Deep_ Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 ya beyler bende launcherde açıorum orda start butonu var pasıorum oyuna giriorum sonrada id ve pass i yazdıktan sonra server failed dio ya gözünüzü seveyim yardım edin plsss
Baelithilie Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 baktım... arkadaşım server failed diyorsa buradaki oyuncu arkadaşların birşey yapabilmesi gibi bir imkan yoktur.Yani biz bişi yapamayız ama sen yapabilirsin...Reset at, sonra biraz kapalı tutup tekrar aç, gene olmadı sil tekrar yükle, gene olmazsa format at sadece ko yu kur, gene olmazsa oynama.[signature][hline]-Haaaapşuuuuu! Sorry i'm alergic to bullshit...
Deep_ Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 lol sana bişi yap dedik mi sadece bi yol bul öff be
-Cursed- Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 oyun kapalı zaten birçok başlık açılıyor yukarda yöneticiler açmış ordan server durumunu kontrol edebilirsin bir yol bulmakda imkansız
Baelithilie Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 said: Deep_, 27 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki: yardım edin plsss özür dilerim ben yardım edin diyince birine bişeyler yapılması gerektiğini düşünecek kadar aptalım.[signature][hline]-Haaaapşuuuuu! Sorry i'm alergic to bullshit...
Deep_ Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 ya oyunu gene yükledim bu sefer datazones tbl. hatası verio öff bıktım ya 1 haftadır giremiom
Öne çıkan mesajlar