Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Clan

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaşlar bug kalkınca ciddi ve seviyeli clan kuracak birileri varmı? Şöyle isim yapacak bir türk clanı! Ben gelmeye hazırım ve tabi birkaç arkadaşımda!!![signature][hline]Class :Blade Master
Server :Ares
LvL :64
Np :120k
Clan :Hatred
PirateSS e ulaşmak cz ye geçmek demek! Piratese pm atmak /pm PirateSS demek! PirateSS mage olamaz PirateSS acyip biridir PirateSS hededir hödödür :D:D:D:D
Mesaj tarihi:
Mesela???[signature][hline]Class :Blade Master
PirateSS e ulaşmak cz ye geçmek demek! Piratese pm atmak /pm PirateSS demek! PirateSS mage olamaz PirateSS acyip biridir PirateSS hededir hödödür :D:D:D:D
Mesaj tarihi:
ben orc olunca kurcammm ölürümmmmmm diyeee clan kurcamm kimbupislin anisini yasatıcam orclarda skjfhasşjfhsdşf[signature][hline]karakter: paper mage
level:62
ırk: ?
np:110 k

Mesaj tarihi:
pirates sana şunu diyim sen kurma. clan kurmak af buyrun amelelik. biri item ister biri baska bi poh ister. ııyyyy..[signature][hline]ares
lvl 61 e.lord
runingamoks
sattım gitti

silkroad online
erguvan
lvl 20+

Mesaj tarihi:
valla orc olunca 34 k np daha kacsam sonra clana pelerin görevi icin arklarımı cagircam pelerin görevini yapcaz ve herkez cıkcak tek basima takılcamm nerde cokluk orda pohlukk kelimesi cok dogruu :))[signature][hline]karakter: paper mage
level:62
ırk: ?
np:110 k

Mesaj tarihi:
Ben düşünmüyorum zaten ama arkadaşalr baskı yapıyor Türk clanına geç falan diye şu anda war olan clanalrda malum... Ama iyi bir clan olursa şöyle lvl 60 üzeri aklı başında adamlardan oluşan! o zaman geçeriz arkadaşlarla.[signature][hline]Class :Blade Master
PirateSS e ulaşmak cz ye geçmek demek! Piratese pm atmak /pm PirateSS demek! PirateSS mage olamaz PirateSS acayip biridir PirateSS hededir hödödür :D:D:D:D
Mesaj tarihi:
Yaw bende uyumadım hala lvl kasacam diye kelimeler sapıtmaya başladı :D[signature][hline]Class :Blade Master
PirateSS e ulaşmak cz ye geçmek demek! Piratese pm atmak /pm PirateSS demek! PirateSS mage olamaz PirateSS acayip biridir PirateSS hededir hödödür :D:D:D:D
Mesaj tarihi:
said:
Ojeee, 27 Kasım 2005 18:17 tarihinde demiş ki:
ben orc olunca kurcammm ölürümmmmmm diyeee clan kurcamm kimbupislin anisini yasatıcam orclarda skjfhasşjfhsdşf

EyWallah Hersey onun icin Bro :D[signature][hline]n00b
Mesaj tarihi:
ben daha oncede yazmıstım bence Türklerin birleşmesi lazım[signature][hline]Nick ::NsaNc::
Server Ares
Nation Karus
Class Shadow Wain
Level 60
Clan __UNITED__
Np 17xxx
Mesaj tarihi:
iyde oyundakı her türk ben türküm demiyorkı :) türk olupda yabancı bıldıgımız cogu kısı war oyunda..[signature][hline]Name: YASiN31
clan: Dynamic
Server : Ares
Lvl: 6x
Nation: Karus
Job: Shodow Knight
Mesaj tarihi:
valla piratess ben kurucam clan bug kalkınca..Hackersin diye bi warrior var arkadaşım onunla birlikte isterseniz beraber oluruz :)[signature][hline]server:Ares
Level 62/Mage %17
Np:100k+
Clan:Sacred
zuhaha shevchenko naptı uleynn fb liler zuhaha
Mesaj tarihi:
said:
PirateSSS, 27 Kasım 2005 18:06 tarihinde demiş ki:
Arkadaşlar bug kalkınca ciddi ve seviyeli clan kuracak birileri varmı? Şöyle isim yapacak bir türk clanı! Ben gelmeye hazırım ve tabi birkaç arkadaşımda!!!

kardeş biz güzel bi clan kurucaz. yaşlarda adam gibi yaşlar olacak. fenasi abi darkangel35 ( paşa ) ben falan işte istersen beklerin ayıp edion :) :) :) :)
Mesaj tarihi:
said:
KiMBUPiSLiK, 27 Kasım 2005 20:13 tarihinde demiş ki:
__KARiZMA__ Clani duydugum jkadariyla bozulmucak yani bozulacak ama yeni bi ism altinda olcak diye duydum

taam bende o clandayım işte :D
onun için dusundum[signature][hline]N:Virgin_Mary
lvl:62
np:65k
clan:We_Were_Humans
vs vs.
  • Yeni Oluştur...