hknylmz Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Ben US CDKEY ile US sunucularında oynamaktayım ama EU serverlerine geçmek istiyorum bu mümkünmüdür. Yada US CDKEY ile eu serverlerinde oynayabilirmiyim. Saygılarımla HAKAN YILMAZ
mrdefender1 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Oncelikle yanlis bolume atmissin mesajini.İkinci olarak US den EU ya su an gecilmiyor diye biliyorum ama yanlisim varsa bilen duzeltsin lutfen.[signature][hline]Konfüçyüs demis ki ;Anlamak istemeyene hiçbir şey ögretemem, düşüncesini dile getirmek niyetinde olmayana da yardım edemem
hknylmz Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 WOW bölümünden başka yereye yazmam gerekirki. ikinci olarak US ve EU serverlerinin ping olayı nasıldır. US den EU ya geçmek mantıklımıdır. Teşekkürler.
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Admin Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 wow bölümüne taşıyalım bunu. şuan yazdıgın yer wc bölümü. ;) warcraft 1 - 2 - 3 ü kapsıyor. wow için ayrı bölümümüz mevcut[signature][hline]*
Lamerize Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Account açıldıktan sonra geçiş yapılamıyor.[signature][hline] Someday I will be the most powerful Jedi ever Dan Discotech Jusenas Dunemaul Level 60 Troll Shaman Daha fazlasını iste
Öne çıkan mesajlar