Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ram'im 400mhz fakat bilg 200mhz görüo yardımmm :(

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Anlamadım hata nerde şimdi?,
Tek ram mi var? o da 400lük mü? anakart desteklemiyor olabilir mi? ben , çakamadım heralde =/[signature][hline]Quisalan Elevas!
Our love, forever...

I`m in love with my lust
Burning angelwings to dust
I wish I had your angel tonight

[Bu mesaj Dynun tarafından 27 Kasım 2005 11:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:

alla alla baktım bnmkide 200 mhz gosteriyo ne alaka ya.

[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki:
herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz
bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon
[/b]

Mesaj tarihi:
Tek ram war 256ddr400mhz ram var pc3200 var ama gördügün gibi 200mhz gözüküo bide bilg acılıncada 200mhz gösterio bnmki[signature][hline]Sevinmek için sevmedik seni..ÖLÜMÜNE BEŞİKTAŞ ULAN...

Mesaj tarihi:
2*256 ddr 3200 ram ;512 ddr2 400 mhz olur ancak tek tek ele alirsaniz 256 ddr 200 mhz olacaktir yani dual channel acildigi takdirde 2x,4x şeklinde o saat hızı katlanacaktir ..ama siz 2 adet 512 ddr2 400 mhzlik bir ram almissaniz o zaman 2*512 ddr 2 yani 800 mhz olacaktir[signature][hline]Forum
Mesaj tarihi:
biostan baktım 400 goruyo sorun yok[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki:
herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz
bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon
[/b]
Mesaj tarihi:

peki silphatos
bende ki notebook da tek ddr2533 war benimkinide 266 olarak görüyor şimdi 2. 512ddr2 takınca mı 533mhz olacak
vede eğer öyleyse bunu tek başına artırmanın bir yolu yok mu
[signature][hline]yok edicinin kaderinde yok olmakda varmış

Mesaj tarihi:
overclock'um geldi şimdi ya :P
frequency artırırsınız tek ramde ancak o değere ulaşırmısınız bilmem.patlatmayın sonra voltaj moltaj gerekli.
hem napcaksınız bire 533mhz i ne işe yaradıgından bi haberiniz var mı ki?[signature][hline]FİLTHY PLAY
when it rains the ground gets wet!

The Paticik Cup =o= II
  • Yeni Oluştur...