Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Satılık WOW Paket + Char

Outlaws06

Öne çıkan mesajlar

Wow Paketımı Aldıgım Sekılde Satıyorum Icınde Bırde Lvl 45 Yada 46 Tam Hatırlamıorum Cunku Bıraktım Artık Para Vermıorum Char Var Charın Adı Alfie Nıght Elf Rogue Burnıng Legıonda Ve Lvl ına Gore Saglam Bır Char Itemları FLn Guzel Altında Kaplanı Cantasında Parası Var Ayrıca +250 Aclhemy 300 de Herb. Skili Mevcut Yanı meslekle Urasmıcaksınız.Yenı Paket Bulamıorum Dıyenler Bu Oyuna Baslamak Istıyenler Tam Bır Fırsat Hem Paketı Alcaksınız Hemde Kafadan Oyunun Sıkıcı Bolumlerını Atlıcaksınız Ankara Icı Arkadaslar Benle Assada Vermıs Oldugum Msn Adresı Ile Irtıbat kurabılırler 140 Mılyon Gıbı Cuzzi Bir Miltara Vercem Acele Eden Alcak Hadın Bekliyorum

Msn: [email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dolis, 27 Kasım 2005 01:55 tarihinde demiş ki:
140 milyon cüzi fiyat pardonda bi dk ahahahah gülüm içimde kalmasın :)

Arkadas 100 Mılyona Paket Bul Yada Assasına Ben Alıcam Ankaradaysan Gel Beraber Gıdelım Almaya varsa Satan mıllet Yurt Dısından ALıor Artık Paket Kalmamıs Kımsede Paket fıyatıda 110 mılyon fln 30 mılyon fazla ıstıorum oda charı babamın hayrına kasmadım 110 verene charı sılıp verıyım :D
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Outlaws06, 27 Kasım 2005 02:13 tarihinde demiş ki:
said:
Dolis, 27 Kasım 2005 01:55 tarihinde demiş ki:
140 milyon cüzi fiyat pardonda bi dk ahahahah gülüm içimde kalmasın :)

Arkadas 100 Mılyona Paket Bul Yada Assasına Ben Alıcam Ankaradaysan Gel Beraber Gıdelım Almaya varsa Satan mıllet Yurt Dısından ALıor Artık Paket Kalmamıs Kımsede Paket fıyatıda 110 mılyon fln 30 mılyon fazla ıstıorum oda charı babamın hayrına kasmadım 110 verene charı sılıp verıyım :D

daha gecen 60 milyona bi arka charsız(20-30 bi char) paket aldık

bir digerine lvl60 palaı paketi 75 milyona aldık
isi bilecen oyunu bayandan alacan (bay'andan)
ankara[signature][hline]yet another PvPGN site: warcraft3r.mine.nu
Da Blog
BoneSoul - LVL60 Undead Mage - Burning Legion

[Bu mesaj raistlinthewiz tarafından 27 Kasım 2005 02:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdi acc.name hariç tüm bilgileri değiştirebiliyorduk(). Ayrıca Cd Key de kutusuyla elinde olursa karşı taraf bir hak iddia edemiyor. Ama Blizzard ın son zamanlarda bazı değişiklikleri oldu bunların tam oalrak ne olduğunu bilmiyorum ama bazık kişisel bilgileri artık değiştiremeyecekmişiz sanırım.[signature][hline]"what is locked can be opened; what is hidden can be found; what is yours will be mine."
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...