Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Telefonumun ekranı bozuldu [ Nokia 3230 ]

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bugün telefonumu düşürdüm.Telefon açılıyor,çalışıyor ama görüntü bozuk.Siyah-Beyaz çubuklu forma var ekranda.Bazen acayip renkler çıkıyo.Telefon açıkken aranabiliyorum.Bi ara görüntü aldım sonra yine gitti.Tamiri pahalımıdır problemi nedir bien bi yardımcı olsun.Şimdiden teşekkürler.[signature][hline]ShuFuccK, 13 Kasım 2005 13:10 tarihinde demiş ki:
ztn her birine 1000 er dolar verebilen bi erkekse mali durumu iyi demektir.büyük memeliyi seçmesi gayet doğal bence.çok parası olan bi adam paralarını kızın memelerinin arasını saklayabilir.gayet doğru bi seçim:)
Dela, 24 Kasım 2005 00:49 tarihinde demiş ki:
seni kardes gibi gordum veya kardes ayagi got ayagi, gel yavrum yarin aksam bize teklifini inceleyelim.
Mesaj tarihi:
tam emin değilim ama 20YTL civarında olması lazım ekranlar! tabi bi de işçilik var![signature][hline]DIDO!
No one ever die from wanting too much!
«::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::»
Mesaj tarihi:
Nasıl yani ekranın tamamen değişmesimi?[signature][hline]ShuFuccK, 13 Kasım 2005 13:10 tarihinde demiş ki:
ztn her birine 1000 er dolar verebilen bi erkekse mali durumu iyi demektir.büyük memeliyi seçmesi gayet doğal bence.çok parası olan bi adam paralarını kızın memelerinin arasını saklayabilir.gayet doğru bi seçim:)
seni kardes gibi gordum veya kardes ayagi got ayagi, gel yavrum yarin aksam bize teklifini inceleyelim.
Mesaj tarihi:
hmm pardon yaa. ben renksiz olarak düşündüm telefonu. renkli olduğu için daha pahalı olur! tmmını değiştirirler büyük ihtimal düşünce iletkeninde bi problem olmuştur yanlardan bastırınca geliyomu ekran?[signature][hline]DIDO!
No one ever die from wanting too much!
«::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::»
Mesaj tarihi:
Açtım Nokia yazdı karardı ekran :( bastırıyorum gelmiyo offf[signature][hline]ShuFuccK, 13 Kasım 2005 13:10 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
Ulan aç/kapa düzelir.Türk işi biliyor abicim.Ekran geldide nedir bunun püf noktası iletkenimi hangi zımbırtısı zarar görüyor düşüncede sadece ekran gidip geliyor.Sorduğum sorular mükemmel ama telefoncu vardır içimizde ondan böyle soruyorum :-)[signature][hline]ShuFuccK, 13 Kasım 2005 13:10 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
Programsal olabilir,ekran kablosunda problem olabilir,anakartta problem olabilir.
Display en son arızalanacak şeylerden.Zaten display arızası öyle olmaz.
  • Yeni Oluştur...