bosphorus Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 arkadaslar bilgisayarimda sag tikladigim zmn yeni pencerede ac tikliom yeni pencere gelmiyor.. Shift + sol click yapiyorum o da bi ise yaramiyor.. Java scriptlerde opennewwindow benzeri functioın lar da calismioo ... Ne yapcami bilmiom kafayi yicem .. bilgisi olan varsa yardim edebilirmi acaba. . ??[signature][hline] What does not kill you will make you wish it had..! |Visual Basic 6.0||ASP||Uo Scripting| a.k.a numberøne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 http://www.mozilla.org/[signature][hline]Yerde Cenx World Of Warcraft Cenx Ophelia Quel. Elven Sorcerer (Fifth Age) Elastros Silverblade Moon Elf Arcane Archer (FR) Lia Silverblade (Daughter of Elastros) Harper Agent (FR) Kith-Karus Human Monk (FR) Sithas-Silvanos CG/CE Darkelf (Ultima Online) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shadowmaster Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 www.getfirefox.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bosphorus Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 ya iyide Internet explorer kullaniyorum. makine kafayi yedi galiba.. Bi ara Visual Studio .Net 2003 yuklemistim. Almanca oldugundan sildim . Ondan kaynaklanabilirmi .Net Framework falan yukledi.[signature][hline] What does not kill you will make you wish it had..! |Visual Basic 6.0||ASP||Uo Scripting| a.k.a numberøne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 http://www.opera.com/download/[signature][hline]DIDO! No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bosphorus Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 ya yeter link vermeyin valla formatlicam bilgisayari peah .[signature][hline] What does not kill you will make you wish it had..! |Visual Basic 6.0||ASP||Uo Scripting| a.k.a numberøne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar