arcane Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Anadolu yakasında kumaş boyası satan bir yer söyler misiniz, kabaran cinsten de olabilir , renk çeşidi de önemli değil hatta sadece beyaz olsa kafi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 gençlik kitabevinin, akmar pasajının üst çıkışının olduğu sokaktaki dükkanlarda (özellikle gençliğin karşısındaki don kişot) bulabilirsin sanırım[hline][Bu mesaj Kenderleme tarafından haber verilmeksizin değiştirilebilir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 bi ara bütün kırtasiyelerde vardı valla. bööle ortalıkta durmuyo da gidip sorunca aha burda diyolar :) en kenar köşe yerlerde bile vardı eskiden (bu dediğim ben lisedeyken tabi, karambolde unutulmuş bir ürün tipi olabilir tabe :P) hayrola tişört yapma işine mi giriyosun arkeynim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 ace dediğin nedir ? aklıma reklamlardaki ace geliyor.. t shirt boyamayı düşünüyorum aslında bunu aylardır düşünüyorum ama sonumda içindeki tembel olmayan kısım tembel olan kısımı tokatladı ve eyleme geçmemi sağladı[hline]-God! Guys are all the same... -What? Responsible? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 tavav işte, bana da aynısı olmuştu. git kırtasiyelere sor. bööle minik kavanozcuklar içinde satılıyo kumaş boyası, şahane. onu alıp fırçayla süre süre hayalindeki tişörte ulaşabilirsin :) kolay gele... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blue_demon Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Pfafff. Ama boyadıktan sonra (kurumasını bekliycen tabiki) yıamadan önce ütülemeyi unutma. Bide çok kalite bekleme. Bide kokusu var. Yani parfüm kokusunu bile bastırabülüü.[hline]Your RPG Source - www.rpgcorner.com Tüm inandığım şeyler altüst oldu. Şaftım kaydı. Rot-balans ayarım gitti.Nooooo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 teşekkürler[hline]-God! Guys are all the same... -What? Responsible? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QaQa Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 ama dikkat et ustune damlarsa zıctın bidaa cıkmıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 kurumadan yıkarsam elimden çıkması lazım değil mi ? o kadar mı kalıcı bi boya ?[hline]:: arcane ::::::::hp:hss::::::::1::::::::2::::::::3:::::::: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Deri üzerinden çıkmayacak boya yok arcane dert etme. Derimiz canlı ve sürekli kendini yeniliyen bir yapıda olduğu için eninde sonunda çıkacaktır.[hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 hahah hatırladım ben veletken( ilkokul falan) bi fanilama "gool" yazmıştım maçlarda gol atınca çıkarırdım üstümü.[hline][i] qu est ce que c'est:viande Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 sprey boyanın sakıncası varmı peki hazır konu açılmışken soralım[hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 said: Duke_Guybrush, 12 August 2003 00:50 tarihinde demiş ki: hahah hatırladım ben veletken( ilkokul falan) bi fanilama "gool" yazmıştım maçlarda gol atınca çıkarırdım üstümü.[hline][i] qu est ce que c'est:viande ahaha nakazaki spor rule! :p[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar