BioHazarD Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 bugün pcmi açtığımda renkleri farklı olduğunu gördüm yani şöyleki oyunlar vs çok karanlık çıkıyor parlaklık vs artırıncada normalde parlak olması gereken yerler çok parlak oluyor.sistemi daha geçen pazartesi günü aldım ama monitörüm 5 yıllık.monitörden midir?[signature][hline]Satılık GuildWars Serial Key(account) İlgileniyosanız PM Atın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 monitörden olabilir bence[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Gokart [Bu imza zgrw tarafından 02 October 2005 01:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Monitörün arka bağlantı kablosu ile oyna. Büyük ihtimalle problemin kabloda.[signature][hline]''You will always be in my heart'' - George Hagi-april,24 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Monitörün ekran kartına giriş kablosunun içindeki dişler de kopukluk veya bükülme olmuş olabilir.[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 hmm teşekkürler yapayım dediklerinizi bi.[signature][hline]Satılık GuildWars Serial Key(account) İlgileniyosanız PM Atın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar