Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Paticik Cup =o= 1(ManagerZone)

Mumu

Öne çıkan mesajlar

heueh jacabo önce bi form durumunu düzelt takımının :D
baktım hörü maçına 11-0 normal skor ancak sabahki maçınız ne olmuş öyle?
Hörü full altyapılarıyla çıkmış Ama 8 kişi :D 1-0 yenmiş yine seni.
bence 11-0 dan cok 1-0 lık 8 e 11 lik maç önemli ehuehue.
tutorial la taktik topicine bak.formları düzelt taktiği ayarla ;)[signature][hline]FİLTHY PLAY!
*********...
Sosyal ağlarda paylaş

asıl sebep farklı koymamamdaki..

o bende kalsın fistan biliyo ;)

bi dahaki paticik turnuvasında umarım herkes daha ilgili olur..sonucta zevkli olsun diye bi is yaptik ama ilgi zaten cok diildi simdi azaldi iice.. hatta hic kalmadi..[signature][hline] Sex Machine
Sosyal ağlarda paylaş

aslına bakarsanız takımlar arasında fark değilde, transferde doğru seçim ve sanırım form durumuyla dikkatlice ilgilenmek yatıyo bunun altında.. başka da bişey yok.. mesela bahcelievler 4.ligde sanırım ben 5.ligdeyim oyuna başlayalı cok zaman olmadı. bahcelievleri formsuzken yakaladım ve farklı yendim.. yani takım ne kadar iyi olursa olsun form durumu cok cok onemli.. hele düsünün takımlar aynı güçte ise formu yüksek olanın formu kötü olanı ezmesi cok normal yani.. form durumumu toparlayana kadar 6 tane yenilgi aldim pati liginde.. ama sonra toparlayinca skorlarin degismeye basladigini gordum.. yalnizca pati ligi degil katildigim kuplardada iyi sonuclar aliyorum yabancilara karsi..yani Atatürk ne demis?
"Ben futbolcunun formda olanını severim" ...[signature][hline] Sex Machine
Sosyal ağlarda paylaş

said:
lucretia85, 11 Kasım 2005 21:31 tarihinde demiş ki:
Ben neredeyse her gün giriyorum,takip ediyorum takımımıı.Kendi ligimde iyi gidiyorum fakat pati liginde her nedense hep mağlup oluyorum.Hörü ve Antalya favori onlara yenilmek normalde diğer takımlara karşıda eziliyorum.Takımlar arasında bayağı bir fark var sanırım.

aynen benim durumum da böyle.
@mumu senin ve fistanın söylediklerinden sonra formum %100 arttı şu an form durumum mükemmel ama nedense hala yeniliyorum pati liginde. kendi ligimde ise takımı 2. hafta aldım ilk maçında berabere kalmıştı ben son 4 maçta da galibiyet aldım su an yenilgisiz liderim ligimde rakibim yok. pati liginde tutturamadım istikrarı takımların çoğu benden üstün. daha transfere de girişmek için erken oldugunu düşünüyorum ben altyapıdan oyuncu bile cagırmadım henuz transfer yapmıycam sanırım. yapayım mı?[signature][hline]| tóqqíé || sadece.gen.tr |
| drum-tr || tama || víc fírth |
Sosyal ağlarda paylaş

Toggie'nin taktiği son maçında 4-4-2 diye gördüm.Bende 4-4-2 oynatıyorum takımıma.Fistan,senin verdiğin taktiğide baktım (5-3-2 olanı) ama diziliş olarak pek beğenmedim hemde ona uygun oyuncularım yok.Ayrıca 4-4-2 günümüzde en çok kullanılan taktiklerden biri olduğu için daha geçerlidir diye düşündüm.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
lucretia85, 12 Kasım 2005 15:36 tarihinde demiş ki:
Toggie'nin taktiği son maçında 4-4-2 diye gördüm.Bende 4-4-2 oynatıyorum takımıma.Fistan,senin verdiğin taktiğide baktım (5-3-2 olanı) ama diziliş olarak pek beğenmedim hemde ona uygun oyuncularım yok.Ayrıca 4-4-2 günümüzde en çok kullanılan taktiklerden biri olduğu için daha geçerlidir diye düşündüm.

oyun ile gerçek hayat farklı :)
4-4-2 en fazla kullanılan olabilir gerçek futbolda ama managerzone da öyle değil :)
dizilişleri begenmedim diyosun ama seçme şansın yok ki? mz de kabul görmüş taktikler bunlar.
ilk 100 deki takımların taktiklerini incelersen %95 i 5-3-2 oynar.sen 4-4-2 de ısrar edersen smilatöre karşı gelmekten başka bi işe yaramaz ve başarılı olamazsın.[signature][hline]FİLTHY PLAY!
*********...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...