Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mcafee

HitokiriBattousa

Öne çıkan mesajlar

Şimdi Mavi ...
Mcafee 'yi indirdim kurdum ama antivirüs programı açılmıo nedense...
Kaspersky'ın lisanslısı var kurulu kullanıyorum çok iyi ama sanırım kurmadan önce low class bi virüs girmiş Knight Online'ı açtığımda bütün exe programları hata verio bi arkadaşa daha olmuş mcafee ile temizledim dedi ama nasil yapcağımı hala bilmiyorum...

format atcam ama 3 gün önce attım 1gb mp3 indirdim onlara kıyamıyorum... yedekliyim dicem onlara yapışmışsa virüs bi faydası olmaz :([signature][hline]Bekleyişlerimin Içine Hapsettigim Özlemlerim Vardi,Nicedir Kimseyle Paylasmadigim,Hüzünlerim,Iyiki Geldin Aşk Hoşgeldin.
Sosyal ağlarda paylaş

Eğer virus yayılmışsa en temizi format atmandır.
mp3 uzantılı dosyaların virusten etkilenmez.
işletim sistemin xp ise format atmanı öneririm.

eğer format atamam dersen mcafeenin başka bi sürümünü çek ama şu an sistemindeki virus nedeni ile kuramayabilirsin blokeler.[signature][hline]''You will always be in my heart''
- George Hagi-april,24 2001

Sosyal ağlarda paylaş

Mp3lere bişe olmuyosa yedekler format atarım benim düşündüğüm metal arşivim :D
Ya sadece Knight online'ı açınca hata verio diğer türlü hiçbir sıkıntım yok bi network attack gelio arada onuda kaspersky durduruo ...

win98 kullanılıyorum (i hate XP )
spybotve ad-aware de kullanıyorum ilginç[signature][hline]Bekleyişlerimin Içine Hapsettigim Özlemlerim Vardi,Nicedir Kimseyle Paylasmadigim,Hüzünlerim,Iyiki Geldin Aşk Hoşgeldin.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...