KILIC Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 İşin En Kötüsü... Sabah Oyuna Girdigimde.. Dün Sattigim İtemlerimin Hepsi Geri Gelmisti.. Ama Paralari Duruyordu.. ßenim Satin Aldigim İtemler İse Gitmisti.. Ama Verdigim PArada Yoktu.. Ve Morodonda Adamın Biri Shouttan ßas ßas ßagırıyordu.. UNNAMED Clanı Dupeci Sakın Onlardan ßişi Almayin Diye.. ßide Adama Gel Verim Satin Aldigin İtemi Dedigimde Aldıgım Cevap Aynen Suydu - Haxtr Lan Milleti Uyandırmayayım Diye Veriyorsun Dimi.. ßumudur Yani.. Allahın ßelası Hataları Yuzunden Adım Dupeciye Cıktı.. Hadi Tüm Serveri Düzelttiler.. HAdi Hersey Mukemmel Oldu.. Hadi Hic Bir Sorun Kalmadı.. Peki ßunu Nasıl Duzeltecekler.. ? İsmimi Nasıl Temizleyecekler..[signature][hline]NICK [ Gizli ] SERVER OLYMPIA JOB ASASSIN LVL DAHA DOGMADI CLAN HENUZ KURULMADI NP 100
In_SuN Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 yazık ya çok üzüldm :( artık KE nin tadı kaçtı ayrıca suyunu da çıkardılar mahvettiler herşeyi.hala adalet arıyorummmmm[signature][hline]Nick: ::MaHoNi:: Class: Shadow Knight Server : Xig. Clan:Cause Of Death LvL:6x Np:6x k Nick: Mrs_Frenzy Class: Elemental Lord Server : Cyper Clan:The Mask LvL:6x Np:2x k
NightHunter666 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 her zaman söylerim birak herkes istedigi seye inansin takma :-)[signature][hline]Gogo
0ttavio Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 ne war yani ewelsi gün aldıgım elixir silinmiş ben napayım ?[signature][hline]FB:0 - SHEWCHENKO:4 :D:):D:):D:):D --------------------------------------- 64 ganclık asigolar aş aş aş ki ki ki aşkiaşki aş name:sak_suka lwl:52 clan: hawen't ırk: karus orc orc skill:flame/ice kendi kendimi yaktım arkadaslar soydurdum kendimi :( :( :( :( :(
Darcheville Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 arkadaşım banada aynı şey oldu ama sana yapılan haksızlık yapılmadı inş kimse dikkate almamıştır.1 hafta ne item alıcam ne de satıcam!
KILIC Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 ßen Oyunda ßaskasının Hatası Yuzunden Karalanıp Kendi Adımı Tasıyamadıktan Sonra.. Ne Anlamı Kaldı.. [ Unutmadan soyleyeyim.. Yuksek Level Olanları Ust Clana Verip Clana Disbant Attim.. Tekrar Kurdum Pelerin ßug u Duzelene Kadar Kimseyi Almiyorum.. Yani Tepesinde UNNAMED Yazan ßir Tek ßen Varım.. ][signature][hline]NICK KLC / SERVER CYPHER / CLAN UNNAMED
KILIC Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 said: NightHunter666, 24 Kasım 2005 17:44 tarihinde demiş ki: her zaman söylerim birak herkes istedigi seye inansin takma :-) Milletin Agzı Torba Diil.. ßüzesin.. Bide İsin Su Tarafı cift +6 DV Almistim.. Noldu Lan Dun DV İle Geziyordun Bugun Daggerin Yok.. Diyolar :D :D [signature][hline]NICK KLC / SERVER CYPHER / CLAN UNNAMED [Bu mesaj KILIC tarafından 24 Kasım 2005 18:21 tarihinde değiştirilmiştir]
YOYO Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 yaw salla eleman biraz şeymiş al sen itemlarını al paranı tepe tepe kullan ...madem almıyo :D
KILIC Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 said: 0ttavio, 24 Kasım 2005 17:44 tarihinde demiş ki: ne war yani ewelsi gün aldıgım elixir silinmiş ben napayım ? Elixir Dedigin NE ? ßenim Aldıgım Dark vane +7 x 2 NE ? Unutmadan Farkettiysen İteminde Diilim.. ßen..[signature][hline]NICK KLC / SERVER CYPHER / CLAN UNNAMED
KONUR_ALP Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Hahahaha olm sız halen ne anlatıyonuz dıyorum sıze ben sunu yazdım adamlar mute yaptı bak hele bak *### BUY DUPE RAPTOR PM ME FAST ###* dupe item almakda satmak kadar mute cezası olsa bu bok olmazdı ama oluyor ıste dupe kaltı ve dupler artık sılınmıyecek yazan o web sıtesını yazana soyluyorum alooo sen ne yazdını bılıyormusun yoksa bu dupe lerı senmı yapıyorsun[signature][hline]************************** * Server : AresX * char : warrior blade master * level : 6x **************************
KILIC Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Sebebim Olucaklar Sonunda... Bulucam Kıracam Kafalarını ßi Oyun Yuzunden İş Açılıcak ßaşıma..[signature][hline]NICK KLC / SERVER CYPHER / CLAN UNNAMED
YOYO Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 diezde 6th key el moradlarda kalluga da şu an çabuk olun
NightHunter666 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 said: YOYO, 24 Kasım 2005 19:27 tarihinde demiş ki: diezde 6th key el moradlarda kalluga da şu an çabuk olun :lol:[signature][hline]IHaveAGudGunBaba
KILIC Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Alakaya MAydonozmuydu neydi Oyle ßi Söz Vardı.. ßu Gibi Durumlar İcin Sanırım.. :D[signature][hline]NICK NONAME / SERVER OLYMPIA
MonsterkiLL Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 ya bu server yeni acildi boyle sorunlar bu serverde de olucaksa hiç oynamayalim ya veya birakalim oyunu en iyisi bu
Öne çıkan mesajlar