LordParazit Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 agalar sizce druid e hangi meslekleri alıyım arattım ama bulamadım ( tabi ben bulamadım) kızmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 herbalism/alchemy[signature][hline]Mike, 13 Kasım 2005 22:37 tarihinde demiş ki: pardon sen nerenle karıştırıodun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunsh1ne Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 cat form sayesinde brd dahil olmak üzere bir çok instancedaki bossları sololayabiliyorsun. o yüzden enchanting baya karlı oluyor, denedim onayladım. ama onun dışında diğer sınıflar için meslekler konusunda neler geçerliyse, druid için de öyledir denebilir. bi craft mesleği alıp bundan ürettiğim şeyleri giyebilirim diye zaten düşünme. % 99 sadece drop itemlar giyeceksin.[signature][hline]msn: [email protected] Sivrisinek Sivri [Bu mesaj sunsh1ne tarafından 27 Kasım 2005 14:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 n.elf mi tauren mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 sunsh1ne günvendim 1-2 akıllı iyi druiddendir bilirim barmen shankerda 42. run a kadar benimle geldi ve o gereksiz itemları topladı para yaptı eheheh :) bencede ya enchanting yada leatherworking / skinning olabilirsin...[signature][hline]EU-Burning legion ( lvl 60 orc rogue ) EU-Sylvanas ( lvl 60 orc hunter ) http://forum.paticik.com/view.php?id=128371 (oku kop) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 herbalism/enchanting ahde guzel para getiriyorlar. craftingden ziyade gathering skilleri çok daha iyi, direk ahde satarsın[signature][hline]Please try to understand Take my hand Be free of all the pain You hold inside.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 alch herb mining enchanting iyidir[signature][hline] Mystry aka mördak gibidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar