Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ben bişe annamadım annayan bana da annatsın plz

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

yaa ya bende sorun war öncedende wardı bu ben görmüodum... ya da bu şey yeni çıktı...

bu normal bi dagger mı yoksa farklı bişe mi?_

25k ya aldım çünkü çok ucuz gibime geldi walla
41 attacklılar daha pahalı :D[signature][hline]Nick : ultrAslan
Job : warrior
lvl : 36
np : 100/0
Server :olympia
Clan :pressOK
[Bu mesaj _ultrAslan_ tarafından 27 Kasım 2005 12:17 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj _ultrAslan_ tarafından 27 Kasım 2005 12:17 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
topic başlığın türkçeyi katleşmiş başta onu sölemek gerekir bi dagger meseleleri patide hep ilginç olmuıştur zaten ben de bi ara gleam knife yi göstermiştim millet photoshop demişti ertesi gün japkodan biri böle bi şey var demişti senin anlıcan bu daggerla ilginç :D[signature][hline]Server:Beramus
Clan:TeRaPi
Grade:2
Name:baddal31
Job:Paper mage

Mesaj tarihi:
böle bişe war mı acaba?

yoksa yeni mi çıktı?

daggerda rogue yazıo ilk kez gördüm bunu/dex istemio/training falam yazıo ç ok ucuza aldım bi de[signature][hline]Nick : ultrAslan
Mesaj tarihi:
Bendede vardı ama nerdedn dustugunu anlayamamıstım bende attım cope zaten bı ıse yaramaz .ama sakla belkı bunları bırıktıren bırı cıkar belkı bıgun:D[signature][hline]Nick:Eskı ( []Sylvan[]) yenı (Destructionpriest)
Lvl:6x
Np:3x.xxx
Nation:El Morad
Clan:PaTrİoT
Job:Paladiin
Düşmanlarım:Cıbırlar

Mesaj tarihi:
arkadaşlar ben çok rogue oynadığım için gördüğüm anda anladım.o telegram questini yapınca veriliyo ve ne dex istiyo ne bişe tamiri kolay oluyo.O daggera a kadar para vereceğine questini yapıp bedavaya alabilirdin :D
Mesaj tarihi:
ben kullanmak için deel ölesine aldım.zaten 25k ucuz...
benim şaşırmamın sebebi 41 lik 100.000 küsür 46 lık dagger 25k...upgrade deil ama 41 likler de upgrade deil :D[signature][hline]Nick : ultrAslan
Mesaj tarihi:
ultra aslan veya kırşehirli seyit o dagger görev ile alınıyo[signature][hline]ID:Kenjuro_
Lvl:15
Class:warrior
Np:sanane lam
Server:olympia
Irk:canavar
:rock::hrr::rock:
Mesaj tarihi:
said:
MetalStyl3, 27 Kasım 2005 12:49 tarihinde demiş ki:
ultra aslan veya kırşehirli seyit o dagger görev ile alınıyo

Kırşehirli deilim ki :D:D:D:D:D:D

sadec 1 kaç yıl orada kaldım :):):):):)[signature][hline]Nick : ultrAslan
Mesaj tarihi:
Kullanılıyo ama rogue olman lazım bide bu training silahlarının her class için olanı var mesela warriorlarda training sowrd var 70 küsür ap si vardı bunlar lvl 15 ten sonra telegram görevi yapılınca alınıyo...[signature][hline]BlackBox1 demişki :
Sarsie ve bizim bilinç kavramramlarımız biraz farklı... Onun bilinçli yaptığı şeyler çoğumuzu bilinçsizliğe sürüklüyor.

Yılın Topiği :D :http://forum.paticik.com/view.php?id=156654&page=1
Mesaj tarihi:
zuhauhauha o traning bıçaı royal guard mı ne veriodu sanırım[signature][hline]name :El_CiN
server :Olympia
nation :Karus
class :Hunter
NP ::P sanane :P
müsic türü :Rap adamım
dip notuzlar :La bu serverın da boqu cıqar valla :D
Mesaj tarihi:
Roguelerin 1 kereye mahsus yaptıkları bir questin hediyesi o..

Anlıyacağın sana yaramaz[signature][hline]------------------------------------------------------------------------------------------
Mesaj tarihi:
said:
Jawss, 27 Kasım 2005 14:49 tarihinde demiş ki:
Sakla lasım olur :D

rollback artık o silah yok bende o fotodan 5dk sonra dc oldum. gitmiş silah

:D[signature][hline]Nick : ultrAslan
Mesaj tarihi:
Royal Guarddan Secret Agent Clerence Gorevini Aldiginizda.. Ve Gorevi Tamamladiginizda ( asgaya gidip secret agent clerence ile konusmak yeterli ) Size Rogue iseniz iki secenek sunuyor birincisi trainig knife ikincisi training bow.. bunlar daha cok cikler icin.. dusunulmuş bir gorev.. hazırlık asamasındaki rogueler icin cok iyi bir dagger.. Elindeki 7 ap li daggere gore.. cok cok daha iyi iş yapıyor..

Senin Anlayacagin Oyle Ozel Bişi Diil ßu Sadece Ciklere Yardımcı Olma Amacıyla Konulmus Bir Quest ITEM..[signature][hline]NICK NONAME / SERVER OLYMPIA
Mesaj tarihi:
Usta Pardon.. Senin On Oldugunu Gorseydim Karısmasım.. Sen TUm Ayrıntılarıyla Anlatırdın :D :D [signature][hline]NICK NONAME / SERVER OLYMPIA

[Bu mesaj KILIC tarafından 27 Kasım 2005 18:47 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...