Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sen


Asteroth

Öne çıkan mesajlar

İçiyorum... Neden diye sorma , biliyorsun zaten tek nedeninin sen olduğunu... Kaçış mı bu acılardan? Evet belki bir kaçış, ama asla bir kurtuluş değil... Her aşk şarkısı duyduğumda, her güzel kız gördüğümde, aklıma gelen yine sen oluyorsun... Sendin benim hayatımın anlamı, oysa ben hiçbir zaman senin hayatının anlamı olamadım... Şimdi başkalarıyla birliktesin, hoyratça seni kullanmalarına izin veriyorsun, ve ben sefilce hala seni bekliyorum... Aptallık mı benim yaptığım? Romantizmin doruklarındayım belki, ama hayat romantik değil gerçekçi yaşanmalıdır... Belki sen de beni düşünüyorsun şu anda... Hayır, sadece bir dilek bu, fazlası asla olamaz, asla olmadı.... Benim başkalarıyla birlikte olmamı kabullenmenden anlamalıydım aslında... Aptaldım, derler ya, aşk aptallıktır diye... Sen hep akıllı taraftın oysa ki... Hiç sevmedin, hiç sevemedin... Belki yine benim hatamdı seni elde edememek... Bedenine sahip oldum, ama ruhuna asla... Oysa ki ruhundu benim istediğim, olmadı olamadı, bu vakitten sonra da olmaz zaten... Boşver, yine kendi kendime seninle konuşuyorum, kendi canımı yakıyorum... Unutamam belki seni, ama aşağılayacağım, hep sen olacaksın hatalı, herşey senin suçun olacak... Ve sonunda kendini haketmeyen birilierine verirken anlayacaksın benim aslında kim olduğumu, sana nasıl değer verdiğimi, seni nasıl SEVDİĞİMİ... Bir hayalsin artık benim için, bense bir hayal bile değilim senin için... Bitti, karar verildi, suçlu da sensin , mahkum da... Ben hep melektim, hep melek kalacağım... Ya melek olmak bile yetmiyorsa bu dünya için diye düşünüyorum? Boşver diyorum, koyuyorum bir kadeh daha...

İçiyorum aklımda sen varsın yine, her ne kadar olmamanı istesem de...

Sarhoşum haliyle, sabah da büyük ihtmalle rahatsız olucam bunu yazmış olmaktan... Varsın olsun, pişman değilim...[signature][hline][b]"I am the bringer of death. Fall to your knees and beg for mercy... Or give me a sandwich, I'm pretty hungry."
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yine cok güzel yazmissin .
yine etkilendim.[signature][hline]My wound so deep ,my veins opened wide
letting flow my distress ,letting flow my requests ..Listen my friend
as no one wanted to hear I'm telling you now
So weak was my hope
so cold the world around ,so strong the calls
my pain invited echoes to my pain

lylide..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Pişman değilim, pişman olacağım da dememişim zaten akşam :)

Rahatsız olacağım demişim, biraz da oldum açıkçası, kapanmış bir yarayı deşmişim yine... Olsun ama, küçük de olsa bir tebessüm yarattı...[signature][hline][b]"I am the bringer of death. Fall to your knees and beg for mercy... Or give me a sandwich, I'm pretty hungry."
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...