Divertissement Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 İzmir yüksek konsil toplantısından alınan bir bilgiye göre buluşulduktan sonra Bahane'de olcakmışız.[signature][hline]Every Living Creature Dies Alone -Ben kendim- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 pigi. yuksek konsil nöhhöhöhö.[signature][hline]dwinz .ƒ drums of darkness Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 ehe izmirde olsaydım gelmek isterdim baya egleniyosnuz cunku geçenkinden gordugum kadarıyla[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Divertissement Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Cintonik izmire geldiğin zaman haber et seni de alalım aramıza.[signature][hline]Every Living Creature Dies Alone -Ben kendim- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Konsere gelebilirim buluştuktan sonra[signature][hline]Still im Hunted Still im Hated Now my blind eyes see other Can NOT [WoW]Valandir Nightelf warrior(60)[Inbadoria] Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 yıne karsıyakdan gıdıcek olursa beraber gıdelım gidecek varmı?[signature][hline]Asker vurulduğunda değil unutuldugunda ölür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solarid Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 ben de gelmeyi isterim ama sınavım war uramaya çalışcam ama:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 beni silin ordan gelemiom:/[signature][hline]Bu alemde 2 büyük var. Beşiktaş ve 70lik rakı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Valla konsere kalırıs bana herşey uyar :) saat 1:30 gibi gene orada olucam.[signature][hline]Uyu, sevdiğim; sonsuza dek uyu Gece ruhunu koruyacak Karanlığı iyice kucakla Uyu sevdiğim; sonsuza dek uyu... Anialeyn/Priest[60]-Invadoria[Dondu] Ellerosse/Hunter-Invadoria[Dondu] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CythraulAkhera Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 bende gelıcem ama cok yagmur yagıyo gene bence bahane ye degıl nargıle ye gıdelım uyarsa?? konser kımın konseri? bide saat kacta?kac para?[signature][hline]Anarchy In The School ♦ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 2:30-3 arası oralardayım bulurum ben sisi yine :)[signature][hline]dwinz .ƒ drums of darkness Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 2 de fln sevince gelmeye çalışıcam...[signature][hline]Viva La SémiH irin, 09 Ekim 2005 14:58 tarihinde demiş ki: EVERYTHİNG OUT!LEXİUS İN !! bLackcha0s, 09 Ekim 2005 02:54 tarihinde demiş ki: kaç kişi lexius a yazılıyor ? anlamadım ben bunu herkes aşık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 gel lex gel :)biz erken bulusup wow takılıcaz 3 kısı[signature][hline]Asker vurulduğunda değil unutuldugunda ölür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 ya biri bana özel mesajla telefonunu ve adını yazabilirmi geleceklerden. arar nerde olduunuzu sorarım tanışmadık çnkü daha valla beyler rica edeiorum :)[signature][hline]Viva La SémiH irin, 09 Ekim 2005 14:58 tarihinde demiş ki: EVERYTHİNG OUT!LEXİUS İN !! bLackcha0s, 09 Ekim 2005 02:54 tarihinde demiş ki: kaç kişi lexius a yazılıyor ? anlamadım ben bunu herkes aşık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 ewet kalanlarda pati lan yapıyorus şu anda zhauhzauhz bugunda gayet güzel geçti frp de oynadık babalar gibi şimdi ben spawn77 Hardter divertissemnt apeiron lan time :D Bugun gelen arkadaşlarada teşşekür ediyorum Lexius, Madcat, Eshevar ve Dwinz :) :)[signature][hline]Uyu, sevdiğim; sonsuza dek uyu Gece ruhunu koruyacak Karanlığı iyice kucakla Uyu sevdiğim; sonsuza dek uyu... Anialeyn/Priest[60]-Invadoria[Dondu] Ellerosse/Hunter-Invadoria[Dondu] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 satış[signature][hline]Yasama sevincimi kaybettim ve tutkum kalmadi söndü Cevreme kendime baktim inanamadim müskül hayrete düstüm Kaldim yine tek basima bombos dünya ahiret hayata küstüm! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eshevar Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 oha? hala mı ayrılmadı bunlar... neyse, bi dahakine daha uzun kalırım belki (:[signature][hline]gerçeğin gerçekten gerçek olmadığı bir yerde gerçekçiliği kim savunabilir ki?peki ya gerçek değil olarak bildiğimiz gerçekler aslında gerçek ise? yaşamın anlamı bu sorularda gizlidir işte, bu sorulara verilebilecek doğru cevaplar insanı mutluluğa götürür. çünkü bu sorulara cevap verebilecek olanlar gerçeğin onların üzerinde kurduğu baskıdan kurtulmuş, huzura ve mutluluğa önem vermiş kişilerdirler. ve sen bile bu yazıyı biryerlere kopyalayıp okumaya uğraşırken gerçeğin sana yaptığı işkenceleri, bir miktar saf delilik ve merakla yenmiş oluyorsun, herneyse; yaşam güzel. güzel diye düşünülen herşey güzel! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 iyiki zamanında çıkmışım frpye dalıp maçı kaçırcaktım. :=) iyi eğlendik.[signature][hline]Tanrıdan diledim bu kadar dilek aman aman, Bana kısmet değil dizinde yatmak aman aman, Dizinde yatıpta yüzüne bakmak aman aman, Gel aman aman yanıma , kıyma bu yazık canıma, Bir kara kaşım , bir kara gözüm , değer dünya malına.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 otobüs kaca kadar var ksk ye :) vapur kacırdık haha[signature][hline]Asker vurulduğunda değil unutuldugunda ölür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 12 ye kdr otobüs.[signature][hline]Bu alemde 2 büyük var. Beşiktaş ve 70lik rakı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 vapuur kaçırdım delırdım. eve geldım bı ton azar işittim. ama herşeye değdi.iyi eğlendik sağlam frp yaptık :D, ardından sufer über zevkli bi tabu oynadık. gelen herkese teşşekkurler..:)[signature][hline]dwinz .ƒ drums of darkness Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eshevar Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 tabu? o_O geçen sefer kaldırmıştık direk :p hem sayılmaz, ne bizim oyun bitti (ki bitmezdi de zaten) ne de ben tabu oynayabildim :D bi daha olsun ^_^[signature][hline]gerçeğin gerçekten gerçek olmadığı bir yerde gerçekçiliği kim savunabilir ki?peki ya gerçek değil olarak bildiğimiz gerçekler aslında gerçek ise? yaşamın anlamı bu sorularda gizlidir işte, bu sorulara verilebilecek doğru cevaplar insanı mutluluğa götürür. çünkü bu sorulara cevap verebilecek olanlar gerçeğin onların üzerinde kurduğu baskıdan kurtulmuş, huzura ve mutluluğa önem vermiş kişilerdirler. ve sen bile bu yazıyı biryerlere kopyalayıp okumaya uğraşırken gerçeğin sana yaptığı işkenceleri, bir miktar saf delilik ve merakla yenmiş oluyorsun, herneyse; yaşam güzel. güzel diye düşünülen herşey güzel! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 haftaya frp devamı ve tabu? kabul edenler? kabul edilmiştir.. :) [signature][hline]dwinz .ƒ drums of darkness [Bu mesaj Dwinz tarafından 27 Kasım 2005 22:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 ee resimler nerde millet[signature][hline]Viva La SémiH irin, 09 Ekim 2005 14:58 tarihinde demiş ki: EVERYTHİNG OUT!LEXİUS İN !! bLackcha0s, 09 Ekim 2005 02:54 tarihinde demiş ki: kaç kişi lexius a yazılıyor ? anlamadım ben bunu herkes aşık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 divertissementta vardı bide aperionda. onları beklios.[signature][hline]dwinz .ƒ drums of darkness Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar