Ues Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 gayet acik anlattim 350 ye satiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Eminmisin gayet açık olduğuna? Hangi server ve ırkı ne? Ayrıca item durumu ne. sonuçta 350 ytl verecek birisi bunlarıda bilmek isteyecek. Saygılar...[signature][hline]"what is locked can be opened; what is hidden can be found; what is yours will be mine." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ues Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 UD bi kere server frostwhisper 5 tane devout kalanlari dreadmist trindlehaven staff 290 tai 110 ench 300 civari gold pvp kastigim icin toplama ihtiyaci bulmadim set yinede rank 6 1 rank atliyinca pvp itemlari yavastan daha bilgi?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revell Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Kötülemek için değilde, o para biraz fazla değilmi o karakter için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ues Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 simdi ben gold nasi kazaniorum soliyim haftada 2-3 kere instance yapiorum ordan dusen green itemlari aliorum arklarim pass lio bana diss ediorum cikan itemalri satiorum greater eternal essence mesela hemen gidio tanesi 5g di galiba illusion dust var tanesi 1 g yani bu ikisi dusuo bide dier itemlari satiosun green olmayan para akio olmadi mooncloth satiorum gerci su an 3 tane omasi lzm fulleyip mooncloth robe yapicam ki oda 120g civari bisi yani para sikintisi olmuo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DePeCHe Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 :) iyiymiş[signature][hline][b]++++- * Ubuuntu * Undead Mage * * Revolution * Burning Legion * ja tvoi sluga , ja tvoi rabotnik ! ++++- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 çok açık gerçekten[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bejawe Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Cok pahali.Ama normal insanin kendi cocugu gibi oldugundan degeri cok gelior ustunde item yok bu 1 skilleri tam degil(cok onemli degil kolay kasilan bisi) bu 2 en son olarak parasida yok galiba buda 3. Benim arkadasim full NS set Viskagg ile Felstriker ellerinde epick mount 1.5k gold la birlikte 450$ satti eBay de sen o karaktere cok fazla istiorsun kusura bakma kotulemek degil sonucta emek wermissin kotu denilmez ama cok para bence sen onu 150 ye birak birine :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bejawe Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 said: bejawe, 26 Kasım 2005 22:22 tarihinde demiş ki: Cok pahali.Ama normal insanin kendi cocugu gibi oldugundan degeri cok gelior ustunde item yok bu 1 skilleri tam degil(cok onemli degil kolay kasilan bisi) bu 2 en son olarak parasida yok galiba buda 3. Benim arkadasim full NS set Viskagg ile Felstriker ellerinde epick mount 1.5k gold la birlikte 450$ satti eBay de sen o karaktere cok fazla istiorsun kusura bakma kotulemek degil sonucta emek wermissin kotu denilmez ama cok para bence sen onu 150 ye birak birine :D not:rank 11 av de exhalted Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… _Rion_ Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 hem acık hem ucuz süper =}[signature][hline]Old Kingdom... Romathar [Human Warrior] = 40 Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Dolis Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 hmmm 350 milyon benim için sorun deil ama server çok kötü yaa BL de falan olsa direk atlardım :/[signature][hline]EU-Burning legion ( lvl 60 orc rogue ) EU-Sylvanas ( lvl 60 orc hunter ) http://forum.paticik.com/view.php?id=128371 (oku kop) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
_Rion_ Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 hem acık hem ucuz süper =}[signature][hline]Old Kingdom... Romathar [Human Warrior] = 40 Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 hmmm 350 milyon benim için sorun deil ama server çok kötü yaa BL de falan olsa direk atlardım :/[signature][hline]EU-Burning legion ( lvl 60 orc rogue ) EU-Sylvanas ( lvl 60 orc hunter ) http://forum.paticik.com/view.php?id=128371 (oku kop) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar