nindalf Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Üf ya penaltı kacırmısım . ** Dragos üstün futbolunu gollerle süslemeyi başaramadı ve rakiplerine beraberliği adeta hediye etti.[signature][hline] Istanbul Fotograf ve Sinema Amatorler Dernegi-Magnum Photos[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Holigan Team 3-3 FC Sönmez Republic lan yine berabere kaldım yeter ya bıktım kardeşim oynamıyorum ben :'([signature][hline]| Me | | M. Portnoy | | Vic Firth | | Tama | .. dark forter // god forgives... i do not! .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiNg Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 antalya karsısında iyi dayandım ama rakibin gücü ortada genede gelecek için umut saçtım 2-0 yenilsemde..[signature][hline]NaRLıDeRe Sk namalup Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Eeeh Benim galibiyete cok ihtiyacım vardı ya üf uyuz oldum okadar pozisyona girmişim bi gol daha atamamısım. Acil strateji calısmalarına girmem gerek.[signature][hline] Istanbul Fotograf ve Sinema Amatorler Dernegi-Magnum Photos[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucretia85 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 İlk golümü attım ve ilk puanımı aldım.Sosisli sandviçlerin işe yarayacağını biliyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Bende ilk golümü yemiş bulunuyorum :([signature][hline]Satılık bir kaç donanım parçası (ucuz) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 jedi ayıp ama ya.. biraz acı kardesim rakipsiz gidiyosun yani ne zevki kaldı :)[signature][hline]| Me | | M. Portnoy | | Vic Firth | | Tama | .. dark forter // god forgives... i do not! .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiNg Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 jedi kim[signature][hline]NaRLıDeRe Sk namalup Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 hörü[signature][hline]| Me | | M. Portnoy | | Vic Firth | | Tama | .. dark forter // god forgives... i do not! .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 böyle olacağını bilsem Yedek takımımla oynardım. Ancak bu saatten sonra yedeklerle cıkarsam ilk 4 maçta as kadromla oynadıgım rakiplerime haksızlık olur.[signature][hline]Satılık bir kaç donanım parçası (ucuz) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Eehuh yok olmaz haksızlık falan :)[signature][hline] Istanbul Fotograf ve Sinema Amatorler Dernegi-Magnum Photos[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 olmaz olmaz. nasıl olsa yedeklerle de dağıtırsın sen bizi :-)[signature][hline]| Me | | M. Portnoy | | Vic Firth | | Tama | .. dark forter // god forgives... i do not! .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 yok yedek dediğim 17 yaşındaki gençler. bu sefer ben yem olurum :D[signature][hline]Satılık bir kaç donanım parçası (ucuz) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Bu hafta alt yapı olayına giricem. İşe yararmı beyler oyuncu gelirmi iyi ?[signature][hline] Istanbul Fotograf ve Sinema Amatorler Dernegi-Magnum Photos[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiNg Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 abi moral 0 antalyaya yenidlim namağlupluk gitti geriye düştüm listede offf yaaaa o kadar dayandım abi ama rekor bu galiba antalyadan en az yiyen takım :D[signature][hline]NaRLıDeRe Sk namalup Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 altyapıdan iyi oyuncu gelmez.ancak altyapı oyuncuları cabuk gelişir.normal oyuncunun 3 katı hızla gelişirler. altyapıları sadece 1. ve 8. hafta cagırabilirsiniz. ya da takımı ilk açtıgınız hafta.buna dikkat etmeniz gerekir :)[signature][hline]Satılık bir kaç donanım parçası (ucuz) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 ya altyapıdan iyi oyuncu gelmese bile hergun 2 hazırlık macı yaparsın en azından. iyi oyuncu da gelir ayrıca. hergun bi as kadro bi de yedek kadro ile mac yaparsın formun tavan yapar :) ben de bu hafta lig macından sonra altyapıya para ayıracam.[signature][hline]| Me | | M. Portnoy | | Vic Firth | | Tama | .. dark forter // god forgives... i do not! .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 off ben bilmiodum onları yandık o zaman :D[signature][hline]| Me | | M. Portnoy | | Vic Firth | | Tama | .. dark forter // god forgives... i do not! .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 PiNg antalya maçına baktım senin :D kalecin show yapmış heralde eheh. 25 pozisyonu var antalyanın 2 gol bulabilmiş. 2-0 da başarı bence antalya maçı için.çünkü bi ara karşılaşmıştık bana 4 falan atmıştı antalya.[signature][hline]Satılık bir kaç donanım parçası (ucuz) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiNg Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 said: Jedi, 20 Ekim 2005 21:39 tarihinde demiş ki: PiNg antalya maçına baktım senin :D kalecin show yapmış heralde eheh. 25 pozisyonu var antalyanın 2 gol bulabilmiş. 2-0 da başarı bence antalya maçı için.çünkü bi ara karşılaşmıştık bana 4 falan atmıştı antalya. 3 macta 26 golu vardı antalyanın bana anca 2 atabildi abi takımıma çok güveniyorum ve formum Kırmızı düşüşte şu anda ona rağme nböyle bitti ama olsun Hedefim ilk 3[signature][hline]NaRLıDeRe Sk namalup Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 PiNg ; Antalya dünkü maçta 16 pozisyona girmiş 5 gol atmış bugun senin maçta 25 pozisyona girmiş 2 gol atabilmiş.ben bugun 28 pozisyona girdim 11 gol attım. senin kalecin coşmuş anlayacagın. İnşallah böyle devam eder :)[signature][hline]Satılık bir kaç donanım parçası (ucuz) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiNg Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 abi kalecim çok ii özel ilgileniyorum + Formu KIRMIZı yani anlıcaın haftaya gör sen beni!![signature][hline]NaRLıDeRe Sk namalup Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Ne kaleciymiş bea :D[signature][hline] Istanbul Fotograf ve Sinema Amatorler Dernegi-Magnum Photos[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Narlıdere - Antalya maçı biraz şans olmuş buna herkez şaittir fakat şöyle bi durum var içim gitti.. Holigan maçına Yalnışlıkla Form için hazırladğım Fomları 4 ve altı adamlarla çıktım ve Deplasmanda 3-3 berabere kalmışım ciddi içim gitti.. Ama ilk 3'e rahat girerim gibime gelio şimdilik[signature][hline]Eu Gamers Orion - Trasty Unigroup - Cem Sönmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 said: toggie, 20 Ekim 2005 21:25 tarihinde demiş ki: Holigan Team 3-3 FC Sönmez Republic lan yine berabere kaldım yeter ya bıktım kardeşim oynamıyorum ben :'( Yanlışlıkla Form artırma amaçlı takımla çıkmıştım.. Ben 7-0 8-0 gibi bi sonuç beklerken 3-3 ü gördüm şok oldum kador'ya baktığımda 2. şoku yaşadım. Fistana diyorum Ağlicam die bariz ağlıodum[signature][hline]Eu Gamers Orion - Trasty Unigroup - Cem Sönmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar