odchu Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 C programıyla yazılmış bi' .exe dosyasının kaynak kodlarını nasıl ,hangi araçla görebilirim ? .. yardımlarınızı bekliyorum ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 yok öle bir program :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 öle bişi varsa yani hepimiz faydalanalım :) ehi yokki.[hline]Feel so good, I feel so fine Love that little lady always on my mind She gives me loving every night and day Never gonna leave her, never going away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 ehue süper olurdu be[hline]Emaleth, 23 July 2003 10:09 tarihinde demiş ki: ben manyak mıyım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 ne super ı yaaw ... butun software sektoru dırekt bıterdı ... herkes taklıt etmeye ... baskalarının prog. larını bulup source code lerını edıt lemeye ugrasırdı ... ıyyy ... tıksıntı verıcı bısey ... sen ıstıyosan assembly ogren belkı yardımı olur ...[hline]* tells "drizzt" wıth fear ... * tells "do'urden" wıth the head of man who said 'drizzt' ... *sevdaki ,onu egilmeden tasıyabilene yakısır ... *kazanmak neye yararki , kaybeden oldugunda ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 bana da imkansız geldi ama ... evet yaptım ,sordum ; pişman değileimm .. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blue_demon Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Yuuuh. Bendede sesli algoritmaları c koduna çevirip compile eden program var ondan versek?[hline]Your RPG Source - www.rpgcorner.com Tüm inandığım şeyler altüst oldu. Şaftım kaydı. Rot-balans ayarım gitti.Nooooo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 heHehh espiri mi şimdi bu ? .. dalga geçeceksen bile yaratıcı ol . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Bütün software sektörü falan bitmezdi.. Eğer öyle olsaydı, şu anda Open Source yazılımlar rağbet görmezdi.[hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. Ethernass Sys. Adm., Sys. Security Prv., Ethernass Rsp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 profesyonellık para gerektırır ... para ıcın open source olmaz ... sen vındows yazarsın adam evet surada bır bosluk var der (bılen bılır ayrı ) ordan dalar ... sen A prog unu yazarsın 40$ a adam senın code u modıfıye eder 30 $ ... poen source sadece $ yada TL nın olmadıgı (yanı ısın paraya ve profesyonellıge dokulmedıgı) yada zaten para kazanılamayacagının barız oldugu durumlarda gecerlı olur ... X oyunun motoru oyun cıktıgı zaman ebesının nıkahı $ ıken yıllar sonra free ve open olabılır ama bu ana konuyu degıstırmez ... kabaca open kode la para bırbırıyle son derece dusman 2 kısıdır 1 ı dıgerını bozar ... bence ...[hline]* tells "drizzt" wıth fear ... * tells "do'urden" wıth the head of man who said 'drizzt' ... *sevdaki ,onu egilmeden tasıyabilene yakısır ... *kazanmak neye yararki , kaybeden oldugunda ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 bence de "sence".. Hatta başına da şöyle güzel bir "bence" yazsaydın. İyi giderdi.[hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. Ethernass Sys. Adm., Sys. Security Prv., Ethernass Rsp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar