Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İşte Oyunu Bu hale getirenler...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

[spo1= ][/spo]
az önce almış olduğum ss.Birkaç civcivle lvl kasarken dolu spota gelip ks yapan bir ImmortalKnights partisi.Şimdi yabancıların bizim hakkında söölediklerini bi düşünün.We bu adamların yaptığı terbiyesizlği görün.
Yorum Yok...[signature][hline]Name:Imaginary
Job:Blade Master
Nation:El Morad
Clan:Knights
Server:Ares 1-2-3
Lvl:6x

[Bu mesaj Murtaza tarafından 27 Kasım 2005 18:12 tarihinde değiştirilmiştir]

Mesaj tarihi:
ahha o clandaki cogu sahis kufur baz ve kopscuu gecenlerde kops kullanırken party halinde yakaladım onları ve clan liderleri fka midir nedir ona dedim kops yapmayınn oda basladıı sövmeye osıra a2 deydik bende hemen a1 yaptım ve /pm blackwinds yazdim ve durumu annatım blackwimds geldi ve ise el koyduu allah razi olsun blackwinds iyi adam[signature][hline]karakter: paper mage
level:62
ırk: ?
np:110 k

Mesaj tarihi:
bu skilleri kapatma meselesini anlamıyorum. neyi kimden saklıyorsunuz. lvl 70 skili açtın da onu mu göstermek istemiyorsun[signature][hline]ares
lvl 61 e.lord
runingamoks
sattım gitti

silkroad online
erguvan
lvl 20+

Mesaj tarihi:
said:
Buyse, 27 Kasım 2005 18:14 tarihinde demiş ki:
bu skilleri kapatma meselesini anlamıyorum. neyi kimden saklıyorsunuz. lvl 70 skili açtın da onu mu göstermek istemiyorsun

bazi kendini bilmez tipler cıkıp ole skilmi dizilir cart curt oter diyee yapmıs olabilir cok lamer ve kendini bilmez var piyasada dogal bise skilleri karalaması[signature][hline]karakter: paper mage
level:62
ırk: ?
np:110 k

Mesaj tarihi:
bence bu daha önemli saklayacak bişeyleri olan bi insanm başkalarını suçlayamaz[signature][hline]ares
lvl 61 e.lord
runingamoks
sattım gitti

silkroad online
erguvan
lvl 20+

Mesaj tarihi:
burda saklayacak neyim olabilir sence??
sadece bilinmesini istemiyorum[signature][hline]Name:Imaginary
Mesaj tarihi:
+3 roclarını +2 we lerini saklamak için hp ve mana yı kapatmış olabilirsin, skillerini neden kapattın sen söyle o zaman oje nin açıklamasına sıgınmadan[signature][hline]ares
lvl 61 e.lord
runingamoks
sattım gitti

silkroad online
erguvan
lvl 20+

Mesaj tarihi:
1783 HP si var.. ßunumu tartısma Konusu YApıyorsunuz.. ßelki Kişisel Bi SKill Dizme Taktigi Var.. Ve ßaskalarının ßunu Ogrenmesini İstemiyor..[signature][hline]NICK NONAME / SERVER OLYMPIA
Mesaj tarihi:
zzzzzzzz
signature][hline]Name:Imaginary

[Bu mesaj demise666 tarafından 27 Kasım 2005 18:50 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ah ne kadar muhtesem bi skil dizme buf dizme sw dizme yeteneğidir ki bu başkaları bilse yer yerinden oynar. ben hala cevabımı alamadım.[signature][hline]ares
lvl 61 e.lord
runingamoks
sattım gitti

silkroad online
erguvan
lvl 20+

Mesaj tarihi:
tamam ne guzel işte de neden kapattın bana bunun cevabını ver. bufdan swden mi utandın veya sword dancignden mi?[signature][hline]ares
lvl 61 e.lord
runingamoks
sattım gitti

silkroad online
erguvan
lvl 20+

Mesaj tarihi:
sen cevap veremeyecek kadar neden korkuyorsun? neden kapattın bunu senin ağzından duymak istiyorum[signature][hline]ares
lvl 61 e.lord
runingamoks
sattım gitti

silkroad online
erguvan
lvl 20+

Mesaj tarihi:
Edited

Name:Imaginary

[Bu mesaj demise666 tarafından 27 Kasım 2005 18:33 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj demise666 tarafından 27 Kasım 2005 18:51 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
bu o resim değil malesef. hayır hala ne sakladıgını ve neden sakladıgını merak ediyorum. bunu soylemek çok zor olmasa gerek. ama hala lafı döndürüosun[signature][hline]ares
lvl 61 e.lord
runingamoks
sattım gitti

silkroad online
erguvan
lvl 20+

Mesaj tarihi:
ben karakterimin özelliklerini herkese göstermek zorunda değilim.Kapatmak istedim kapattım sen benim ezik charla uğraşcağına şu adi ksciler hakkında yorum yap.[signature][hline]Name:Imaginary
Mesaj tarihi:
ben de onu diyorum bu oyunda utanılacak şeyleri olanlar başkalarını utandıramazlar.

benim ksciler hakkında yaptıgım yorumları infomdan gorebilrisin[signature][hline]ares
lvl 61 e.lord
runingamoks
sattım gitti

silkroad online
erguvan
lvl 20+

Mesaj tarihi:
Beni bilen bilir benim utanılacak hiç bişeyim yok.
Kapatmak istedim ve kapattım burda sana batan nedir?[signature][hline]Name:Imaginary
  • Yeni Oluştur...