Djan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Ben begendim hatta ustune birseyler de calayim dedim ama bulundugum yerde mikrofonla 19watt amp + arkadasin 8 yillik charveliyle calinca pek hos olmadi, zaten ikinci denemeyi de yapmadim duyunca, tek kayit improvi si su sekilde oldu: http://rapidshare.de/files/8150044/oolebisi.wav.html
Korax Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 said: Sabrina, 25 Kasım 2005 15:00 tarihinde demiş ki: Değildir, ben sadece kendimi eğlendirmek için yaparım küçük kayıtlar.Bazen bass+davul yaparım üstüne gitarda 2 nota tıngırdatırım.Ve eğlenirim yani.. Aslında eğlencenin yanında kendinide geliştiriyosun işte,yarın birgün müzikle ilgili biyerde bişey yapacak olsan herşey işine yarar bu konuda.Önceden edinilmiş bilgi,müzikle ilgili herhangi bi alanda işine yarar,zordurumda kaldığında yardımcı olabilir vs. daha sana flp'yi yollicam zabina[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu]
Korax Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 said: Djan, 25 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki: Ben begendim hatta ustune birseyler de calayim dedim ama bulundugum yerde mikrofonla 19watt amp + arkadasin 8 yillik charveliyle calinca pek hos olmadi, zaten ikinci denemeyi de yapmadim duyunca, tek kayit improvi si su sekilde oldu: http://rapidshare.de/files/8150044/oolebisi.wav.html çok güzel olmuş,fikir harika ve emprovizede çok iyi ama kayıt ımm nasıl diyim baya bi yarmış ortalığı :D yinede beğendim :)[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu]
Djan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Effector ve line in kullanmayinca boyle cizirtilar falan oluyor malum, zaten gitarin klavyesinin en ufak ayari yok bendlerde ozellikle cok belli oluyor cunku cok eski. Ben kaydini sevdim ayrica elestirilere de anlam veremedim, yapmissin oylesine yaptim diyerek koymussun. Bu tur seyler su sekilde faydali oluyor: Ilerideki olasi aranjman calismalarinda ya da solo enstrumanina background ilave etmekte.
Korax Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Elbette faydali,Aranje yapiyorum zaten,azçok.Ama para için yapmıyorum,sadece ortaya bişeyler çıkarıyorum arada bir.Şimdi şöylede bi durum var ben konservatuvarda obua çalıyorum yani solo saz,ama dışarda bass gitar çalıyorum buda eşlik.Çok güzel ikisinede sahip olmak :) çünkü solo olarak ne yapcam diye bi derdim yok ama obua'yı pek kullanmıyorum genelde.Arada bi öyle bişeyler yapıyorum işte :)[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu]
Djan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Cok guzel caldigin enstrumanlar, calisman da guzel bence. Benim icin biraz farkli oldu durum. Klavye caliyordum sonra gitar falan calmaya basladim, tabi arada 80 civari dogan kisilerin buyuk cogunlugu gibi Hollywood magduru oldum. Ufakken rock star olucam saniyordum baktim bilgisayar muhendisi olmusum :) Bilemiyorum senin tarzin ne ama iste bizde vokalist bulmak cok zordu o yuzden muzik yapabilmek icin en azindan jazz kasayim dedim bir arkadasimin tavsiyesiyle, ona da pek isinamadim oyle kaldi , devam ediyoruz iste boyle. Denk getirirsek ileride ben calarim sen ustune bass eklersin ya da vice versa. Gorusmek uzere.
Korax Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Ben her tarzla ilgiliyim metalde dinlerim yani yeri gelir :) ama piyasada türkçe pop yapıyoruz,okuldada klasik müzik çok uçsuz bucaksız yani :) çok istiyorum böyle ortak çalışmalar olsun diye :) ben yapıyım siz üstüne bişey yapın,siz yapın ben üstüne bişey yapıyım falan negüzel olar :)[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu]
Djan Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Daha duzgun ekipman bulursam yapalim tabi neden olmasin.
Korax Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Yapalım tabi :) Eve yeni girebildim,programdan yeni gelmenin yorgunluğuyla ben yatağa yatak bana bakıyo ve kafamı vurup saatlerce uyumamak için kendimi zor tutuyorum :D pazar günüm(yani bugun) boş olursa büyük ihtimal bişeyler yaparım bunun üzerine.sizlere günaydın bana iyi uykular :-)[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu]
Öne çıkan mesajlar