Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

60 shadow rank 6 priest satiyorum

Ues

Öne çıkan mesajlar

simdi ben gold nasi kazaniorum soliyim haftada 2-3 kere instance yapiorum ordan dusen green itemlari aliorum arklarim pass lio bana diss ediorum cikan itemalri satiorum greater eternal essence mesela hemen gidio tanesi 5g di galiba illusion dust var tanesi 1 g yani bu ikisi dusuo bide dier itemlari satiosun green olmayan para akio olmadi mooncloth satiorum gerci su an 3 tane omasi lzm fulleyip mooncloth robe yapicam ki oda 120g civari bisi yani para sikintisi olmuo
Sosyal ağlarda paylaş

çok açık gerçekten[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki:
herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz
bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon
[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

Cok pahali.Ama normal insanin kendi cocugu gibi oldugundan degeri cok gelior ustunde item yok bu 1 skilleri tam degil(cok onemli degil kolay kasilan bisi) bu 2 en son olarak parasida yok galiba buda 3. Benim arkadasim full NS set Viskagg ile Felstriker ellerinde epick mount 1.5k gold la birlikte 450$ satti eBay de sen o karaktere cok fazla istiorsun kusura bakma kotulemek degil sonucta emek wermissin kotu denilmez ama cok para bence sen onu 150 ye birak birine :D
Sosyal ağlarda paylaş

said:
bejawe, 26 Kasım 2005 22:22 tarihinde demiş ki:
Cok pahali.Ama normal insanin kendi cocugu gibi oldugundan degeri cok gelior ustunde item yok bu 1 skilleri tam degil(cok onemli degil kolay kasilan bisi) bu 2 en son olarak parasida yok galiba buda 3. Benim arkadasim full NS set Viskagg ile Felstriker ellerinde epick mount 1.5k gold la birlikte 450$ satti eBay de sen o karaktere cok fazla istiorsun kusura bakma kotulemek degil sonucta emek wermissin kotu denilmez ama cok para bence sen onu 150 ye birak birine :D
not:rank 11 av de exhalted
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...