billur Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Arkadaşlar ben İzmit'te oturuyorum.Yarın staj mülakatı için Gebze'deki HSBC şubesine gitmem gerekiyor. E-5 den Gebze/Çayırova minibüsleri geçiyor fakat minibüsten nerede inemem gerektiğini bilmiyorum. Gebze'de oturan veya daha önce gitmiş arkadaşlar bana yolu tarif edebilirlerse çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.[signature][hline]**raspy voice** Join the dark side! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
armra Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 gebze başka çayırova başka! sen nereye gideceksin ya da hsbc nerede ? ben yolları bilirim ama bayadır uzağım gebze'den. o yüzden nerede bu banka bilmiyorum![signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 hsbc'yi ara telden 4440111 galiba. sor müşteri hizmetlerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
armra Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 brnim bildiğim kadarıyla minibüsler gebze girişinde indiriyorlar. oradanda çayırovaya e-5'ten devam ediyorlar. gebze merkez ufak bir yer aslında kolaylıkla bulursun sanırım. ancak banka nerede bilmediğimden bişe diyemiyorum.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
billur Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Aslında çayırovayla filan alakası yok.Ben yok yere karıştırdım ortalığı. :P Banka hemen d-100 ün yanındaki hükümet caddesi üzerindeymiş.[signature][hline]**raspy voice** Join the dark side! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 gebze- izmit minibüsleri geçiyor olmalı oradan. sen hsbc ye falan sormak yerine bi minibüs şöförüne sor bence onlar daha iyi bilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
billur Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Eyvallah,sağolasınız :)[signature][hline]**raspy voice** Join the dark side! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 büyük bankalar genelde merkezde oluyor. ben bi tek akbank'ın yerini hatırlıyorum, o da baya bi merkezde sayılır. hsbc de oralarda bi yerdedir muhtemelen, ama sen yine de minibüsçiye sor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar