Helcaraxe Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Ya niye hep dota oynuorsunuz gelin footmen 4.0 çıkmış ne guzel şole 12 kişilikten maçlar yapsak fena mı olur :D[signature][hline]You cannot change your fate...noman can
Kartan Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Hiç şansın yok...:)[signature][hline]"so now, i got a granddaughter from a son who's not me own, and a daughter o' his that's not his own. ye'd think that one of us would've figured out that half the fun's makin' tha damn brats!" Bruenor Battlehammer
Todesengel Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Dota 6.20 çıkmış ben hala 5.84 oynuyorum :D footman ne ki[signature][hline]PetLine Veteriner Kliniği Smoke Kills
Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 eah,harbiden yeter..isyan zamanı! Evet sayın seyirciler,şu an Battle.Net serverlerinde inanılmaz bir yoğunluk var..Custom Game menüsü taşmış durumda,Brotherhood Of Dota ve Global Map Initiative birlikleri,"kim daha çok oyun kuracak" yarışındalar..BOD,açık ara önde götürüyor,fakat stratejistler herşeyin olabileceğine dikkat çekiyorlar..Nitekim,Union Of Chinese Farmers'in büyük bir ordu ile FTTMN FRENY PRO NO DL isminde bir oyun kuracağı söyleniyor...BLIZZ NEWS,Arthas Menethil,Lordearon.[signature][hline]Önce bi acıdım,geçti sonra..
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Dota dota dota dogrudur cok oynandıgı ama su an benım gozde harıtam Archery Tactics[signature][hline]Apache, 05 Eylül 2005 12:20 tarihinde demiş ki: ankara bes tepe iki tepe acıgı var atom bombası yıyebılırız
Todesengel Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Hero Craft oynarız arada :D[signature][hline]PetLine Veteriner Kliniği Smoke Kills
Syn Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Jungle yada Ice Troll Tribes atsak.Yada Extreme Cnady War.Herocraftta güzel olabilir..[signature][hline][b]Only g3nk[b]
Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Atalım,Eurobattle-Xpam da buluşalım,yapmak isteyenler host olabilecekler,özel mesaj atsın msnlerini falan plz.[signature][hline]Önce bi acıdım,geçti sonra..
raspy Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 türk oyuncular genelde waxxi serverında su an..
Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 bide acc verse waxxi,sitesindeki şeydende alamıyorum sorun çıkıyor.[signature][hline]Önce bi acıdım,geçti sonra..
Kartan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Nihaha dota,forever...Dota rulzzz tarzı çok laf söylenebilinir şu anda:)[signature][hline]"so now, i got a granddaughter from a son who's not me own, and a daughter o' his that's not his own. ye'd think that one of us would've figured out that half the fun's makin' tha damn brats!" Bruenor Battlehammer
dalamardl Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Bende footman den yanayım...dota da imba olamıyan hero mantığı beni itiyor,ne buluyorsunuz alamıyoruym şu oyunda. Custom game bölümünde footman ararken yaklaşık 10-15 arasında dota görünce dotaya küfretmeden yerimde duramıyorum.Malesef "fcuk dota"
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 haklıısn yeter send wowa geç =)[signature][hline]Night Elf - Druid lvl xxx (gelen tepkiler üzerine lvl ım saklı heheheh ( Kulak ) tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du
Helcaraxe Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 wow zaten oynuom ama baydım wowdan cok aynı yani sırf level kas bana şukadar bilmemne tırnagı topla vs vs baydım 32. levelda[signature][hline]You cannot change your fate...noman can
dalamardl Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 wow da iide işte warcraftın tadı başka Bu arada acc isteyen varmı wow dan satıyım :p
MasterLich Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Walla ben 1 sene once eurobatte nette oynamayı bıraktım ko a gectim orda accountu hacklettik simdi geri dondum hersey deismis nerdeyse 200mblık bolum arsivimdeki bolumlerin hepsi hurdaya cıkmıs ama hala herkes dota oynuyor ne buluonuz su dotada bilmem
Private Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Footman oynadım geçen çok hoş ya gerçekten :)[signature][hline]"Success comes in cans ... not in can'ts"
dalamardl Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Footman super bı oyun...Bide işi bildikçe daha da zevk almaya başlıuyorsunuz.
Darklight1903 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 dota irenc bence custom game+footman uber[signature][hline]Nanette the danette. Burning legion. Alliance. Mage. Invadoria.
shimana Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 arkadaşlar başka bi başlıkta anlatılmış, ve de burası yeri değil ama ben bu netten warcraft oynama olayında herşeyi yaptım. girişi de yaptım bu g3nk olayında fekat kullanıcı adını bi türlü kabul etmiyo sign up yaparken. afsdlkdja gibi bi username alsam bile yok kardeş bu isim daha önceden alınmış diyo. napiim neediim bi akıl verin. p.s.: bu başlığın al tına deil de özel msj olursa sevinirim. bu başlığın konusu deil çünkü...[signature][hline]if u kill a man you are a murderer if you kill thousands you are a leader if you kill millions you are a god
Öne çıkan mesajlar