No_FeaR Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 Selam herkese Mage olmaya karar verdim ama skillerime karar veremedim mage çeşitlerini söylermisiniz skillerini filan birde mage karakterin yanında neler açmamı önerirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 magery meditation eval int tercihen wrest ben tamer/mage yada bard/mage öneririm pvm düşünüyorsan yani provocation music peace veya taming animal lore vet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aron-Caldwell Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 pvp'den önce pvm yani=para olması lazımki onuda pvmden yapmassın en iyisi bi bs ile basla sen :)[hline]The-Hunter - Atlantic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
No_FeaR Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rft Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Kimilerine göre UO daki en güçlü charlardan birisi tamer-mage ler (ki benim nacizane fikrimde bu). Senin nasıl bir mage yaratacağını bilmiyorum ama tamer-mage yaratacaksan amaç önemli. Stratics te diyorki; PvP için, -Magery -Eva İnt -Meditation -Animal Taming -Animal Lore -Wrestling -Resisting Spells PvM için, -Magery -Eva İnt -Meditation -Animal Taming -Animal Lore -Veterinary -Wrestling veya Resisting Spells Combat mage yaratacaksan; -Magery -Eva İnt -Resisting Spells -Meditation -Wrestling -Sw/Mace/Fenc/Archery -Tactics Bir arkadaş yukardaki silah skill erinin yerine parry yapıp, bayaa kuvvetli bir char yapmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
No_FeaR Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 AOS alcam Necro ve Paladin nasıl peki? Bide para için ne char açayım? Son olarak mage charla başlarken ilk skiller ne ossun magery medit iyimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aron-Caldwell Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 tamer ve pvp?? ehu lol[hline]The-Hunter - Atlantic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 yapanlar var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aron-Caldwell Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 cok komik olurdu sanıırım lol all kill filan lol[hline]The-Hunter - Atlantic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
No_FeaR Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 dragon+mare ikilisi üstüne gelirken gülmek aklına bile gelmezdi herhalde heh tabi 50pingle oynayanlar için sorun olmaz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
No_FeaR Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Yaw karakter yardımı yapın lütfen ama kavga etmeyin :)[hline]In a world where you can be anyone…Who will you be? Nemesis -Evil Mage-Nebula Sargonnas - Vampire Mage-Arqas Yakında Oside :) :Rock: BİZ KARŞIYAKALIYIZ :rock: Bedava Osi Accountları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 50 mage li bi karakter yaratıcaksın sonra ihtiyacına göre skill alıcaksın gayet basit.çoğu skili tamamladın baktın olmadı ondan sonra template yardımı isteyebilirsin.daha açılmamış bi karakter için bu kadar uzatmaya gerek yok.ayrıca 30-50 arası skillerde gayet kolay o yüzden de panik yapmana gerek yok.[hline]huh Sardok ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
No_FeaR Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 başta magein yanına ne alayım[hline]In a world where you can be anyone…Who will you be? Nemesis -Evil Mage-Nebula Sargonnas - Vampire Mage-Arqas Yakında Oside :rock: BİZ KARŞIYAKALIYIZ :rock: Bedava Osi Accountları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kumadam Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Herkese iyi geceler, yazılanlara şöyle bir baktım madem bir PvM karakter yaratacağız şöyle bir yapı nasıl olur sizce, * Magery * Musicianship * Discordance / Peacemaking (değişebilir) * Provacation / Peacemaking (değişebilir) * Animal Taming * Animal Lore * Veterinary çok mu saçma olur?[hline].:. RES TANTUM VALET QUANTUM VENDI POTEST.:. "Birşeyin değeri ancak başka kimselerin ona vereceği bedel kadardır" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whitehaven Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Yoo bence gayet guzel yazmissin peacemaking garanti al yanliz baslarken secmesende olur peacemaking ama daha sonra cok yardimini gorursun mage tame ac iste yada direk tame lore sana kalmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rft Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 said: EagleEye, 04 August 2003 12:57 tarihinde demiş ki: dragon+mare ikilisi üstüne gelirken gülmek aklına bile gelmezdi herhalde heh tabi 50pingle oynayanlar için sorun olmaz :) Onlara bile gerek yok, 5 tane scorpion la gm fighter alan journeyman mage-tamer tanıyorum. Fighter ne yapacağını şaşırdı, istese kaçardı ama kaçmadı, defnettik Karacaahmet 'e. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bamya Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 bu ıs pınglere bakar, normal sartlarda alsında goreyım[hline]*{@}^o^{@}* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aron-Caldwell Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 olm adamlar 40 ping max 70 droagon nah yakalar ehue[hline]The-Hunter - Atlantic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 ben bard olan karakterimin template i şöyle yapıcam 110 prov 110 music magery peace vet taming lore saçmada olmaz bence güçlü olur baya halihazırda music ve prov var ama taming eziyor yani taming lazım pvm chara :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bamya Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 medisiz olmaz[hline]*{@}^o^{@}* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarantula Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 yok abi sen böle yap -Magery -Fencing -Healing -Anatomy -Eva Int. -Tactics -Insc taran only[hline]Another Scripter is a Tarantula Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bamya Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 en guzelı necro fencing poisoning ss tactic focus medi[hline]*{@}^o^{@}* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 abi adam ne alacağını soruyo başlarken. sen en iyisi inscription al reg alcak paran olur. hem inscription bonusu var prot ve reactivate armora(dimi)[hline]-reloaded- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
No_FeaR Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Herşey güzel tamam :) son sorularımı sorayım çünkü uo geliyo az kaldı Necro ve Paladin olmak istesem onların skill komboları ne bide hangi skillerle başlanmalı Pvm için en iyi char hangisi pvmde necromu iyi paladinmi? Craft char olarak ne tavsiye edersiniz?Craft chara ihtiyaç varmı?Pvm yetermi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar