dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Art Of The Mix Her türlü playliste ulaşabileceğiniz bir site.. Şarkılar hakkında yorumlar falan da mevcut.. Yüzlerce liste, binlerce şarkı var işte.. Billboard Güncel popüler neler var diyorsanız bir göz atın Playlist Mag Son zamanlarda hangi şarkılar çok çalınıyor.. DarkRadio'nun playlisti, hoş bir liste yapmışlar. Yardımcı olabilir sanırım..[signature][hline]MONO(b)LOG
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 guns and roses ve queen tavsiye ederim. neredeyse her şarkıları caizdir.[signature][hline]anonymity brings out the worst in people BandRoLL
Asteroth Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Uppers! Oldukça yararlı oluyo tavsiyeleriniz arkadaşlar.[signature][hline][b]Hayatım hayatın için Hayatım ölümün için Ölümüm hayatın için Ölümüm ölümün için
Helcaraxe Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Fuat Ergin-Batı Berlinden Antebe(Sen antebe kısmında Maraşa diye soylersin hehe :D)[signature][hline]Sagopa Kajmer
toggie Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 James Blunt - You're Beautiful Bic Runga (Yanlış yazmış olabilirim) - Sway[signature][hline]| Me | | M. Portnoy | | Vic Firth | | Tama | .. dark forter // god forgives... i do not! ..
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Seal - Kiss From A Rose Jewel - Foolish Games[signature][hline]WoW EU - Burning Legion Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Up! diyeyim, daha çok şarkı gelsin... Güncel şarkıları da eklerseniz güzel olur işime yarar arkadaşlar...[signature][hline][b]Hayatım hayatın için Hayatım ölümün için Ölümüm hayatın için Ölümüm ölümün için
PiNg Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 satisfaction çal sen :p[signature][hline]NaRLıDeRe Sk
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Up! Diyorum, belli başlı isteklerle... 3 haftadır devam ediyo program, beklediğimin çok üstünde ilgi var, ben de bu nedenle arşivi -kendi çabalarımla- genişletmek zorundayım. Yalnız bu seferki istekler biraz farklı olacak. Şöyle ki; 1-) Penth'in topic'de Fistan Kent - Music non stop yazmış mesela. Bu tarz (Basın önde olduğu, eğlenceli, güzel, hoş) şarkılar... 2-) Reservoir Dogs'u izleyenler bilir. Stealers Wheel - Stuck in the Middle With You vardı orda. Sanırım K. Billy'nin programından bahsediyolardı, bu tür 70'lerden, 80'lerden eğlenceli parçalar... Bilgisi olan arkadaşların dikkatine :)[signature][hline][b]"I am the bringer of death. Fall to your knees and beg for mercy... Or give me a sandwich, I'm pretty hungry."
Öne çıkan mesajlar