cenx Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 şimdi telefon ettim 512 6 gb limitliden 256 limitsize dönemeyeceklerini sölediler abi ya yuh anca aboneliği ipral edicem ve yeni abonelik alıcamda öyle olucak. e haliyle yeni abonelik ücretide ödicem. pfff bunu bi yere şikayet edemiomuyuz abi ya.[signature][hline]Yerde Cenx World Of Warcraft Cenx Ophelia Quel. Elven Sorcerer (Fifth Age) Elastros Silverblade Moon Elf Arcane Archer (FR) Lia Silverblade (Daughter of Elastros) Harper Agent (FR) Kith-Karus Human Monk (FR) Sithas-Silvanos CG/CE Darkelf (Ultima Online) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexey Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 bende dönmeyi düşünüyordum sınırsıza tekrar,bu hiç iyi olmadı şimdi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 256ları 512 kotalı yapmıyolar demi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 telekoma ...[signature][hline]DIDO! No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexey Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 said: taz, 25 Kasım 2005 00:01 tarihinde demiş ki: 256ları 512 kotalı yapmıyolar demi? dilekçe yollarsan yapıyorlar ben öyle değiştirdim bağlantıyı.ama daha sonra 256ya dönemiyoruz sanırım ilk mesajdan anladığıma göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 dilekçe fln yollamadım yapmasınlar zaten şurda 5 gün kalmış 5 gün sonra kablo rulaz yapcaz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 abi o deilde ben 256 dan 512 kotalıya şak die geçirdiler. şimdi 256 ya dönemiyorum[signature][hline]Yerde Cenx World Of Warcraft Cenx Ophelia Quel. Elven Sorcerer (Fifth Age) Elastros Silverblade Moon Elf Arcane Archer (FR) Lia Silverblade (Daughter of Elastros) Harper Agent (FR) Kith-Karus Human Monk (FR) Sithas-Silvanos CG/CE Darkelf (Ultima Online) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 donemezsin ! cünkü daha tekrar dan sozlesme yaptirip seni tekrar soyacaklar bu firsati neden kacirsinlar[signature][hline]Forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
flood83 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 ben 256 sınırsızdan 512 sınırsıza cıkarırken de şu 50 mılyonlukmu ne baglantı ucretini kestiler benden! Yani hattı ıptal etmeden hızını merkezden deiştirseler bile o parayı alıyorlar senden ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 kablo internet rox![signature][hline]Akıl defterim (blog) HeadShot Studios S.D.N. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Hanım, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Bir filminde Şahin K. buyurmuş ki; Yalayın lan beni allahsızlar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pisipisi Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 telekom bizi nerden yontacagını şaşırdı yakında faturanın yanında ek bilgi gönderecek canımız sizden 40 ytl fazla almak istedi hayırlı olsun falan yazacak içinde . fazla fazla fatura geliyo anlamsız yere şikayet ediyosun ve sonuç yok . nasıl iş anlamıyorum valla . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar