arcane Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Anadolu yakasında kumaş boyası satan bir yer söyler misiniz, kabaran cinsten de olabilir , renk çeşidi de önemli değil hatta sadece beyaz olsa kafi.
Kaspar Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 gençlik kitabevinin, akmar pasajının üst çıkışının olduğu sokaktaki dükkanlarda (özellikle gençliğin karşısındaki don kişot) bulabilirsin sanırım[hline][Bu mesaj Kenderleme tarafından haber verilmeksizin değiştirilebilir]
Emaleth Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 bi ara bütün kırtasiyelerde vardı valla. bööle ortalıkta durmuyo da gidip sorunca aha burda diyolar :) en kenar köşe yerlerde bile vardı eskiden (bu dediğim ben lisedeyken tabi, karambolde unutulmuş bir ürün tipi olabilir tabe :P) hayrola tişört yapma işine mi giriyosun arkeynim?
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 ace dediğin nedir ? aklıma reklamlardaki ace geliyor.. t shirt boyamayı düşünüyorum aslında bunu aylardır düşünüyorum ama sonumda içindeki tembel olmayan kısım tembel olan kısımı tokatladı ve eyleme geçmemi sağladı[hline]-God! Guys are all the same... -What? Responsible?
Emaleth Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 tavav işte, bana da aynısı olmuştu. git kırtasiyelere sor. bööle minik kavanozcuklar içinde satılıyo kumaş boyası, şahane. onu alıp fırçayla süre süre hayalindeki tişörte ulaşabilirsin :) kolay gele...
blue_demon Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Pfafff. Ama boyadıktan sonra (kurumasını bekliycen tabiki) yıamadan önce ütülemeyi unutma. Bide çok kalite bekleme. Bide kokusu var. Yani parfüm kokusunu bile bastırabülüü.[hline]Your RPG Source - www.rpgcorner.com Tüm inandığım şeyler altüst oldu. Şaftım kaydı. Rot-balans ayarım gitti.Nooooo!
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 teşekkürler[hline]-God! Guys are all the same... -What? Responsible?
QaQa Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 ama dikkat et ustune damlarsa zıctın bidaa cıkmıo
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 kurumadan yıkarsam elimden çıkması lazım değil mi ? o kadar mı kalıcı bi boya ?[hline]:: arcane ::::::::hp:hss::::::::1::::::::2::::::::3::::::::
GE-TA Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Deri üzerinden çıkmayacak boya yok arcane dert etme. Derimiz canlı ve sürekli kendini yeniliyen bir yapıda olduğu için eninde sonunda çıkacaktır.[hline]In God I Trust For Rest I Just Test
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 hahah hatırladım ben veletken( ilkokul falan) bi fanilama "gool" yazmıştım maçlarda gol atınca çıkarırdım üstümü.[hline][i] qu est ce que c'est:viande
Aegean Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 sprey boyanın sakıncası varmı peki hazır konu açılmışken soralım[hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again...
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 said: Duke_Guybrush, 12 August 2003 00:50 tarihinde demiş ki: hahah hatırladım ben veletken( ilkokul falan) bi fanilama "gool" yazmıştım maçlarda gol atınca çıkarırdım üstümü.[hline][i] qu est ce que c'est:viande ahaha nakazaki spor rule! :p[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize
Öne çıkan mesajlar