Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dota dota dota yeter :)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Hiç şansın yok...:)[signature][hline]"so now, i got a granddaughter from a son who's not me own, and a daughter o' his that's not his own. ye'd think that one of us would've figured out that half the fun's makin' tha damn brats!"
Bruenor Battlehammer
Mesaj tarihi:
eah,harbiden yeter..isyan zamanı!

Evet sayın seyirciler,şu an Battle.Net serverlerinde inanılmaz bir yoğunluk var..Custom Game menüsü taşmış durumda,Brotherhood Of Dota ve Global Map Initiative birlikleri,"kim daha çok oyun kuracak" yarışındalar..BOD,açık ara önde götürüyor,fakat stratejistler herşeyin olabileceğine dikkat çekiyorlar..Nitekim,Union Of Chinese Farmers'in büyük bir ordu ile FTTMN FRENY PRO NO DL isminde bir oyun kuracağı söyleniyor...BLIZZ NEWS,Arthas Menethil,Lordearon.[signature][hline]Önce bi acıdım,geçti sonra..

Mesaj tarihi:
Dota dota dota dogrudur cok oynandıgı ama su an benım gozde harıtam Archery Tactics[signature][hline]Apache, 05 Eylül 2005 12:20 tarihinde demiş ki:
ankara bes tepe iki tepe acıgı var atom bombası yıyebılırız
Mesaj tarihi:
Nihaha dota,forever...Dota rulzzz tarzı çok laf söylenebilinir şu anda:)[signature][hline]"so now, i got a granddaughter from a son who's not me own, and a daughter o' his that's not his own. ye'd think that one of us would've figured out that half the fun's makin' tha damn brats!"
Bruenor Battlehammer
Mesaj tarihi:
Bende footman den yanayım...dota da imba olamıyan hero mantığı beni itiyor,ne buluyorsunuz alamıyoruym şu oyunda.
Custom game bölümünde footman ararken yaklaşık 10-15 arasında dota görünce dotaya küfretmeden yerimde duramıyorum.Malesef "fcuk dota"
Mesaj tarihi:
wow zaten oynuom ama baydım wowdan cok aynı yani sırf level kas bana şukadar bilmemne tırnagı topla vs vs baydım 32. levelda[signature][hline]You cannot change your fate...noman can
Mesaj tarihi:
Walla ben 1 sene once eurobatte nette oynamayı bıraktım ko a gectim orda accountu hacklettik simdi geri dondum hersey deismis nerdeyse 200mblık bolum arsivimdeki bolumlerin hepsi hurdaya cıkmıs ama hala herkes dota oynuyor ne buluonuz su dotada bilmem
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
arkadaşlar başka bi başlıkta anlatılmış, ve de burası yeri değil ama ben bu netten warcraft oynama olayında herşeyi yaptım. girişi de yaptım bu g3nk olayında fekat kullanıcı adını bi türlü kabul etmiyo sign up yaparken. afsdlkdja gibi bi username alsam bile yok kardeş bu isim daha önceden alınmış diyo. napiim neediim bi akıl verin.

p.s.: bu başlığın al tına deil de özel msj olursa sevinirim. bu başlığın konusu deil çünkü...[signature][hline]if u kill a man you are a murderer
if you kill thousands you are a leader
if you kill millions you are a god
  • Yeni Oluştur...