raistlinthewiz Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Bugun itibariyle ben shippy, narcosis, leonobe AB party yapmaya basladık. Su an icin, diger insanlarıda raide alıyoruz ve 4umuz bir partiye gecip party ici konusurak oynuoruz. Ayrıca kendi kullanımız amacıyla bir team speak serverda hazır bulunmakta. Bu bakımdan, BL/Horde olup AB'de rank/repu kasan arkadasları bekliyoruz. Su anda 4 kisi olsakta 10 kisiyle cok iyi seyler basarabiliriz. Her turlu classa acigiz. Katılmak isterseniz benle veya digerleriyle burdan veya oyun ıcınden irtibata gecin. (mumkunse TS(teamspeak)'inizi onceden kurun ve ayarlayın) BoneSoul[signature][hline]yet another PvPGN site: warcraft3r.mine.nu Da Blog BoneSoul - LVL60 Undead Mage - Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 valla son defa refresh yapmasam bende açıodum topic ei etmişsin açmışsın herşeyi yazmışsın zaten sölücek bişi yok.ufak çapta ab takımı yapmak amacımız katılmak istiyen herhangi birimize ingameden ulaşsın.[signature][hline]Shippy Jeffrey 7 Cüceler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kevashe Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Biride bizim allylere oyun ogretsin ab icin .. :=)[signature][hline]Buried Innocence - Kevashe - Burning Legion - Gnome Mage - " Again (= " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claim Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 biz zaten h.sonu ts açık bi güzel kasıoruz(BL Horde)..[signature][hline]Saga continues Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Use Teh Realm Thread !111!11[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
murtyy Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 usf mi alıyım katılmak isterim. imzada yazıyor zaten class isim vs[signature][hline]HARD tauren shammy bl DAYT undead priest ragnaros Çirkin kadın yoktur,az vodka vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 sorry wendy - unuttum :/[signature][hline]yet another PvPGN site: warcraft3r.mine.nu Da Blog BoneSoul - LVL60 Undead Mage - Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 ab de gormezden gel anlasalim :P[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Haha cok güldüm, arada post kastım caktırmadan[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Eskiden herzaman boş yer olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 deal :)[signature][hline]yet another PvPGN site: warcraft3r.mine.nu Da Blog BoneSoul - LVL60 Undead Mage - Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
firedcam Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 katılmak isterim ama şu anda rank 13 bi polonyalının raidiyle giriyorum rank 10 um su anda sanırım o 14 olunca raidin toplanacagını sanmam.Eğer askiles in raidine giremezsem gelirim saygılar sevgiler[signature][hline]Wow:Urarenge/Bl/horde W3:Ttrastafarian Blood marks heaven's path! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tinuviel Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Random party gırmekten bı hos oldum bone.haberleşelim mumkunse.[signature][hline]Ancksunamun 60 ud mage bL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 tamam goruselım[signature][hline]yet another PvPGN site: warcraft3r.mine.nu Da Blog BoneSoul - LVL60 Undead Mage - Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalitzburg Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Burak bunu yapıosunda bize haber vermiosun ya helal olsun diorum sana ayıp lan ayıp :P bende varım shippyle konusurm ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 benide ekleyin lvl 60 orc rogue burak arkadaşımızada non-haber verdiği için tşklerr eheh :) irenç bi insanım biliyorum narcosis e saygılarımla eheh :)[signature][hline]EU-Burning legion ( lvl 60 orc rogue ) EU-Sylvanas ( lvl 60 orc hunter ) http://forum.paticik.com/view.php?id=128371 (oku kop) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 said: Dolis, 27 Kasım 2005 16:16 tarihinde demiş ki: benide ekleyin lvl 60 orc rogue burak arkadaşımızada non-haber verdiği için tşklerr eheh :) irenç bi insanım biliyorum narcosis e saygılarımla eheh :) girmek isteyen arkadaslar oyun ıcınde bana bir mesaj atsın friendliste eklim ab runlarda haber verırım[signature][hline]yet another PvPGN site: warcraft3r.mine.nu Da Blog BoneSoul - LVL60 Undead Mage - Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 hehehe abde sizi kesmek çok zevkli olucak[signature][hline]Lianna Human Paladin Gloria Honorifice Pralium Facio Animus Gradior Quo Prodo, In Excelsis Precedo Bellator Decerte Adversa Incurro Invadoria Desideratus Fatum! Desideratus Bellum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
firedcam Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Şu anki raidimle daha size yenilmedik ama....[signature][hline]Wow:Urarenge/Bl/horde W3:Ttrastafarian Blood marks heaven's path! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 @Dolis&Kalitzburg sizin hangi server oynagınız belli deilki size haber verim online olduunuz zaman pm atın alırız partye.[signature][hline]Shippy Jeffrey 7 Cüceler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 said: mADmaXimus, 27 Kasım 2005 19:23 tarihinde demiş ki: hehehe abde sizi kesmek çok zevkli olucak kesmek de var kesilmekte, biz artık random kesilmekten bıktıgımız icin duzenli bir grupla birseyler yapmak istiyoruz. buarada ab seni gordugumu hıc hatırlamıyorum :/[signature][hline]yet another PvPGN site: warcraft3r.mine.nu Da Blog BoneSoul - LVL60 Undead Mage - Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar