behran Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 evet mointorum sapıttı.ekranın renkler yeşile kaydı.napıcam bilmem bi önerisi olan varmı[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 görüntü özelliklerine renk ayarlarını kontrol et[hline]| Soldat Servers | XaYd3r | Professional | | Dark Age Of Camelot | Kay | Xayder Deadsoul | Inconnu Necromancer | The Hun | | Ultima Online | Nebula | Locus | Akhyls Jaso & Jimmy | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 kasanın arkasında monitore bagli olan kablo bazen gevşio ondan olur yada uzun sure monitor acık bekletincede oluo o zaman monitor den ayarlıcan duzelir[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Elenaor the Wizard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 kontrol ettim olmadı.eski moni. bağladım sorunsuz çalışıyo[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 eskisii ii çalışıyo yenisi çalışmıyo of ya[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blue_demon Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Benim monitör dört yıllık. İlk iki yıl bişey yoktu. Üçüncü yıl titreme, ekranda transparan çizgiler oluşmaya başladı. Bu yılda yanlardan yuvarlakımsı bi hal aldı. Köşeleri dışa taşmış dikdörtgen gibi düşünün. Şimdide ölüm belirtisi. Ekranın ortada bembeyaz bi çizgi oluşuveriyo. Vurunca düzeliyo ama her seferinde daha hızlı vurmak gerekiyo. :-p[hline]Your RPG Source - www.rpgcorner.com fithos, lusec, wecos, winosec Nooooo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 düzeldi benimki[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar