Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

AB Party / Burning Legion - Horde

raistlinthewiz

Öne çıkan mesajlar

Bugun itibariyle ben shippy, narcosis, leonobe AB party yapmaya basladık. Su an icin, diger insanlarıda raide alıyoruz ve 4umuz bir partiye gecip party ici konusurak oynuoruz. Ayrıca kendi kullanımız amacıyla bir team speak serverda hazır bulunmakta.

Bu bakımdan, BL/Horde olup AB'de rank/repu kasan arkadasları bekliyoruz. Su anda 4 kisi olsakta 10 kisiyle cok iyi seyler basarabiliriz.

Her turlu classa acigiz. Katılmak isterseniz benle veya digerleriyle burdan veya oyun ıcınden irtibata gecin.

(mumkunse TS(teamspeak)'inizi onceden kurun ve ayarlayın)

BoneSoul[signature][hline]yet another PvPGN site: warcraft3r.mine.nu
Da Blog
BoneSoul - LVL60 Undead Mage - Burning Legion
Sosyal ağlarda paylaş

benide ekleyin lvl 60 orc rogue burak arkadaşımızada non-haber verdiği için tşklerr eheh :)

irenç bi insanım biliyorum
narcosis e saygılarımla eheh :)[signature][hline]EU-Burning legion ( lvl 60 orc rogue )
EU-Sylvanas ( lvl 60 orc hunter )
http://forum.paticik.com/view.php?id=128371
(oku kop)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dolis, 27 Kasım 2005 16:16 tarihinde demiş ki:
benide ekleyin lvl 60 orc rogue burak arkadaşımızada non-haber verdiği için tşklerr eheh :)

irenç bi insanım biliyorum
narcosis e saygılarımla eheh :)

girmek isteyen arkadaslar oyun ıcınde bana bir mesaj atsın friendliste eklim ab runlarda haber verırım[signature][hline]yet another PvPGN site: warcraft3r.mine.nu
Da Blog
Sosyal ağlarda paylaş

said:
mADmaXimus, 27 Kasım 2005 19:23 tarihinde demiş ki:
hehehe abde sizi kesmek çok zevkli olucak

kesmek de var kesilmekte, biz artık random kesilmekten bıktıgımız icin duzenli bir grupla birseyler yapmak istiyoruz. buarada ab seni gordugumu hıc hatırlamıyorum :/[signature][hline]yet another PvPGN site: warcraft3r.mine.nu
Da Blog
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...