Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Paticik Cup =o= 1(ManagerZone)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
toggie, 21 Ekim 2005 00:54 tarihinde demiş ki:
eheh trasty ne diyim geçmiş olsun ya zaten 2-0 öndeydin sen sonra ben 3-2 öne gectim sonlara dogru da 3-3 oldu. ben yine berabere kaldıgım için deliriyorum. yenilsem boyle üzülmezdim ama 1 galibiyer 3 beraberlik el insaf be..

Ama ciddi Formlar 3 fln dı Yahya Tekinsoy oynadı sadece as takımdan .. Çok kötü oldu ciddi .. Bu oynattığım takımın 5 i fln çok kabiliyetli adamlar ilk 11 imde oynicaklar yeni transferlerim ama formları hepsinin 3 fln ..

Dikkatsizlik ilerde işallah başıma bela açmaz 2 puanla 3. lüğü fln kaçırırsam deliririm :)

,Ama fistan bi olay anlattı resmi kupadaymış ilk 2 çıkıomuş o 3. ymüş maçı 2. yle son maç .. KArşısındak i takımda hata yapıp yedek kadroyu çıkarmış .. Fistan 11-0 yenip çıkmış

Kısacası bu hataları tek ben yapmıomuşum :)[signature][hline]Eu Gamers Orion - Trasty
Unigroup - Cem Sönmez
Mesaj tarihi:
said:
toggie, 21 Ekim 2005 01:15 tarihinde demiş ki:
=) sayenizde biz de hatırlayıp tekrarlamayız insalah bu hataları.
ben de bi yedek takım cıkarabilsem cok iyi olucak ama sadece 1. ve 8. hafta cıkarabiliyomusuz o yuzden formları yukseltemiyorum ya.
Benim altyapı oyuncu sayım 1 şu an .. Benden 3 Takım çıkar as takım gibi mübarek .. Transferlerle yaptım[signature][hline]Eu Gamers Orion - Trasty
Unigroup - Cem Sönmez
Mesaj tarihi:
toggie alt yapıdan 16 oyuncu çağır.. iki 11 cıkarırsın..[signature][hline] Açın Gözlerinizi Bakmayın Şaşı, Kralınız Gelse Yıkamaz Şanlı BEŞİKTAŞ'ı
Mesaj tarihi:
11 binden yukarı cıkmanı tavsiye etmiyorum..
fistanın dediğine göre super lig'in sampiyonluk macina 18 bin seyirci gelmis..

düsün iste.. stad dolmaz bosa para vermis olursun ve giderlerin artar o stadyumdan..[signature][hline] Açın Gözlerinizi Bakmayın Şaşı, Kralınız Gelse Yıkamaz Şanlı BEŞİKTAŞ'ı
Mesaj tarihi:
Takımdan kovdugum bir oyuncu anında gidermi?
Mesela transferin bitmesine 5dk kala , kadromdaki yabancı oyunculardan birini takımdan atıp yeni yabancı oyuncu alabilirmiyim.[signature][hline]
Mesaj tarihi:
said:
aKuMa, 21 Ekim 2005 16:41 tarihinde demiş ki:
Takımdan kovdugum bir oyuncu anında gidermi?
Mesela transferin bitmesine 5dk kala , kadromdaki yabancı oyunculardan birini takımdan atıp yeni yabancı oyuncu alabilirmiyim.
Hemen gider ve alabilirsin ..

Fakat 24 Saat içinde sadece 1 Oyuncu atabilirsin .. yani hergün bir adam atamassın Bugun 5 te bi oyuncu atıp sonra gece 1 de bitane daha atamassın 5 te atarsan yarın 5 te atmak zorundasın[signature][hline]Eu Gamers Orion - Trasty
Unigroup - Cem Sönmez
Mesaj tarihi:
said:
toggie, 21 Ekim 2005 18:05 tarihinde demiş ki:
E peki nerden anlıycam ben sezon ortasının geldiğini ve nerden secicem altyapı hedesini.
Şu an 2. Haftadayız.. Lig haftasına göre..[signature][hline]Eu Gamers Orion - Trasty
Unigroup - Cem Sönmez
Mesaj tarihi:
said:
Trasty, 21 Ekim 2005 00:06 tarihinde demiş ki:
Narlıdere - Antalya maçı biraz şans olmuş buna herkez şaittir fakat şöyle bi durum var içim gitti.. Holigan maçına Yalnışlıkla Form için hazırladğım Fomları 4 ve altı adamlarla çıktım ve Deplasmanda 3-3 berabere kalmışım ciddi içim gitti.. Ama ilk 3'e rahat girerim gibime gelio şimdilik

ehu ne şans :P kırmızı formla böleyse..[signature][hline]NaRLıDeRe Sk
Mesaj tarihi:
said:
toggie, 21 Ekim 2005 18:47 tarihinde demiş ki:
ping bugün senle maçım. meydan okuyorum lol :-)

Dostum Çok Şanslızın EN İYİ ADAMIM HAZIRLIK MACINDA SAKATLANDI NALET OLSUN!! 2 saat önce :S[signature][hline]NaRLıDeRe Sk
Mesaj tarihi:
said:
PiNg, 21 Ekim 2005 18:46 tarihinde demiş ki:
said:
Trasty, 21 Ekim 2005 00:06 tarihinde demiş ki:
Narlıdere - Antalya maçı biraz şans olmuş buna herkez şaittir fakat şöyle bi durum var içim gitti.. Holigan maçına Yalnışlıkla Form için hazırladğım Fomları 4 ve altı adamlarla çıktım ve Deplasmanda 3-3 berabere kalmışım ciddi içim gitti.. Ama ilk 3'e rahat girerim gibime gelio şimdilik

ehu ne şans :P kırmızı formla böleyse..

Sana şöyle örnekler veriyim ...

Benim 4-0 Yendiğim takımla 1-1 berabere kalmışsın ..

Benim 8-1 yendiğim takımı 3-0 yenmişsin[signature][hline]Eu Gamers Orion - Trasty
Unigroup - Cem Sönmez
Mesaj tarihi:
sendne iyi olduğumu iddaa etmiyorum ki niye kendini kıyaslıyosun alla alla ?? daa 2 haftadır takımın basındayım..[signature][hline]NaRLıDeRe Sk
Mesaj tarihi:
said:
toggie, 21 Ekim 2005 18:47 tarihinde demiş ki:
ping bugün senle maçım. meydan okuyorum lol :-)

narlıdere 4 - 1 holigan :P[signature][hline]NaRLıDeRe Sk
  • Yeni Oluştur...