Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Telefonumun ekranı bozuldu [ Nokia 3230 ]

h1v

Öne çıkan mesajlar

Bugün telefonumu düşürdüm.Telefon açılıyor,çalışıyor ama görüntü bozuk.Siyah-Beyaz çubuklu forma var ekranda.Bazen acayip renkler çıkıyo.Telefon açıkken aranabiliyorum.Bi ara görüntü aldım sonra yine gitti.Tamiri pahalımıdır problemi nedir bien bi yardımcı olsun.Şimdiden teşekkürler.[signature][hline]ShuFuccK, 13 Kasım 2005 13:10 tarihinde demiş ki:
ztn her birine 1000 er dolar verebilen bi erkekse mali durumu iyi demektir.büyük memeliyi seçmesi gayet doğal bence.çok parası olan bi adam paralarını kızın memelerinin arasını saklayabilir.gayet doğru bi seçim:)
Dela, 24 Kasım 2005 00:49 tarihinde demiş ki:
seni kardes gibi gordum veya kardes ayagi got ayagi, gel yavrum yarin aksam bize teklifini inceleyelim.
Sosyal ağlarda paylaş

Nasıl yani ekranın tamamen değişmesimi?[signature][hline]ShuFuccK, 13 Kasım 2005 13:10 tarihinde demiş ki:
ztn her birine 1000 er dolar verebilen bi erkekse mali durumu iyi demektir.büyük memeliyi seçmesi gayet doğal bence.çok parası olan bi adam paralarını kızın memelerinin arasını saklayabilir.gayet doğru bi seçim:)
seni kardes gibi gordum veya kardes ayagi got ayagi, gel yavrum yarin aksam bize teklifini inceleyelim.
Sosyal ağlarda paylaş

hmm pardon yaa. ben renksiz olarak düşündüm telefonu. renkli olduğu için daha pahalı olur! tmmını değiştirirler büyük ihtimal düşünce iletkeninde bi problem olmuştur yanlardan bastırınca geliyomu ekran?[signature][hline]DIDO!
No one ever die from wanting too much!
«::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::»
Sosyal ağlarda paylaş

Açtım Nokia yazdı karardı ekran :( bastırıyorum gelmiyo offf[signature][hline]ShuFuccK, 13 Kasım 2005 13:10 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

Ulan aç/kapa düzelir.Türk işi biliyor abicim.Ekran geldide nedir bunun püf noktası iletkenimi hangi zımbırtısı zarar görüyor düşüncede sadece ekran gidip geliyor.Sorduğum sorular mükemmel ama telefoncu vardır içimizde ondan böyle soruyorum :-)[signature][hline]ShuFuccK, 13 Kasım 2005 13:10 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...