billur Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Arkadaşlar ben İzmit'te oturuyorum.Yarın staj mülakatı için Gebze'deki HSBC şubesine gitmem gerekiyor. E-5 den Gebze/Çayırova minibüsleri geçiyor fakat minibüsten nerede inemem gerektiğini bilmiyorum. Gebze'de oturan veya daha önce gitmiş arkadaşlar bana yolu tarif edebilirlerse çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.[signature][hline]**raspy voice** Join the dark side!
armra Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 gebze başka çayırova başka! sen nereye gideceksin ya da hsbc nerede ? ben yolları bilirim ama bayadır uzağım gebze'den. o yüzden nerede bu banka bilmiyorum![signature][hline]
geffen Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 hsbc'yi ara telden 4440111 galiba. sor müşteri hizmetlerine.
armra Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 brnim bildiğim kadarıyla minibüsler gebze girişinde indiriyorlar. oradanda çayırovaya e-5'ten devam ediyorlar. gebze merkez ufak bir yer aslında kolaylıkla bulursun sanırım. ancak banka nerede bilmediğimden bişe diyemiyorum.[signature][hline]
billur Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Aslında çayırovayla filan alakası yok.Ben yok yere karıştırdım ortalığı. :P Banka hemen d-100 ün yanındaki hükümet caddesi üzerindeymiş.[signature][hline]**raspy voice** Join the dark side!
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 gebze- izmit minibüsleri geçiyor olmalı oradan. sen hsbc ye falan sormak yerine bi minibüs şöförüne sor bence onlar daha iyi bilir.
billur Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Eyvallah,sağolasınız :)[signature][hline]**raspy voice** Join the dark side!
Ceday Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 büyük bankalar genelde merkezde oluyor. ben bi tek akbank'ın yerini hatırlıyorum, o da baya bi merkezde sayılır. hsbc de oralarda bi yerdedir muhtemelen, ama sen yine de minibüsçiye sor..
Öne çıkan mesajlar