ravachol Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 avast'da internet zaman aşımına uğradı uyarısını nasıl kaldırabiliriz veya zman aşımı süresini nerden ayarlıyoruz, bilen var mı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Avast' ı kullanmadım ama options kısmından kaldırılması lazım?[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ares20 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 ben de avast kullanıyorum onun sagta '''sımdı guncelle '''dıye bı kucuk penceresı acılıyo ona basıp guncellemesı yapınca bıdaha oyazı cıkmadı.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ravachol Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 ya o şekilde gidyor belli bi süre de sonra keyfine göre tekrar geliyor, yani benim için kalıcı bi çözüm değil..(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_AvengeR_ Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 register avastı register et mailine bi key geliyor oyle active olur updateleride yaparsın..[signature][hline] Laugh and the world laughs with you. Weep and you weep alone. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ares20 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 evet ben o register ı yapmıstım ondan sonra guncellemeyı yaparsın...kolay gelsın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar