hknylmz Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Ben US CDKEY ile US sunucularında oynamaktayım ama EU serverlerine geçmek istiyorum bu mümkünmüdür. Yada US CDKEY ile eu serverlerinde oynayabilirmiyim. Saygılarımla HAKAN YILMAZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrdefender1 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Oncelikle yanlis bolume atmissin mesajini.İkinci olarak US den EU ya su an gecilmiyor diye biliyorum ama yanlisim varsa bilen duzeltsin lutfen.[signature][hline]Konfüçyüs demis ki ;Anlamak istemeyene hiçbir şey ögretemem, düşüncesini dile getirmek niyetinde olmayana da yardım edemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hknylmz Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 WOW bölümünden başka yereye yazmam gerekirki. ikinci olarak US ve EU serverlerinin ping olayı nasıldır. US den EU ya geçmek mantıklımıdır. Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 wow bölümüne taşıyalım bunu. şuan yazdıgın yer wc bölümü. ;) warcraft 1 - 2 - 3 ü kapsıyor. wow için ayrı bölümümüz mevcut[signature][hline]* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lamerize Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Account açıldıktan sonra geçiş yapılamıyor.[signature][hline] Someday I will be the most powerful Jedi ever Dan Discotech Jusenas Dunemaul Level 60 Troll Shaman Daha fazlasını iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar