VipeR Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 benim de diğer maç aklımda kalmış karıştırdık işte :P[signature][hline]DIDO! No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nicolas Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 :):)diyarbakır-ts kalmış.ha sivas ha diyarbakır farketmes:)[signature][hline]FB1907Republic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 :) bu arada sende de iyi ciğer var he! ben çabuk yoruluyorum kondüsyon yok tabi! :)[signature][hline]DIDO! No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nicolas Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 :)ehaheh bugün yorulmadım ya bazen böyle oluyor..[signature][hline]FB1907Republic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 neyse ilk 25 maçtaki formumu yakalamak üzereyim maç yapa yapa olucak işte bişiler=) bir de tanımasam da satış koyan kaleciyi kınıyorum=)[signature][hline]Angelus/Rangermania Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki: demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nicolas Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 ben onu kapakladım merak etmee.[signature][hline]FB1907Republic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nicolas Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 bu arada kaleye geçen arkadaşta gayet iyiydi bence.burdan onada teşekürlerimzi sunalım.paticiktenmiydi bilmiom ama neyse artık..[signature][hline]FB1907Republic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 bizim siteden o arkadaş,üyeydi en son ben de bilmiyorum=)[signature][hline]Angelus/Rangermania Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki: demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 üye olması lazım[signature][hline]DIDO! No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nicolas Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 ok[signature][hline]FB1907Republic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
perfi Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 baya gol olmuş karşılaşmada bu devirde iyi kaleci bulmak zor[signature][hline]HOROZLU SPOR GAGA LARIZ ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Eheh neyse yine iyi değildim geçen maça göre biraz top falan yapabildim hiç olmazsa, artık ilerleyen haftalarda form tutarız umarım biraz.[signature][hline][b]Kralla Tartışma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crimS0n Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 said: bu arada crimson kusura bakma biraz sert girdik sonlara doğru mazur gör;) sağ bacaa bıraktım ben ztn sahada : ) bi kawalda şişlik war ayağıda sona anda kurtardık o son pozisyonda önemli diil top oynuorz ztn olur bunlar[signature][hline]NO loving embrace to see me through this tedious path I've chosen here... [Bu mesaj crimS0n tarafından 27 Kasım 2005 13:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 püü reziller okadar pepeleksel maç yaptık be versionu unutuk 30 lara gelmişti yeni yetme paticiksel kadroya vermişsiniz oyunu hill yok tabi .. :)[signature][hline]* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nicolas Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 yya benimde kaval gitti:)ben ondan sonra bide pepecura ile çarpıştım.. ayrıca son pozisyonda harbi yanlış girdim bileğin gidebilirdi allahtan bişe olmadı crimson.. amacım topaydı ama bileğe geldi [Bu mesaj Nicolas tarafından 28 Kasım 2005 05:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar