Siena Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Arkadaşlar aranızda öğrenim kredisi alanlar varsa eğer bizim 11o ytl olan öğrenim parasını 120 ytl ye yükseltmişler.Valla Allah razı olsun ben şimdi o 10 ytl ile neler yaparım!!!Ya zaten bu kredileri çalışmaya başladığımızda geri alıyorlar,bari doğru düzgün artısalarmış.Hayır o parayla geçinmeye çalışan öğrenciler var,yazık valla...[signature][hline]Do not follow where the path may lead. Go instead where there is no path and leave a trail... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 3 paket sigara parası güzel güzel:)[signature][hline]For Ancelot The ancient cross of war For the holy town of gods Gloria, gloria perpetua İn this dawn of victory... Asgard the wiz Asgard the gotik:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 rezalet[signature][hline]Order Within Chaos.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 öğrenim kredisinin düşüklüğünden çok dağıtılan kişilerin maddi dengesizliği daha önemli bana kalırsa.[signature][hline]FİLTHY PLAY [Bu mesaj Fistan tarafından 22 Kasım 2005 22:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 denetim dogru yapılmıyor.kimse ödemiyor valla.[signature][hline]DeviantArt gallery Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
namesiz Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Pardon ama konu başlığını egitim kedisi anladım.Ne alakası var anlayamdım.Okuyunca anladım.Bende bidahaki yıl üniversiteli olacam.Ne işe yarar bu kredi nereden alınır ???[signature][hline]Jester, 20 Temmuz 2005 14:57 tarihinde demiş ki: senin elin durup dururken uzuyosa ayrı tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 walla bize bi kredi weren yok zaten dandirik üniyi kazandım[signature][hline]Order Within Chaos.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 başbakanlık bursları hâlâ yatmadı galiba.. yoksa ben mi alamıyorum?[signature][hline]Akıl defterim (blog) HeadShot Studios S.D.N. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Hanım, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Bir filminde Şahin K. buyurmuş ki; Yalayın lan beni allahsızlar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 ya ben başbakanlığın başvurusunu kaçırdım galiba! seneye başvurabiliyo muyum? acaba[signature][hline]DIDO! No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Private Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Ya tamamen ihtiyacı olmayanların almasından kanyaklanıyor. Ya gittim ilk gün üniye bu sene kuzenim asistan işte onun arkaşlarıyla tanıştırdı, sonra 2 gün flaan geçti bunları gördüm adamlar direk şu krediden al işte beleşten kullan iyidir falan. Ya millet bu imanı suistimal ediyor. Devletinde parası yok az veriyor. Saçmalıklar serisi.[signature][hline]"Success comes in cans ... not in can'ts" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 öğrenim kredisinin mantığı borç para, o yüzden herkese veriliyor ama öğrenim bursu ve katkı kredisi sadece ihtiyacı olanlara veriliyor[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Gokart [Bu imza zgrw tarafından 02 October 2005 01:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 said: BabacumMostors, 22 Kasım 2005 22:51 tarihinde demiş ki: başbakanlık bursları hâlâ yatmadı galiba.. yoksa ben mi alamıyorum? adamın 3 madalyası var hala burs peşinde ya... bırak ihtiyacı olanlar alsın :)[signature][hline]FİLTHY PLAY when it rains the ground gets wet! [Bu mesaj Fistan tarafından 22 Kasım 2005 23:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 said: Daesu, 22 Kasım 2005 22:38 tarihinde demiş ki: denetim dogru yapılmıyor.kimse ödemiyor valla. Nasıl ödemiyolar ya? Olur mu öyle iş? Senet imzalanıyo o kadar, nası kurtuluyolar ödemekten? Haciz gelmiyo mu?[signature][hline][b]Hayatım hayatın için Hayatım ölümün için Ölümüm hayatın için Ölümüm ölümün için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 said: Fistan, 22 Kasım 2005 22:37 tarihinde demiş ki: öğrenim kredisinin düşüklüğünden çok dağıtılan kişilerin maddi dengesizliği daha önemli bana kalırsa. budur[signature][hline]Angelus/Rangermania Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki: demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odhinn Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Bana ödeme kağıdı geldi 2006 yılı başında başlayacakmışım :( aksi halde soruşturma açıyorlarmış,hacize kadar gidiyor, 3 ayda bir bankaya yatacak...[signature][hline]Dinlenmemek Üzere Yürümeye Karar Verenler Asla Ve Asla Yorulmazlar...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 kredi/burs = PC ye parca almak icin devletin ogrenciye(mesela bana) vermis oldugu para.[signature][hline]"A mind stretched by a new idea never goes back to its original dimensions." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 ilk kez öğrenim kredisi alacak arkadaşlar: Toplu parayı ne zmaan vercekler? Edit:4 yıldır başvuruyorum daha bu sene tenezzül ettiler vermeye.Extra evrak falan bişi varmı kaçırmayalım bari bu yıl. [Bu mesaj Whiskey tarafından 25 Kasım 2005 02:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matematik Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Artık söke söke geri alıyorlar. Haberiniz olsun. Çalışmaya başlamanızı beklemiyorlar. Taksitler okulu bitirdikten 2 sene sonra başlıyor.[signature][hline]U-D-O-R-K ":)" Garbage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borntobewild Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 ne zamandan itibaren 120 yatıcakmış yılbaşından sonra mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 10 ytl az ama napalım.. devlet baba kimden kısacak başka parayı.. imkanları olsa o bursu da vermezler.[signature][hline]cuytherock bir zamanlar burdaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rageseer Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 nasıl olsa faiziyle bizden sömcekler. 10 ytl 20 ytl farketmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar