Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Teklif

Sabrina

Öne çıkan mesajlar

ben olsam ona içimden gelerek sarılırdım ve kardeşim diye kulağına fısıldardım![signature][hline]DIDO!
No one ever die from wanting too much!
«::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::»

[Bu mesaj VipeR tarafından 24 Kasım 2005 01:01 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj VipeR tarafından 24 Kasım 2005 01:02 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

hiç onun hakkında böyle birşey düşünmediysen ama o sana o gözle baktıysa reddet, hatta arakdaşlığını da gözden geçir derim.

ama senin de içinde birşeyler varsa ona karşı o zaman düşünme fazla kabul et heh.

mesela biz de twistedemoyla bir zamanlar iyi arkadaştık =p[signature][hline]Biziz | Değiliz
twistedemo, 16 Eylül 2005 tarihinde bana demiş ki:
genk ne demek?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sly-One, 24 Kasım 2005 01:37 tarihinde demiş ki:
duruma göre değişir. teklifin ne olduğuna göre de değişebilir.

değil mi, verilen şey belki cinsel içeriklidir.
Kardeşin gördüğün insan sana para karşılığı seks teklif edebilir.[signature][hline]Hayatım ve hayatıma olan saygım üzerine yemin ederim ki, başka hiçkimse için yaşamayacağım ve başka hiçkimseyi kendim için yaşatmayacağım

Sosyal ağlarda paylaş

Çok ayıp sly-one, bana hakaret etmeye hakkın yok bence.
Çok praw çıktın demekle ne demeye çalıştığını anlamıştır insanlar sanırım.
Ayrıca olabilir, ben para karşılığı seks yapabilirim midem kaldırdığı sürece. O insanla akrabalık bir bağım yok, seks yapmamı engelleyecek bir duygusal bağ yok ( kardeş mardeş gibi görmem hikaye) neden olmasın ya.
Ayrıca uzun mu istiyo kısa mı istiyor onu zaman gösterir bence pazardan domates almazsın bir ilişkide.Yaşayarak öğrenirsin
[signature][hline]Hayatım ve hayatıma olan saygım üzerine yemin ederim ki, başka hiçkimse için yaşamayacağım ve başka hiçkimseyi kendim için yaşatmayacağım

[Bu mesaj Prawler tarafından 24 Kasım 2005 02:21 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Valla kıza beğenim varsa kardeş gibi görmem ben zaten olumlu tepki veririm.Güzel değilse yada ne bilim beğenmiyosam arkadaşız kankayız biz diye bağlama çekerim kırılmasın diye.Kanka bilmemne ayağı boş arkadaşlar kandırmayalıım birbirimizi.

Edit: Hadi bi bayanı yada erkeği kanka gibi görmeyi anlarımda kardeş gibi görmek nedir ?

[Bu mesaj Whiskey tarafından 24 Kasım 2005 03:11 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...