Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

öğrenim kredisi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaşlar aranızda öğrenim kredisi alanlar varsa eğer bizim 11o ytl olan öğrenim parasını 120 ytl ye yükseltmişler.Valla Allah razı olsun ben şimdi o 10 ytl ile neler yaparım!!!Ya zaten bu kredileri çalışmaya başladığımızda geri alıyorlar,bari doğru düzgün artısalarmış.Hayır o parayla geçinmeye çalışan öğrenciler var,yazık valla...[signature][hline]Do not follow where the path may lead. Go instead where there is no path and leave a trail...

Mesaj tarihi:
öğrenim kredisinin düşüklüğünden çok dağıtılan kişilerin maddi dengesizliği daha önemli bana kalırsa.[signature][hline]FİLTHY PLAY

[Bu mesaj Fistan tarafından 22 Kasım 2005 22:37 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Pardon ama konu başlığını egitim kedisi anladım.Ne alakası var anlayamdım.Okuyunca anladım.Bende bidahaki yıl üniversiteli olacam.Ne işe yarar bu kredi nereden alınır ???[signature][hline]Jester, 20 Temmuz 2005 14:57 tarihinde demiş ki:
senin elin durup dururken uzuyosa ayrı tabi
Mesaj tarihi:
ya ben başbakanlığın başvurusunu kaçırdım galiba! seneye başvurabiliyo muyum? acaba[signature][hline]DIDO!
No one ever die from wanting too much!
«::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::»
Mesaj tarihi:
Ya tamamen ihtiyacı olmayanların almasından kanyaklanıyor. Ya gittim ilk gün üniye bu sene kuzenim asistan işte onun arkaşlarıyla tanıştırdı, sonra 2 gün flaan geçti bunları gördüm adamlar direk şu krediden al işte beleşten kullan iyidir falan. Ya millet bu imanı suistimal ediyor. Devletinde parası yok az veriyor. Saçmalıklar serisi.[signature][hline]"Success comes in cans ... not in can'ts"
Mesaj tarihi:
öğrenim kredisinin mantığı borç para, o yüzden herkese veriliyor ama öğrenim bursu ve katkı kredisi sadece ihtiyacı olanlara veriliyor[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Gokart
[Bu imza zgrw tarafından 02 October 2005 01:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
BabacumMostors, 22 Kasım 2005 22:51 tarihinde demiş ki:
başbakanlık bursları hâlâ yatmadı galiba.. yoksa ben mi alamıyorum?

adamın 3 madalyası var hala burs peşinde ya... bırak ihtiyacı olanlar alsın :)[signature][hline]FİLTHY PLAY
when it rains the ground gets wet!

[Bu mesaj Fistan tarafından 22 Kasım 2005 23:14 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Daesu, 22 Kasım 2005 22:38 tarihinde demiş ki:
denetim dogru yapılmıyor.kimse ödemiyor valla.

Nasıl ödemiyolar ya?

Olur mu öyle iş? Senet imzalanıyo o kadar, nası kurtuluyolar ödemekten? Haciz gelmiyo mu?[signature][hline][b]Hayatım hayatın için
Hayatım ölümün için
Ölümüm hayatın için
Ölümüm ölümün için
Mesaj tarihi:
said:
Fistan, 22 Kasım 2005 22:37 tarihinde demiş ki:
öğrenim kredisinin düşüklüğünden çok dağıtılan kişilerin maddi dengesizliği daha önemli bana kalırsa.

budur[signature][hline]Angelus/Rangermania
Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki:
demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye

Mesaj tarihi:
Bana ödeme kağıdı geldi 2006 yılı başında başlayacakmışım :( aksi halde soruşturma açıyorlarmış,hacize kadar gidiyor, 3 ayda bir bankaya yatacak...[signature][hline]Dinlenmemek Üzere Yürümeye Karar Verenler Asla Ve Asla Yorulmazlar......
Mesaj tarihi:
ilk kez öğrenim kredisi alacak arkadaşlar:

Toplu parayı ne zmaan vercekler?
Edit:4 yıldır başvuruyorum daha bu sene tenezzül ettiler vermeye.Extra evrak falan bişi varmı kaçırmayalım bari bu yıl.

[Bu mesaj Whiskey tarafından 25 Kasım 2005 02:56 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
10 ytl az ama napalım.. devlet baba kimden kısacak başka parayı.. imkanları olsa o bursu da vermezler.[signature][hline]cuytherock bir zamanlar burdaydı
  • Yeni Oluştur...