Fistan Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 evet patideki lancelot işte.knights team'in sahibi.super ligde.milli takım yardımcısı...[signature][hline]FİLTHY PLAY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 bende malzemecisiyim milli takimin :D[signature][hline]imza! mode: depresif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Ben de otobüs şöförüyüm. powered by mercedes benz türkiye[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Guild Wars Türkiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 espirimi karalama:)[signature][hline]imza! mode: depresif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Ahah ben de muavin olayım bari :)[signature][hline]| tóqqíé || sadece.gen.tr | | drum-tr || tama || víc fírth | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 ya tadinda birakin sunu:)[signature][hline]imza! mode: depresif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenerbahce Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 topla gel abi topla gel olim bende :D[signature][hline]çocuğunuz hangi takımlı olcak tıklayın öğrenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Neyse geçtim geyiği. 8. hafta tamamlanacak ve altyapımı cıkarıcam. Yalnız hala transfer girişiminde bulunmadım. Futbolcularımdan memnunum aslında bu lig için yeterliler. Ama div4 için yeni transferler yapacam tabiki. Şu anda yorgun oyuncuların cogu. Bu geceyi bekliyorum form durumunun yenilenmesi için. Duruma göre yarın için hazırlık maçları ayarlıycam ya da ayarlamıycam. Hörü'nün maç tekliflerini sürekli reddettiğim için birkez daha özür dilerim kendisinden (: Paticik liginde de kötü performans çizdim ama tecrübe oldu. Son 4 maçımı da büyük ihtimalle kaybedicem. Sizlere heyecan veremediğim için üzgünüm =) Ama ikincisinde üst sıraları zorlayacagım merak etmeyin.[signature][hline]| tóqqíé || sadece.gen.tr | | drum-tr || tama || víc fírth | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 aslinda kadron 4. lig iicn yeterli fln degil. ama ligdeki elemanlarin cogu oynamadigi icin maclarimizi rahat kazaniyouz. bazilari banlanmis bazilari kayitli ama bakmiyor bile formlari bombok afedersiniz.. bizimde formlar iyi olunca birazda kalburüstü olunca her mac 11 atiyorum eheha.. kesin 4.ligdeyim. transferlerim resmen kazik yedim. aklim basima geldi.. para biriktirmek lazim..[signature][hline] Sex Machine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Ben de 4. lig için yeterli demedim zaten mumucum. 5. için yeterli. 4. için transfer yapıcam dedim.[signature][hline]| tóqqíé || sadece.gen.tr | | drum-tr || tama || víc fírth | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 bende 5 yerine 4 e basmışım zaten ahaeha.. 5.lig icin yeterli degil aslinda.. yani senin gibi olan 8 takim olsa o ligde kaos yasanir.. anladin dimi?[signature][hline] Sex Machine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 4 icin bile gerek yok dicem ama artik lig sistemi degisiyor kim bilir nasi olucak[signature][hline]imza! mode: depresif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 olsun ama benim gibi yok şu an ligde o yüzden yeterli. 7 hafta gecirdim ben biliyorum şu an otnadıgım lig için yeterli mi değil mi tartısmasını yapma benle =) vimpir nasıl değişiyo sistem ya? anlat biraz.[signature][hline]| tóqqíé || sadece.gen.tr | | drum-tr || tama || víc fírth | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 12 takımlı olcak yeni sezonda gruplar.ona göre bişiler yapıyolar işte.düşen olmicak bu sezon. hede hödö[signature][hline]FİLTHY PLAY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 belge olmadan sallama fistan :D iste habercilik, iste belge yorum kamuoyunun :D:D:D[signature][hline]imza! mode: depresif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 said: vimpir, 22 Kasım 2005 20:47 tarihinde demiş ki: 4 icin bile gerek yok dicem ama artik lig sistemi degisiyor kim bilir nasi olucak nasıl yok?4.lige çıkan çoğu oyuncu aktif olarak oynuyor. oyunu herkes anyı oranda bilmesede en azından hazirlik maci yapmasi gerektigini falan biliyor.. dolayisiyla iş rekabete ve oyuncu kalitesine bakiyor.. o kadroyla 4.ligde sampiyon olmak mucize..[signature][hline] Sex Machine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 fistan biliyor ben sadece 16 yasinda bebelerle baska hic adam yoktu ligten ciktim, halada genc agirlikli oynuyorum, hatta herkez 3.ligte tutunamazsin diyodu:)[signature][hline]imza! mode: depresif [Bu mesaj vimpir tarafından 22 Kasım 2005 21:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Güzel ya yeni lig sistemini beğendim. Hem daha kısa sürecek daha iyi. Bu ligde şampiyonlugumu ilan eder etmez başlıycam transfer çalısmalarına.[signature][hline]| tóqqíé || sadece.gen.tr | | drum-tr || tama || víc fírth | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 lig kisami surucek nerenle okudun hemen :D[signature][hline]imza! mode: depresif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 haftada 2 maç[signature][hline]| tóqqíé || sadece.gen.tr | | drum-tr || tama || víc fírth | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 kac takim :)[signature][hline]imza! mode: depresif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 said: * Sezon 13 hafta sürecek ve bunun 11 tanesi maç haftası olacak. 11 hafta sürecek yani. Şu anda oynadığmız lig 14 haftada bitiyor.[signature][hline]| tóqqíé || sadece.gen.tr | | drum-tr || tama || víc fírth | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 asada bikac mesaj okudum bu sekilde sacma olucagini soluyorlar[signature][hline]imza! mode: depresif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Konuyu değiştirme nerenle okudun diyodun demin. Neremle okumuşum :)[signature][hline]| tóqqíé || sadece.gen.tr | | drum-tr || tama || víc fírth | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 herseyi okumamissinki:) yalanmi he sole yalanmi :D[signature][hline]imza! mode: depresif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar