Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Waxxide oyun acamıyorum?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Beyler port ayarlarımı yaptıgım halde hala waxxide oyun acınca kımse goremıorum zYXEl modem kullanıorum port ayarlarımıda yaptım vırus progda kapatıorum ama kımse gormuo oyunu bırı yardımcı oalbılırmı?[signature][hline]Learn to Obey before you Command....
Mesaj tarihi:
xp nin kendi firewallundan olabilir?

virus protla alakasi yok acabilirsin onu.[signature][hline]
With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri
Mesaj tarihi:
Ağ bağlantıları -> Ağ bağlantılarını görüntüle -> Yerel ağ bağlantısı(sağ klik) -> Özellikler -> Gelişmiş -> tiki kaldır.
Bi zararı olmaz kaldırmanın, gereksiz bir opsiyon. Bende açıkkene oyunlardan düşüyordu mesela oyun başlar başlamaz atardı. Kapayın, kapattırın.[signature][hline]G 3 N K

[Bu mesaj Lyrent tarafından 24 Kasım 2005 02:28 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
gelişmiş diyince ayarlar dıye bır menu gelıo ordada açık ozel durumalra ızın erme ve kapt war hangısını secıyım??[signature][hline]Learn to Obey before you Command....
Mesaj tarihi:
ozel durumlarda izin vermede warcrafti secince oyun acabiliyorsan onu sec tabi

firewall u kapatmanin bir suru sakincasi var
ben norton kullandigm icin rahatlikla kapiyorum ancak baska bir firewall yoksa kapamamak lazim.[signature][hline]
With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri
Mesaj tarihi:
Arkadaslar bende de benzer bi sorun var, Benm Modem USB modem port ayarına felan gerek yok.
Ama windows firewall & Zone Alarm'ı kapadıgım halde oyun kuramıyorum, format attıkdan sonra oldu makineye onceden hep kurabiliyordum. Ama format attıkdan sonra kuruyum dedim gozukmdi oyun bide baskasının kurdugu oyunlarıda goremiyorum. Patch vs..hersey full.

Help Me Please :)
  • Yeni Oluştur...