Delidana Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 ben gold pcden temin ettim hatta 1 hafata aralıklarla 3 arkadas aldık hiçte bitmedi adamların stockları 3 haftada bi oralara ugra yakınlarında var ise.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sertur Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 hangi gold dan aldın?[signature][hline]Char : Serdarrr Server: Xig Lvl : 62 Nation: El morad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 bütün goldlar aynı sekilde getiriyor ben msl b.evler goldpc den aldım 30tane fln vardı o zaman ark da ordan aldı 1hafta once[signature][hline]Old Kingdom... Romathar [Human Warrior] = 40 Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidana Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 aynen bahcelıevler goldpc den aldım nakıt odemede yuzde 4 ındırımde yapıolar (kufur gibi :D ) tam 90 ytl ye alıosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar