Admin Virus Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Tebrikler :)[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Cuce Berserker of mid/pry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 bh olacaklar marksman mi scout mu başladı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Levent Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 said: Norak, 11 August 2003 22:05 tarihinde demiş ki: bh olacaklar marksman mi scout mu başladı? Ben baska bir serverda BH olucam ve Marksman basladim 500cr yede Scout teach ettim , yani hic farketmez ne basliycagin bence.[hline]Eclipse - Enaxa Wise ' Master Architect & Novice Weaponsmith ' Dukkan : Naboo-Theed ( -5501 3377 ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivan Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 sux oyun canım :P[hline] DAoC: Remzi @ Exc|Hib CS,TF,HLDM: =LeadeR= (inactive) UO: Ivan Valiant (inactive) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar