kender Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 bu yazı http://www.frpclub.itu.edu.tr/forum alınmıştır... "Huma" said: Uzun süredir aradığım akıcı mangayı sonunda buldum sanırım. İki Volume okuduktan sonra sizinle paylaşayım dedim. İsim size tanıdık geldi mi? Gelemedi mi? Hatırlarsanız Princess' Diaries diye bir film vardı. Alakasız, pespaye bir kıza aristokrat bir hanımefendi olmayı öğretiyorlardı. İşte burada da aynı temayı düşünün. Tek farkı bir aristokrat yaratacaklarına "Köyleri yakıp yıkacak, insanları sadece isminin telafuz edilmesiyle bile kilometrelerce öteye kaçmalarına sebeb olacak, korkunç" bir Demon'a dönüştürmek. Hele ki bu sıfatları taşıyacak olan 15 yaşında, sarışın, gayet sevimli bir çocuksa. Gayet sürükleyici açıkçası, ve ilk başta "Black Arrow atman için 8 Manearaz kullanmalısın, ve genelde 50 damage vurur" cümlesini okuyunca "Huh?" dedirtiyor. Ama okumaya devam edin, gayet eğlenceli olduğunu sizde göreceksiniz. Öyle felsefi göndermeler, örümcek ağı gibi bir senaryo yok açıkçası. Kurgu sade, dil anlaşılır, ve en önemlisi konusu eğlendirici. Canınız sıkılıyor veya Naruto'nun/Bleach'in yeni bölümlerinin gelmesini bekliyorsanız, aralara sıkıştırılabilecek bir manga derim. Ufaktan karakter tanıtımlarına gireyim: Raenef: Bir Demon Lord'da bulunmaması gereken bütün özellikleri içinde bulunduran asıl "oğlan". Yufka yürekli ve neşeli karakteri ile sayfada en az iki kez gülmenize sebeb oluyor. Her ne kadar ilk seferde diğer Lord'lar karşısında komik duruma da düşse (Kabul edelim, 15 yaşındaki bir velet karşımıza çıkıp "Heheh ben kung fu ustasıyım" dese, ne kadar ciddiye alırız ki?) olgunlaştıkça potansiyelini göstermeye başlıyor. Eclipse: Raenef'i yetiştirmekle görevli olan şanslı(!) Demon. Raenef'in anti-karakteri diyebiliriz: Sert, acımasız ve bilge. Her ne kadar ilk başta bütün prestijini ayaklar altına alsada, daha sonra Eclipse büyük bir sadakatle iyi(?!) bir Demon Lord olma yolunda Raenef'e ışık tutacak. Orjinal Raenef: Zamanın en güçlü ve takdir edilir Lord'u olan Raenef, bir veliaht seçmeden ölür. Bunun üzerine Eclipse, Tanrıların ona belirttiği gibi, her Demon'ın ikizinin bulunduğu dünyaya, Raenef'i aramaya gider. Erutis: Eh, kötülerin olduğu yerde, onları avlayan iyilik olmak zorunda. Demon Diary'de bunu yüklenen karakterler Knight'lar. Demon avlamak için gittiği kalede Raenef ile karşılaşan Knight Erutis, ilk başta onu ciddiye almamış olsa da, daha sonra Raenef'in onun kılıcını kırmasıyla yenilgiye uğrar, ve onun hizmetkarı olarak ölümden kurtulur. Chris: Ailesi Demon Lord'ların yaktığı bir şehirde ölen Chris'i ise mutlak yokoluştan koruyan şey Tanrı Rased'in onu bağışlayıp koruması olur. İşte bu yüzden Chris, kendisini Rased'e adar ve onun Cleric'i olur. Bir sonraki Başrahip gözü ile bakılan Chris Raenef'le karşılaşınca bütün hayaller suya düşer. Bir şekilde elinize geçirip okuyun derim, ben seriyi tamamlayınca upload edip linkleyeceğim siteye. Ama merak edenler pm yoluyla bana ulaşırlarsa ilk iki volume'ü atabilirim. İyi okumalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Hmm...Güzelmiş...bide Link Buldukmu Tamamdır..[signature][hline]It Is Not The Great Who Are Strong...It's The Strong Who Are Great... ---Albel The Wicked--- Xaenin, 16 Ağustos 2005 00:49 tarihinde demiş ki: Biz insanız . İnsansı tepkiler veriyoruz . Senden de aynı tepkileri bekliyoruz .Kenshin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 http://tracker.manga-ton1x.net/download.php?id=223695e902fb2135b1442cabe9f42ffa3263d203&f=Demon%20Diary.torrent Üyelikli yer...[signature][hline] Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi... Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşivi... 3000 oyunluk PC oyun arşivi... İsteyene itinayla kafa ayarı yapılır... Beyin sahibi olmanız tercih sebebi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Saol...[signature][hline]It Is Not The Great Who Are Strong...It's The Strong Who Are Great... ---Albel The Wicked--- Xaenin, 16 Ağustos 2005 00:49 tarihinde demiş ki: Biz insanız . İnsansı tepkiler veriyoruz . Senden de aynı tepkileri bekliyoruz .Kenshin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kleo Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 bende okudum bunu toplam 7 volume. guzel bi hikaye. karakterler saglam. yalniz birinci kitabin yazari ile geri kalan 6 kitabin yazari farkli kisiler o yuzden bazi seyler 1. volume'de kalicak. cok onemli seyler degil ama farkediliyor. gene de hos bi konu. ben begenerek okumustum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 başroldeki erkek mi kızmı yoksa oğlan mı ???? anlayamadım...[signature][hline]Today you are better that the "You" of yesterday... and tomorrow you will be better that the "You" of today... Little by little becoming stronger through countless battles. That's what it means to be strong... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 oğlan sanırım[signature][hline]It Is Not The Great Who Are Strong...It's The Strong Who Are Great... ---Albel The Wicked--- Xaenin, 16 Ağustos 2005 00:49 tarihinde demiş ki: Biz insanız . İnsansı tepkiler veriyoruz . Senden de aynı tepkileri bekliyoruz .Kenshin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HawkEye Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 animelerde neden yağız delikanlı yerine "oğlan" kullanırlar halen anlamıs değilm[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 beyenmedim açıkcası[signature][hline]Today you are better that the "You" of yesterday... and tomorrow you will be better that the "You" of today... Little by little becoming stronger through countless battles. That's what it means to be strong... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tanoren Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 manga-ton1x.net sitesi yeni üye alımını durdurmuş. Başka bir yer bilen var mı?[signature][hline]Türkiye'nin en büyük arşivi değil belki ama.. Anime listem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar