Zergling Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 cfosspeed ne yararları var ? acaba kurayim mi ?[signature][hline]Ride... die... sacrifice! Along the river of bloody tears the mighty steel shining in my hands Derin olan kuyu değil. Kısa olan iptir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Foster Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 p2p yazılımları kullanıyorsan kur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_AvengeR_ Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Upload ve Download paketlerin trafik akışını düzenliyor.[signature][hline] Laugh and the world laughs with you. Weep and you weep alone. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 işime yarar mı ?[signature][hline]Ride... die... sacrifice! Along the river of bloody tears the mighty steel shining in my hands Derin olan kuyu değil. Kısa olan iptir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 wallahi ben 2 aydır kullanıyorum menunum.. şu an 25 ile film çekiyorum ama rahat rahat forumlarda dolaşabiliyorum.. ayrıca cfosspeed gelen/giden paketleri düzenlediği gibi herhangi bir uygulamaya öncelik atama gibi bir fonksiyonuda var..[signature][hline]baba : evladım n'apıyorsun ? ben : hiiiç, duruyorum. baba : hayatın boyunca durdun, hödük. Garbage nedir, yenir mi? anTiKoM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 gereksiz bir program bence bosuna ram harcior sozde paket veri alisverisini duzenlior programin icerigini okuyunca hic birseyin yapmadigini sadece olaylarin gorsel oldugunu gordum[signature][hline]www.inboxhosting.net Sinirsiz iletisim icin sinirsiz hizmet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 bende denedim gerekli ayarlarıda yaptımda bişey farketmiyor hakkaten.[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 1 - 2 ay kullandım upload ve download trafiğini ayarlıyor ama hızımda gözle görülür bir artış hissetmedim.[signature][hline]''You will always be in my heart'' - George Hagi-april,24 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AzureSlayer Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 cok ise yaramıyor sonucta p2p programlarının bandwith kullanımını keni options larından da ayarlayabiliyosun[signature][hline]Power is Everything Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar