Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik İzmir Buluşması Vol.2

slayer77

Öne çıkan mesajlar

ehe izmirde olsaydım gelmek isterdim baya egleniyosnuz cunku geçenkinden gordugum kadarıyla[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki:
herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz
bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon
[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

ya biri bana özel mesajla telefonunu ve adını yazabilirmi geleceklerden. arar nerde olduunuzu sorarım tanışmadık çnkü daha valla beyler rica edeiorum :)[signature][hline]Viva La SémiH
irin, 09 Ekim 2005 14:58 tarihinde demiş ki:
EVERYTHİNG OUT!LEXİUS İN !!

bLackcha0s, 09 Ekim 2005 02:54 tarihinde demiş ki:
kaç kişi lexius a yazılıyor ? anlamadım ben bunu herkes aşık

Sosyal ağlarda paylaş

ewet kalanlarda pati lan yapıyorus şu anda zhauhzauhz bugunda gayet güzel geçti frp de oynadık babalar gibi şimdi ben spawn77 Hardter divertissemnt apeiron lan time :D

Bugun gelen arkadaşlarada teşşekür ediyorum Lexius, Madcat, Eshevar ve Dwinz :) :)[signature][hline]Uyu, sevdiğim; sonsuza dek uyu
Gece ruhunu koruyacak
Karanlığı iyice kucakla
Uyu sevdiğim; sonsuza dek uyu...

Anialeyn/Priest[60]-Invadoria[Dondu]
Ellerosse/Hunter-Invadoria[Dondu]
Sosyal ağlarda paylaş

oha? hala mı ayrılmadı bunlar... neyse, bi dahakine daha uzun kalırım belki (:[signature][hline]gerçeğin gerçekten gerçek olmadığı bir yerde gerçekçiliği kim savunabilir ki?peki ya gerçek değil olarak bildiğimiz gerçekler aslında gerçek ise? yaşamın anlamı bu sorularda gizlidir işte, bu sorulara verilebilecek doğru cevaplar insanı mutluluğa götürür. çünkü bu sorulara cevap verebilecek olanlar gerçeğin onların üzerinde kurduğu baskıdan kurtulmuş, huzura ve mutluluğa önem vermiş kişilerdirler. ve sen bile bu yazıyı biryerlere kopyalayıp okumaya uğraşırken gerçeğin sana yaptığı işkenceleri, bir miktar saf delilik ve merakla yenmiş oluyorsun, herneyse; yaşam güzel. güzel diye düşünülen herşey güzel!
Sosyal ağlarda paylaş

iyiki zamanında çıkmışım frpye dalıp maçı kaçırcaktım. :=)
iyi eğlendik.[signature][hline]Tanrıdan diledim bu kadar dilek aman aman,
Bana kısmet değil dizinde yatmak aman aman,
Dizinde yatıpta yüzüne bakmak aman aman,
Gel aman aman yanıma , kıyma bu yazık canıma,
Bir kara kaşım , bir kara gözüm , değer dünya malına..
Sosyal ağlarda paylaş

tabu? o_O geçen sefer kaldırmıştık direk :p hem sayılmaz, ne bizim oyun bitti (ki bitmezdi de zaten) ne de ben tabu oynayabildim :D bi daha olsun ^_^[signature][hline]gerçeğin gerçekten gerçek olmadığı bir yerde gerçekçiliği kim savunabilir ki?peki ya gerçek değil olarak bildiğimiz gerçekler aslında gerçek ise? yaşamın anlamı bu sorularda gizlidir işte, bu sorulara verilebilecek doğru cevaplar insanı mutluluğa götürür. çünkü bu sorulara cevap verebilecek olanlar gerçeğin onların üzerinde kurduğu baskıdan kurtulmuş, huzura ve mutluluğa önem vermiş kişilerdirler. ve sen bile bu yazıyı biryerlere kopyalayıp okumaya uğraşırken gerçeğin sana yaptığı işkenceleri, bir miktar saf delilik ve merakla yenmiş oluyorsun, herneyse; yaşam güzel. güzel diye düşünülen herşey güzel!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...