delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 hayvan gibi içip milli güvenlik dersine girip dersde sızmakki gerisini hiç annatmıyım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Eeee ben hergün manyaklık yapıyorum ozaman.Çünkü her gün sabah akşam üzere olmaktan 2 kere 30dakka dişlerimi fırçalıyorum,yani bir günün 24 saatinin 1 saati dişlerim ile geçiyor! Ama ama..! Karşımdaki benimle yüzyüze gelebilmek için güneş gözlüğü takmak zorunda o derece! =P[signature][hline]Light's Out Guerilla Radio Turn That Shit Up! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Redogskinin tavsiyesi ile ağzıma barnak atıp kustum :.Sarhoş fln olmuştumda :)[signature][hline][b]For every action,there's an equal and an opposite reaction.. g3nk.. [b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 ben marmara üninin göztepedeki kampüsünün konukevinde kalıyorum bir kaç hafta önce oda arkadaşımla asansörde deli gibi dansetmeye başladık ama çok komikti halimiz elimizde migros poşeleri ve dans ediyoruz havada uçuşan tuvalet kağıtları nescafeler peynire aldırmadan neyse biz 6. kata basmıştık biri 4'e çağırmış kapı bir açıldı bizi o şekilde gördüler hiç bir açıklama yapmadık donduk onlar da kapıyı suratımıza kapadı sonra asansör hareket ederken deli gibi güldüklerini duyduk : p biz de gülüyorduk sonra boşverip odaya yürüyene kadar dans ettik : D[signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 said: agrian, 06 Kasım 2005 17:02 tarihinde demiş ki: küçükken tavşanımı hiçbi neden yokken kulaklarından tutup duvara çarpa çarpa öldürmüştüm...bi de osmanbey'den taksime koşa koşa gitmiştim gene bi nedeni yoktu... o.O ??...??? nasıı kulaklarından[signature][hline][b]Bardağı Ta$ıran İlk Damla[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 okul çıkışı kalabalıkta, hoşlandığım kıza seni seviyorum demiştim, alkışlar yükselmişti çevreden :)[signature][hline]bu ülkede yaşanmaz diyenler, bu ülkeyi yaşanmaz hale getirenlerdir. bu ülkede yaşanmaz diyenlerin suratına tüküresim geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 valla çılgınca yaptığım tek şey ilk kez sarhoş olduğumda arkadaşlarla gecenin 4'ünde güzelyalı sahilinde basket oynayıp milleti uyandırmıştık.[signature][hline] M"etket"oonZ İstanbul'dan çıkar teli.. Ardıç ağacından kolu.. BE allah'ın Sersem kulu... Şeytan bunun neresinde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 said: RabbiT, 06 Kasım 2005 20:16 tarihinde demiş ki: Eeee ben hergün manyaklık yapıyorum ozaman.Çünkü her gün sabah akşam üzere olmaktan 2 kere 30dakka dişlerimi fırçalıyorum,yani bir günün 24 saatinin 1 saati dişlerim ile geçiyor! Ama ama..! Karşımdaki benimle yüzyüze gelebilmek için güneş gözlüğü takmak zorunda o derece! =P fazla fırçalamak zraralı söyliymi :D[signature][hline]ruby, 01 Kasım 2005 03:05 tarihinde demiş ki: ((anelor biliyo tuvalete bile yanliz gidemiyordum gecen ay:D benle cok dalga gecmisti tuvaletin deliginden bocekler cikip kicini yiycek diye:D:D:D hahah)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AxlXelru Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Mezun olmadan once okulun çok tatlı kızlarının bır tanesının kafasına yannışlıkla futbol topunu gumletmek (Gözde topcuyuz ya okulda, ıllakı o topu kıızın ustunden artstlık bı sekılde gecırcez nah gecırırrsın al sana) Ekmek gibi çikolata yemek Ayrıldıgım sevgılımle barısmak ıcın çeşmeye gıtmem gerekıyordu ızmırden gece 5 te yola cıkmam lazımdı babamı gece 2.5da kaldırdım.Benim icin en buyuk cılgınlık (hala ölmedıgıme dua edıyorum)Nie uyandırıroum baba kız arkımdan ayrıldım sabah 5te çeşmeye gıdebılırmıyım.Demekkı melekler yanımdaymıs babam arıza cıkarmadı bole aptalca bı olay ıcın oysakı bn onun aduketı ıle ucmaya karsı onlemımı bıle almıstım. :) Daviona cvp yazmak +1 :) Özel derse gittigim hocanın kızına asılıp hocanın evınde sarkıntılık yapmak :)[signature][hline] [b]Faruk Ka 24.05.2004 tarihinde saat 13:00 da demiş ki : honki ponki torino çalına bimbo porino muşi muşi popopo kozizo çıkı çıkı şayne tikitak tok [Bu mesaj AxlXelru tarafından 07 Kasım 2005 02:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Birazdan motorla dışarı çıkıcam, istanbul-silivri yapıcam muhtemelen 200 üstüne çıkarım arkadaşın motoru gerçi farketmez. Ölümüne çıkıyorum yola[signature][hline]ABH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Mantıklı adamım ben yapmam öyle şeyler[signature][hline]ABH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 sevgilim gece saat 3 de aradı istanbuldan bende marmarisde bardan yeni çıkmıştım seni özledim dedi bende kafa güzel marmarisden istanbula gittim sabah 1 saat kahvaltı yapıp sevgilimle beraber marmarise döndüm marmarise geldiğimde 24 saat uyumuşum yorgunluktan :)[signature][hline]Günün geceye karıştığı noktadaki ışık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spadina Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 küçükken ortaliğa sapanimla dehşet saçarken bi tavuk calilarin arasina girdi bende nasilsa denk gelmez diyerekten caliliklara siktim tavuk tek bacak cikmisti.Ertesi günde tavugun sahibi kopan bacagi bulmus bantla yapiştirmişti[signature][hline]infinite skills create miracles. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bartman Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 said: bLackcha0s, 06 Kasım 2005 19:17 tarihinde demiş ki: Travestilere yumurta atıp bütün merter boyunca peşimizde koşturmamız. Taksimde İstiklal caddesinde sabahın 5 lerinde oturup gitar çalmak şarkılar söyleyip içmek polisten kaçmak. Okuldaki yangın tüplerini sınıflara sıkmak Hayatımda yemediğim bok kalmadığı halde aklıma bişey gelmiyor şu an =) sürekli fenere laf atıp yanlış tahminde bulunmak ta var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bartman Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 100 200 göztepeli manyaın 20 metre önünde kafkafsinsinsin kafsinkafsinkaf die baırıp hayvnlar gibi kaçmak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Sınıfta ufak tup we yumurta,domates fln gıbı melemen malzemelerını getırıp melemen yapıp yemıstık (derste)[signature][hline]Apache, 05 Eylül 2005 12:20 tarihinde demiş ki: ankara bes tepe iki tepe acıgı var atom bombası yıyebılırız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 @SmoLaFein Melemen değil abi menemen[signature][hline]PetLine Veteriner Kliniği Smoke Kills [Bu mesaj Joe tarafından 07 Kasım 2005 17:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Pardon abı yannıs ogrenmısım(daha once hıc yazmamıstım) :o)[signature][hline]Apache, 05 Eylül 2005 12:20 tarihinde demiş ki: ankara bes tepe iki tepe acıgı var atom bombası yıyebılırız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixxer Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 said: Sabrina, 05 Kasım 2005 22:44 tarihinde demiş ki: Çılgınca demiyim de aptalca bişey yaptım.Banyoda saçlarımı filan taradım.Şöyle yere doğru eğildim.Sonra birden geri alıcam saçımı filan.Bi kalktım neyse...küüğt.. Bi de kafamın arkasını vurduğum yer şu havluların asıldığı çıkıntılı yerlerdi.. kahkahkahkihkihkih bence bu cılgınca degıl aptalca :D[signature][hline]Windows Kullandığınız tespit edilmiştir. Linüx PENGUEN şimdi C: yi yok etme işlemine başlamıştır... Msn.Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 çılgınca uyurum ben[signature][hline]The sickness that you are A plague that made me starve Do you think you can show me How I come this far? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 aslında çılgınlık dedıgın bi anda gelen bişeydir bence cunku ben arkadaslarımla yolda yururken ıcımden ne gelirse yaparım cekınmem bazen tutamıorum kendımı ama öle sapıkca şeyler yapmam sevmem gozumun onunde yapna olursada döverım(parmak atıp kacmak gıbı fılan)[signature][hline]Asker vurulduğunda değil unutuldugunda ölür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 benim için büyük çılgınlık gittim poposu tavan yapmış kız(!)a tanışabilirmiyiz/arkadaş olabilirmiyiz muhabbetine girdim allam off cevap: benim arkadaşlarım bana yetiyo bu ne beee insan deeel bunlar[signature][hline]darkening Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IceD Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 bende kucukken annanemlerin ewinin yanında oturan sümüklü bi kız wardı.Onu bi ewin kenarındaki ucurama oturtup sen burda bekle ben şimdi sindy bebeklerimi getircem diyip,aa olmaz ayaklarını asagıya salla dedikten sonra ve kızın yaptıgını gorunce arkasından iteklemiştim.Ucurum dedigim de 5-6 metrelık beton bi yer.En son kacarken aglma seslerini duyuyodum.Yaklaşık 1 sene gitmedim annanemlere.Ama bu olay sanırım cılgınlık deıl.Psikolojik çocuk tramwası gıbı bısı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuma Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 ohaa piskpat ıced nese bende bişi anlatiim simdi 8. sınıfta bizim bi matematik hocamiz vardi . zong lafina acaip kıl olurdu spoleoluyo o zong A: asdar B: ne? A: zong! uheueuhe işte bole bi olay olmustu arkadas yanındakı cocuga zonglamişti ogretmende onlarla birlikde bu olaya gulen 5 kişinin 1 gun uzaklaştirma almasina sebep olmustu. simdi biz oturuyoduk dersde arkadas dedi olm sen bu kadına zongliyamazsin filan ben gaza geldim parmak kaldırıp bşiler sacmaladim ofretmende bida sor anlamadim filan dedi en az bes kere sacma sapan seyler dedim ogretmen ''ne'' desin die sonunda ne dedi bedne zong dii verdim bi anda :P ama uzaklaştima almadim:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demise Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 çılgıncamı artık biLmiorm neyceydi..Lise 3 de böle artık serbest oldugumz zamanlar rapor almadan önce bi felsefe hocamız vardı sayko cok ugraşırdık birbirimizle.Nese bendeniz acaip osururum yani sesli sesli.Konuya dönelim böle bi gün gene gaz dolu bi halde hocanın yanına gittim sınıfta bi sessizlik.Gittim Hocanın yanına : Ben : Hocam ya su parmağım acaip acıo. Hoca: Olm git revire bi yere alla alla. Ben: Yok hocam bi çekin siz gecer.. Hoca: Alla alla peki çekelim. * parmagı çeker * Ben : Zooortttt!!!! Bütün sınıf yarıl ahah sora müdürün yanına gittim uyarı aldım ahaha..Sınıfta gazman oldu adım sırf bu osuruk yüzünden okuldan atılıodum...Nese şimdiki genclere tavsiye osurun abi osurun...[signature][hline]I'm enbodyment of Antichrist I'm living for my own Demise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar