senko Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 bilgisayar oyunlarını nasıl pencere içinde oynayabilirim? kısayolunun özellikelrinden minimized diyorum olmuyor? diablo2yi mesela bi şekilde oynuyorduk pencere içinde ama hatırlayamadım[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir.
Ceday Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 ayarlarında vardı die hatırlıyorum ben. window/full screen die..
cenx Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 sağ tuşla optionsa gir orda var yada alt+enter[signature][hline]Yerde Cenx World Of Warcraft Cenx Ophelia Quel. Elven Sorcerer (Fifth Age) Elastros Silverblade Moon Elf Arcane Archer (FR) Lia Silverblade (Daughter of Elastros) Harper Agent (FR) Kith-Karus Human Monk (FR) Sithas-Silvanos CG/CE Darkelf (Ultima Online)
senko Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 nba live 2006'yı pencerede oynamak istiyorum kısayolunun ayarlarında mximized minimized ve normal window var 3de işe yaramıyor. alt+enter da işe yaramıyor gittim kisayoldaki hedefe -w ekledim oda işe yaramadı varmı başka çözümü olan;?[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir.
wizardofoz Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Diablo da .exe de -w yapinca oluyor. NBA i bilmiyorum, config.ini file inda bakin bir vardir belki windowsed mode vs.[signature][hline]Bal adam... [Bu mesaj wizardofoz tarafından 28 Kasım 2005 11:31 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar