xlaidehlevar Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 bana öyle bi ses kayıt programı lazım ki mesela fiml seyrederken tv seyrederken bilgisayarda mikrofon olamadan çalan sesi kaydedecek son kalitede bu mumkün mü mümkünse nasıl şimdiden teşekkürler[signature][hline]yok edicinin kaderinde yok olmakda varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 windows ses kaydedicisi de yapar bunu fakat mp3 olarak kaydedemezsin farkı o olur. bunun için ses denetiminin kayıt kısmından line-in i seçmen lazım. (tv kartlarının ses çıkışı line-in e girer)[signature][hline]oasis.gen.tr Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 evet işini görür![signature][hline]DIDO! No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 ama o dediğiniz için mikrofon gerekiyor galiba denedim olmadı hem ben mikrofondan değil o an çalan sesi kaydetmek istiyorum digital olarak print screen almak gibi bişey işte sesi alıcaz o anki [Bu mesaj xlaidehlevar tarafından 27 Kasım 2005 05:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 kayıt özelliklerinden mikrofon seçiliyse sesi oradan alır, line-in seçiliyse line-in girişine ne takılıysa ondan alır. ister gitarını bağla, ister tv kartını ne ses varsa onu alır line-ine getirirsen.[signature][hline]oasis.gen.tr Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar