toggie Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Eheh. Niye ki ya okudum herşeyi işte 3 hafta daha kısa sürecek normal lig. TAbi benim için bu böyle çünkü hiç playoff'lara kalacağımı falan düşünmüyorum direk lider bitiririm ben :-) Çok iddialıyım heh =)[signature][hline]| tóqqíé || sadece.gen.tr | | drum-tr || tama || víc fírth |
vimpir Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 gorces gorces:)[signature][hline]imza! mode: depresif
toggie Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Of insallah ya =) sen de süper moral veriyosun yani. ben bütün pati'lerin direk üst lige cıkmalarını temenni ederim :-)[signature][hline]| tóqqíé || sadece.gen.tr | | drum-tr || tama || víc fírth |
vimpir Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 iyi olan kazansin :-p[signature][hline]imza! mode: depresif
toggie Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 İkinci paticik liginin böyle bir lig olmamasını diliyoruz :-) [signature][hline]| tóqqíé || sadece.gen.tr || drum-tr || tama || víc fírth |[Bu mesaj toggie tarafından 23 Kasım 2005 00:29 tarihinde değiştirilmiştir]
jacabo Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 hazırlık maçlarında fırtına gibi esiyorum =) ama lig de gerilerdeyim biraz geç ilgienmeye başladım sanırım neyse 2. pati liginde korkun benden =)[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize
vimpir Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 benide alin olmaz fistan da kimmis :-p[signature][hline]imza! mode: depresif
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 2. kupada ben altyapılarımla oynicam jnms.yok öyle eşitsizlik.Hörü'de altyapılarla cıkacak.[signature][hline]FİLTHY PLAY when it rains the ground gets wet!
Soulless Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Nezaman baslayacak 2. si ? Varmi bir plan[signature][hline]Either kill me or take me as I am, I'll be damned if I ever change... I am not leaving a spiritual legacy of dogmas, unchangeable petrified directives. My spiritual legacy is science and reason. ... If those people who wish to follow me after I am gone take the reason and science as their guides they will be my true spiritual heirs."...Mustafa Kemal Ataturk
toggie Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 haftaya pazartesi[signature][hline]| tóqqíé || sadece.gen.tr | | drum-tr || tama || víc fírth |
fenerbahce Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 ya davetler geldimi benim id one_hooijdonk takım dreamclub fc banada atın bi zahmet pilizzzz[signature][hline]çocuğunuz hangi takımlı olcak tıklayın öğrenin
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 durun bakalım daha kurmadım. para verip girelim diyenler olursa ona göre lig kurucam.[signature][hline]FİLTHY PLAY when it rains the ground gets wet!
fenerbahce Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 oyun parası mı??[signature][hline]çocuğunuz hangi takımlı olcak tıklayın öğrenin
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 1 Euro'cuk.[signature][hline]FİLTHY PLAY when it rains the ground gets wet!
Soulless Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 veririz sorun degil , hatta para verenler belki daha ilgili cikarlar takimlariyla :) enson veremem diyen ama lige almak istediklerin varsa fistan sen onlarinkini odersin ?[signature][hline]Either kill me or take me as I am, I'll be damned if I ever change... I am not leaving a spiritual legacy of dogmas, unchangeable petrified directives. My spiritual legacy is science and reason. ... If those people who wish to follow me after I am gone take the reason and science as their guides they will be my true spiritual heirs."...Mustafa Kemal Ataturk
toggie Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Veririm de elden verebilirim sadece. Nette hesabım yok para yatırabileceğim ya da gönderebileceğim.[signature][hline]| tóqqíé || sadece.gen.tr | | drum-tr || tama || víc fírth |
fenerbahce Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 yani 1.5 milyon nedir ki de elden verebilirim sadece :D[signature][hline]çocuğunuz hangi takımlı olcak tıklayın öğrenin
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Hesaba en az 10 euro yükleniyor yav. Ben 10 euro atacam ama şimdi bekliyorum biraz belki takımımı uçururlar diye :).[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Guild Wars Türkiye
vimpir Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 adami fistan buldu ama sikayeti ben yaptim :D, saka 1 yana bole bi adam 20 yasinda boleyse 28, 29 da dusunemiyorum kesin bug li alt yapilardanMz forum[signature][hline]imza! mode: depresif[Bu mesaj vimpir tarafından 23 Kasım 2005 20:33 tarihinde değiştirilmiştir]
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 böle bi adam olamaz ya. bugmı bulmuşlar naapmışlar. yuh ya.[signature][hline]FİLTHY PLAY when it rains the ground gets wet!
toggie Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Ohannes bu ne?????***[signature][hline]| tóqqíé || sadece.gen.tr | | drum-tr || tama || víc fírth |
vimpir Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 bu alt yapilar degil sanirim bundan oncekiler acayip abarti gelmisti sonra cogu toplanip tekrardan yollanmisti bu hipne adam gozden kacmis sanirim, bakiyorum acaba yasimi yanlis :) ama yok 20 yaziyo dimi:D[signature][hline]imza! mode: depresif
toggie Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 evet valla ben de 20 görüyorum. nasıl beceriyolar bunu yapmayı böyle bi hile şekli mi var ya.[signature][hline]| tóqqíé || sadece.gen.tr | | drum-tr || tama || víc fírth |
vimpir Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 nasi hile yapabilirsinki:) dedigim gibi bug li alt yapilardan bence[signature][hline]imza! mode: depresif
toggie Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Buga bak be vay anasını. Neyse ilgilenirler herelde =)[signature][hline]| tóqqíé || sadece.gen.tr | | drum-tr || tama || víc fírth |
Öne çıkan mesajlar