Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Bugün 4 tane maçım var ve sadece 1 kadrom var, bakalım ne olacak (ilk maçı almışım 4-0).[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Guild Wars Türkiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiNg Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 her türlü hazırlık macı kabul edilir narlıdere sk ezmodei[signature][hline]NaRLıDeRe Sk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiNg Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 abi çarşamba bir olsa.. süper olcak bnm formlar[signature][hline]NaRLıDeRe Sk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Kocaelini inleteceğiz hulayn :D[signature][hline] Istanbul Fotograf ve Sinema Amatorler Dernegi-Magnum Photos[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 ping hazırlık maçı teklif ettim 26 sı için.[signature][hline]Satılık bir kaç donanım parçası (ucuz) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qaniel Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 maçlara artık 3 saat ten az bir süre kaldı ve heycan dorukta sayın seyirciler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Oynamıyorum, Manager zone'a üye bile değilim ama Antalya-Hörü maçının sonucunu deli gibi merak ediyorum. :) Forza Antalya...[signature][hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 orta saha oyuncum ağır sakat. :P bahane arıyorum. lol.[signature][hline]Satılık bir kaç donanım parçası (ucuz) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 said: Jedi, 24 Ekim 2005 18:34 tarihinde demiş ki: orta saha oyuncum ağır sakat. :P bahane arıyorum. lol. Yarınki hem sabah hem akşam maçına B Takımla çıkmak zorundayım Haberin olsun[signature][hline]Unigroup - Cem Sönmez Managerzone : FC Sönmez Republic Lig : O: 3 A: 19 Y: 0 Av: 19 P : 9 Sıralama 1. Paticik Lig'i : O: 5 A: 26 Y: 9 AV 17 P : 10 Sıralama : 4. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 çık farketmez. ben kendi sahamdaki maçlara as deplasman maçlarına yedek takımla çıkarım. fix.[signature][hline]Satılık bir kaç donanım parçası (ucuz) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Taraftarlar deplasmana otobuslerler gitti. Polisin tutumsuz davranısı taraftarlarıu kızdırdı. Kocaeli tirubunlerini dolduran dragos seyircileri maca fazlasıyla hazır.[signature][hline] Istanbul Fotograf ve Sinema Amatorler Dernegi-Magnum Photos[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pingtwo Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 abi ceza almısım yazamıyorum yaa çok kötü oldu bu ama nese bu arda kocaaliden puan alamıcan mı dragos gaz yapmısın cok adamın averaja bak yeter .P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Weed Cultivaters AFC - Brotherhood of the Ball : 4-1 kendi evinde oynadığı maçta Weed Cultivaters AFC Brotherhood of The Ball u hezimete uğrattı sayın seyirciler..[signature][hline] Weed Cultivaters AFC ownz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 said: Silphatos, 24 Ekim 2005 00:28 tarihinde demiş ki: Mumu, senle maçımız var yarın. Kemerlerini sıkı bağla :p. başka bahara silphatos :P bağlamayı unuttum bizim cocuklari.. kusura bakma ahahe..[signature][hline] Weed Cultivaters AFC ownz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Daha 2-1 diyor abi :), bu arada bugünkü 4. maçım, oyuncular ölmüştür artık :).[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Guild Wars Türkiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 ben skoru tahmin edebiliyorum :P[signature][hline] Weed Cultivaters AFC ownz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 2. yarı başladı şimdi Ev sahibi ekibin oyuncuları maçın ikinci yarısının başlamasından önce daha canlı gözüküyorlardı. Hamza Saykal başlama vuruşunu yaptı.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Guild Wars Türkiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 para verip maçları izleme özelliğini açarsan skorları 8-9 dakika içinde öğrenebliosn :P[signature][hline] Weed Cultivaters AFC ownz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 nooooooo :p. neyse sağlık olsun, önümüzdeki maçlara bakacağız (ve günde 4 maç kesinlikle yaptırtmayacağım takımına :).[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Guild Wars Türkiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 yok be abi alakası yok hazırlık maçları dışındakiler etkilemiyo ki zaten bu kupalar sacma maclar yani hiç bi etkisi fln yok anyı saatte 20 kupa maçı yapabliosn aynı kadroyla .. eha[signature][hline] Weed Cultivaters AFC ownz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 napalım mumucum n00buz, ezme :p. helal olsun sana ne diyeyim eaheh. (bu arada yorgunluğu sadece hazırlık maçları mı etkiliyor, anlamadım? 3 tane hazırlık maçı yapmışım bugün 2 tane brezilya takımının tekiyle, ve 1 kerede bizim ligdeki bir takımla, hep 2 tane yabancı+1 türk olaraktan 3 maç yapsam günde 1 kadroyla, oyuncular sağlam kalırlar mı?).[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Guild Wars Türkiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Ladik - Myth Busters FS : 1-3 şu anda elimizdeki skorlar bunlar..[signature][hline] Weed Cultivaters AFC ownz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 said: Silphatos, 24 Ekim 2005 21:20 tarihinde demiş ki: napalım mumucum n00buz, ezme :p. helal olsun sana ne diyeyim eaheh. (bu arada yorgunluğu sadece hazırlık maçları mı etkiliyor, anlamadım? 3 tane hazırlık maçı yapmışım bugün 2 tane brezilya takımının tekiyle, ve 1 kerede bizim ligdeki bir takımla, hep 2 tane yabancı+1 türk olaraktan 3 maç yapsam günde 1 kadroyla, oyuncular sağlam kalırlar mı?). 3 hazırlık maçı yapılamıyo diye biliyorum yanlış biliyo olabilirim.. ama eğer brezilyadaki saat farkından sen 3 maç yaptıysan yarın tek maç yap.. hafta içindeki hazırlık maçı sayın 10 hazırlık maçı + 1 lig maçı olmalı.. zaten bu 11 maç dışındaki hiç bi maç oyuncularını yormaz yada form kazandırmaz.. ama sakın 11 hazırlık maçı yaptırma oyunculara.. tutorialda fistanın bi fomr tutoriali var onu okusana kesin oku..[signature][hline] Weed Cultivaters AFC ownz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 hmm 10+1 sınır o zaman, valla ben de anlamadım nasıl 3 tane oldu, brazilya saatinden senin dediğin gibi galiba. teşekkürler. 10/24/2005 4:00pm Hazırlık Maçı Guaratinga FC - Brotherhood of the Ball 0 - 4 10/24/2005 11:00am Hazırlık Maçı Brotherhood of the Ball - Guaratinga FC 4 - 0 10/24/2005 7:00pm Hazırlık Maçı Brotherhood of the Ball - Myth Busters FS 3 - 0 10/24/2005 9:00pm Dostluk Ligi: The Paticik Cup =o= Weed Cultivaters AFC - Brotherhood of the Ball[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Guild Wars Türkiye [Bu mesaj Silphatos tarafından 24 Ekim 2005 21:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 yarın tek maç yap hazırlık macı..[signature][hline] Weed Cultivaters AFC ownz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar