Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Paticik Cup =o= 1(ManagerZone)

Mumu

Öne çıkan mesajlar

Neyse geçtim geyiği. 8. hafta tamamlanacak ve altyapımı cıkarıcam. Yalnız hala transfer girişiminde bulunmadım. Futbolcularımdan memnunum aslında bu lig için yeterliler. Ama div4 için yeni transferler yapacam tabiki.
Şu anda yorgun oyuncuların cogu. Bu geceyi bekliyorum form durumunun yenilenmesi için. Duruma göre yarın için hazırlık maçları ayarlıycam ya da ayarlamıycam.
Hörü'nün maç tekliflerini sürekli reddettiğim için birkez daha özür dilerim kendisinden (:

Paticik liginde de kötü performans çizdim ama tecrübe oldu. Son 4 maçımı da büyük ihtimalle kaybedicem. Sizlere heyecan veremediğim için üzgünüm =)
Ama ikincisinde üst sıraları zorlayacagım merak etmeyin.[signature][hline]| tóqqíé || sadece.gen.tr |
| drum-tr || tama || víc fírth |
Sosyal ağlarda paylaş

aslinda kadron 4. lig iicn yeterli fln degil. ama ligdeki elemanlarin cogu oynamadigi icin maclarimizi rahat kazaniyouz. bazilari banlanmis bazilari kayitli ama bakmiyor bile formlari bombok afedersiniz..

bizimde formlar iyi olunca
birazda kalburüstü olunca
her mac 11 atiyorum eheha.. kesin 4.ligdeyim. transferlerim resmen kazik yedim. aklim basima geldi.. para biriktirmek lazim..[signature][hline] Sex Machine
Sosyal ağlarda paylaş

said:
vimpir, 22 Kasım 2005 20:47 tarihinde demiş ki:
4 icin bile gerek yok dicem ama artik lig sistemi degisiyor kim bilir nasi olucak

nasıl yok?4.lige çıkan çoğu oyuncu aktif olarak oynuyor. oyunu herkes anyı oranda bilmesede en azından hazirlik maci yapmasi gerektigini falan biliyor.. dolayisiyla iş rekabete ve oyuncu kalitesine bakiyor..

o kadroyla 4.ligde sampiyon olmak mucize..[signature][hline] Sex Machine
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...