PiNg Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 form kırmızı düşüşte niye yaa???[signature][hline]NaRLıDeRe Sk namalup
aKuMa Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 surekli hazırlık macı yapman gerek. Kendine surekli mac yapıcagın biri bul onla gunde 2 mac yap. Form durumu oynamak istiyorum olanları 2 macta da oynat. Form durumu halimden memnunum olanı 1 macta oynat. Bunları uygularsan formun yukselise gecer.[signature][hline]
Jedi Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 cunku tutorialdaki form bilgilerini okumamıssin :D gelecek haftaya kadar sabredeceksin. tutotialın son sayfalarında var yazı.[signature][hline]Satılık bir kaç donanım parçası (ucuz)
toggie Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Benim de form kırmızı düşüşte. Hergün 2 hzr maçı yapın diyosunuz da aynı takımı günde 2 maça çıkarmak yoruyor da diyosunuz. Ben yeni başladığım için altyapıya henüz bütçe ayıramadım o yüzden 2 farklı takım cıkaramıyorum. Dolayısı ile günde 1 hzr maçı yapabiliyorum. Bu da formumu korumaya yetmez mi. Ya da aynı takım günde 1 maç yapsa yorulur mu? edit//imla[signature][hline]| Me | | M. Portnoy | | Vic Firth | | Tama | .. dark forter // god forgives... i do not! .. [Bu mesaj toggie tarafından 19 Ekim 2005 13:49 tarihinde değiştirilmiştir]
nindalf Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Artık dragos takımı olarak galibiyet istiyoruz. Hırslıyız azimliyiz parcalarız yakarız .[signature][hline] Istanbul Fotograf ve Sinema Amatorler Dernegi-Magnum Photos[/b]
PiNg Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 kırmızı formla 3 taktım arka :D[signature][hline]NaRLıDeRe Sk namalup
Mumu Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Turnuvanın kurucu ekibi Beşiktaş JK ismini Weed Cultivaters AFC olarak değiştirdi.. yani ben değiştirdim :P[signature][hline] Açın Gözlerinizi Bakmayın Şaşı, Kralınız Gelse Yıkamaz Şanlı BEŞİKTAŞ'ı
toggie Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 22k bayıldın yani =)[signature][hline]| Me | | M. Portnoy | | Vic Firth | | Tama | .. dark forter // god forgives... i do not! ..
nindalf Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Taraftarlar cosuyo stadda ya tutamıyoruz mac baslasınn[signature][hline] Istanbul Fotograf ve Sinema Amatorler Dernegi-Magnum Photos[/b]
toggie Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Evet milli marşımız. Ayağa kalkalım arkadaşlar.[signature][hline]| Me | | M. Portnoy | | Vic Firth | | Tama | .. dark forter // god forgives... i do not! ..
Mumu Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Galatasaray SK ismini Myth Busters FS olarak değiştirdi.. Ve bu arada maçlar başladı sayın seyirciler..[signature][hline] Açın Gözlerinizi Bakmayın Şaşı, Kralınız Gelse Yıkamaz Şanlı BEŞİKTAŞ'ı
Jedi Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Ladik kimin takımıydı?[signature][hline]Satılık bir kaç donanım parçası (ucuz)
toggie Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Gol yedim ya :'([signature][hline]| Me | | M. Portnoy | | Vic Firth | | Tama | .. dark forter // god forgives... i do not! ..
Mumu Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Altunizade SK- Weed Cultivaters AFC : 3-1[signature][hline] Açın Gözlerinizi Bakmayın Şaşı, Kralınız Gelse Yıkamaz Şanlı BEŞİKTAŞ'ı
Mumu Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Dragos - Myth Busters FS : 2-0[signature][hline] Açın Gözlerinizi Bakmayın Şaşı, Kralınız Gelse Yıkamaz Şanlı BEŞİKTAŞ'ı
Mumu Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 1-0 öne geçtiğim maçta altunizade SK karşısında fırsatları değerlendiremedim ve 3-1 yenilmekten kurtulamadım..[signature][hline] Açın Gözlerinizi Bakmayın Şaşı, Kralınız Gelse Yıkamaz Şanlı BEŞİKTAŞ'ı
Jedi Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Hörü kalecisi Baturhan Evirgen ne zaman gol yiyecek? Takım menajeri 17 yaşındaki yıldız kaleciyi takımda tutabilecek mi?[signature][hline]Satılık bir kaç donanım parçası (ucuz)
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Jedi, hörü ne yaptı?[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin...
Jedi Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Hörü 10 - 0 Ladik[signature][hline]Satılık bir kaç donanım parçası (ucuz)
toggie Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Ahiret United 1-1 Holigan Team ya yeter berabere kalmak istemiyorum ya. of offf[signature][hline]| Me | | M. Portnoy | | Vic Firth | | Tama | .. dark forter // god forgives... i do not! ..
Mumu Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 NaRLıDeRe SK - Kocaali : 3-0 Ahiret United - Holigan Team : 1-1 Acipayam - FC Antalya United : 1-5 Hörü - Ladik : 10-0 Brotherhood of the Ball - bahcelievler : 2-3 Yüregir - Karakartallar ULAN! : 8-0 Altunizade SK - Weed Cultivators : 3-1 Dragos - Myth Busters FS : 2-0 3.gün sonuçları..[signature][hline] Açın Gözlerinizi Bakmayın Şaşı, Kralınız Gelse Yıkamaz Şanlı BEŞİKTAŞ'ı
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Forza Hörü![signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin...
Trasty Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Valla Dayanıklılığın önemini Fistanla maçımda anladım .. Ilk yarıdaki performans tan eser yok 2. yarıda[signature][hline]Eu Gamers Orion - Trasty Unigroup - Cem Sönmez
nindalf Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Takımım dragos ya süperiz :D hehe[signature][hline] Istanbul Fotograf ve Sinema Amatorler Dernegi-Magnum Photos[/b]
nindalf Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Ya sonuclara bakamıyom yoklar bi sorun mu var acaba ?[signature][hline] Istanbul Fotograf ve Sinema Amatorler Dernegi-Magnum Photos[/b]
Öne çıkan mesajlar