perfi Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 hı pardon demek gelmiş devre arası =)[signature][hline]HOROZLU SPOR GAGA LARIZ ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Evet geldi ama henüz cıkaramıyorum altyapı. İstatistikler toplandıktan sonra herelde çıkarabilicem? Bilseydim oyuna başladığım gibi çıkarırdım ya boşuna bekledik 7 hafta geçmesini.[signature][hline]| tóqqíé || sadece.gen.tr | | drum-tr || tama || víc fírth | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
perfi Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 benimki direk çıktı seninkide çıkmış olmalı direk 100 numara diye cikti 1 tane adam =) .. birde sen bilirsin 7 haftadır oynuyosun sanırım takımdakı oyuncuların 8 i dinlenmek istiyo ve bende hayret ettim neden fark bu kadar az diye acaba bundan dolayımıdır ?[signature][hline]HOROZLU SPOR GAGA LARIZ ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 2 saat sonra maçım var benim de lig sonuncusuyla :). Bunu da alırsam 7/7 galibiyet olacak hadi bakalım.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Guild Wars Türkiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 ne farkından bahsettiğini anlamadım attığın gol mü yetmedi :) doğru tahmin ettiysem eğer, dinlenmek isteyen oyuncuların oynadıysa macta kötü olur. Aynen bugun benim lig sonuncusu ile berabere kalmam gibi. Takımın nerdeyse tamamı dinlenmek istiyodu ama hazırlık maçlarını iptal edemediğim için oynatmak zorunda kaldım dogal olarak da performans dusuklugu yasadım. Senin altyapın direk çıkmış olabilir. Yeni basladın galiba, yeni basladıgın için takımı senden once biri yönetmiştir. Takımının ismi falan da değişiktir zaten ilk aldıgında farketmişsindir. İşte yarıdan aldıgın için takımını senden önce yöneten altyapıyı çıkarmış olabilir. Belki de böyle değildir bilmiyorum ben de tam. Jedi, Fistan ya da Mumu gelsin cevaplar (:[signature][hline]| tóqqíé || sadece.gen.tr | | drum-tr || tama || víc fírth | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
perfi Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 birde managerzone haberlere Antreman Kampları dıye bır olay gelmıs baya guzel gibi okumanızı onerırım =) .[signature][hline]HOROZLU SPOR GAGA LARIZ ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Senden önce simülatör yönetiyor takımı.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Guild Wars Türkiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 5-0 aldım lig maçımı lider e yetişemiyorum ama 6 puan fark var[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 ilk üye olundugunda altyapıları ilk uyelik haftasında cagırabiliyorsunuz.[signature][hline]FİLTHY PLAY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Ben de 7. maçı almışım. 7/7'de yaptım böylece. 4. lige çıkacağım yakında uhuuhuh.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Guild Wars Türkiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 4 e cikmak bisi degil hatta 4 den 3 e cikmakda bisi degil ama hersey 3 te basliyor ligde 8 kiside aktif oluyor:) 2, 1, super lig bunlardan bahsetmeye gerek bile yok:), yeni lig yapisinda hazirlik maclari form durumlari bunlari nasi ayarlicaz bilgisi olan varmi?[signature][hline]imza! mode: depresif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
perfi Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 form konusu ile ilgili bilgiler mevcut sanırım mumu birisinin soylediklerini foruma yazmıstı sanırım fistanındı . o konuyu bulursan baya faydalanırsın[signature][hline]HOROZLU SPOR GAGA LARIZ ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 yeni sistemden bahsediyorum[signature][hline]imza! mode: depresif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
perfi Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 pardon . bi sorum olucak transfere cıkardım adamımı ama sonradan pişman oldum teklıf geldıkten sonra satmasamda oluyomu yoksa dırek satılıyo mu ?[signature][hline]HOROZLU SPOR GAGA LARIZ ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 satışa koyduktan sonra dönüş yok.[signature][hline]FİLTHY PLAY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenerbahce Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 shoot poweri 8 olan bi youncu aldım 65000 euroya ama sadece şutu iyi diğerleri dandik 18 yaşında kazıkmı yedim??[signature][hline]çocuğunuz hangi takımlı olcak tıklayın öğrenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 yabancıysa evet kazık yemişin. ama yan özelliklerinede bakmak lazım.mesela dayanıklılık-hız 3 ün üstündeyse iyiye almışsın.[signature][hline]FİLTHY PLAY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenerbahce Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 yokki :D[signature][hline]çocuğunuz hangi takımlı olcak tıklayın öğrenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 milli yapcam bu bebeyi insallah 9. topuna gidiyo celmeden 10 olsun hiz ve dayaniklilik:)[signature][hline]imza! mode: depresif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 ehhe cok kötü =P bende 6-7 tane var len öle[signature][hline]FİLTHY PLAY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 hadi len kotuymus daha yeni girdi yasina bu cocuk:)[signature][hline]imza! mode: depresif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Satsana bana =)[signature][hline]| tóqqíé || sadece.gen.tr | | drum-tr || tama || víc fírth | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 fistan makarayapiyo ama ben bu cocuktan cok umitliyim hayatta satmam:)[signature][hline]imza! mode: depresif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Hayrına be... allah rızası için =)[signature][hline]| tóqqíé || sadece.gen.tr | | drum-tr || tama || víc fírth | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Satılmaz ki o 17 yaşında, site izin vermiyor :).[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Guild Wars Türkiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar