Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

fifa 2006 türkçe spiker


zarek

Öne çıkan mesajlar

www.trgamer.com/haberler.asp?id=8545 buradan hakkında bilgi alınabilis. eet sırf spiker için iğrenç fifa 06'yı indirmeye karar verdim ben...


[spo1=açıklaması da burda]Hayır kesinlikle geç kalınmış bir "1 Nisan" şakası değil. Fifa'cıların yıllardır beklediği Türkçe spiker artık gerçek oldu.

Soccercenter.net sitesinde duyurulan dosyayı indirerek Fifa 06'yı Türkçe spikerle oynamaya başlayabilirsiniz. 170 MB boyutundaki yama ile spiker %85 oranda Türkçe oluyor. Yamanın yapımcısının açıklamasını aşağıda okuyabilir ve ilgili sayfaya buradan ulaşabilirsiniz.

"Merhaba...

Türkiyede bir ilk olan "Fifa 2006 Türkçe Spiker" yamasını paylaşmaktan dolayı gururluyum. Bu yama ile karşılaşmalarda oyunu anlatan spikerin %98'i türkçeye kendi sesim ile çevrilmişdir. Spiker ile birlikde yorumcu olarak bulunan ikinci kişinin sesleri Türkçe'ye çeviremediğim için silmeyi daha uygun buldum.

Bu yamanın bir ilk olduğunu düşünerek oyun sırasında spikerin pozisyonları anlatırken olabilecek anlatım hatalarına anlayış göstereceğinizi umuyorum. Yaptığım testlerde ortalama %5 bu tip hataların mevcut olduğunu gördüm (tabiki bu en son düzeltmelerden sonraki rakamdır) yalnız belirtmek isterim ki göreceğiniz tüm anlatım hataları benden ya da benim hatamdan kaynaklanmıyor, aksine Fifa 2006 oyununun kendi içinde barındırdığı bazı hatalarda buna sebep oluyor, örneğin ilk yarıyı 1-1 lik berabere bitirdiğinzde spiker size "skor 1-0" diyecektir ama bu benim yanlış çevirimden değil özellikle üzerinde uğraşıp düzeltemediğim Fifa 2006 oyunun bir hatasıdır (yalnız 1-1'lik skor için dört dosya yüklenmişdir üç dosyada komut doğrudur ama bu dört dosyadan biri komut hatasıyla "1-0"lık skora yönlendirilmiş).

Yama paketinin içinde rahat kurulum yapmanız için bir program (bigGUI) koydum bu programla yapmanız gerekenleri de döküman olarak hazırladım böylelikle sorunsuz bir kurulum yapabileceğinizi düşünüyorum.

Her yamada yapılamsı gereken "orjinal dosyaların yedeğini alma"yı unutmayın ve "Ea Sport/Fifa2006/data/Audio" klasörü içindeki "dat_eng.big" dosyası ile "audio.big" dasyalarının yedeğini bir klasöre alıp yamayı öle kurmanız olabailecek aksaklıklarda yada beğenmeme durumunda oyunu tekrar kurma derdinden sizi kurtaracaktır.

Hepinize iyi oyunlar...

NOT: Dosyanın normal boyutu 200 MB'dır, sıkıştırarak 170 MB'a indirdim ve bunu dört part olarak upload ettim, aşağıda kurulumu manual yaparken olabilecek sorunlara karşı flash formatında kurulum dökümanı hazırladım..."[/spo][signature][hline]bu ülkede yaşanmaz diyenler, bu ülkeyi yaşanmaz hale getirenlerdir. bu ülkede yaşanmaz diyenlerin suratına tüküresim geliyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
godfather09, 27 Kasım 2005 13:52 tarihinde demiş ki:
aga bu program nasıl iniyo yaw bilen sölesin bana acele


forumdan linke tıkla. free yazan yere tıkla. sonra 60 saniye bekle dosya ismine sağ tıkla hedefi farklı kaydet yada save target as'ı seç[signature][hline]bu ülkede yaşanmaz diyenler, bu ülkeyi yaşanmaz hale getirenlerdir. bu ülkede yaşanmaz diyenlerin suratına tüküresim geliyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ben giremiyorum..asıl rapid linkini versenize[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean
Maedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki:
kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe
nasıl emiyo bi bilsen
cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani...

Zegna, 30 Temmuz 2005 23:11 tarihinde demiş ki:HOLLALEY SEN KIMSIN LAN
Lopeth, 21 Eylül 2005 13:59 tarihinde demiş ki:
babamda beni ms paintle yaptı
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Gilean, 27 Kasım 2005 16:23 tarihinde demiş ki:
ben giremiyorum..asıl rapid linkini versenize


valla soccercenter.net anasayfasını dene bende yok linki[signature][hline]bu ülkede yaşanmaz diyenler, bu ülkeyi yaşanmaz hale getirenlerdir. bu ülkede yaşanmaz diyenlerin suratına tüküresim geliyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
godfather09, 27 Kasım 2005 19:02 tarihinde demiş ki:
aga ordan napcam ingilizce yok bende yardım yab bana ama tam yap pls


yahu yuh daha nesini açıklayayım ?[signature][hline]bu ülkede yaşanmaz diyenler, bu ülkeyi yaşanmaz hale getirenlerdir. bu ülkede yaşanmaz diyenlerin suratına tüküresim geliyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...