LoskobordoS Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 said: Fistan, 22 Kasım 2005 23:00 tarihinde demiş ki: hemen bi kız arkadaş buluyosun onun önünde öpüşüyosun. :D Kız Cıldırır Walla :D[signature][hline]GaSoLiNa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MoonZ Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 yapma sakın öle başkasıyla öpüşmek falann 1 senemi mahvettim öyle , bi çocua deliler gibi aşık olarak.. ve cidden çok üzücü ve acı verici birşey.. bence çık onla eminimki ya sende ondan hoşlanacaksın yada o senden soğuyacak..ama asla kötü bişi yapma bencede kendini onun yerine koy =( [Bu mesaj MoonZ tarafından 25 Kasım 2005 22:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 bırak acı çeksin biz çekince onlar düşünmüyor biz mi düşüncez[signature][hline]FASTRELOAD Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MoonZ Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 terbiesizzzzzzzz herkes birmi???????? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nostredamus Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 :) walla hiç takmıyorum değişen ne oldu derseniz. Takıldığım mekanlara takılmaya başladı dedektif oldu resmen ya[signature][hline]Imposible Is Nothing... Palantis Mod Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackxR Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 ahahh kurtulusun yok.. bu senı ıssız bı kosede yakalar kotu seylerde yapar aman dikkat :pPp[signature][hline]http://vampirefreaks.com/profile.php?user=blackxR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ares20 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 yazık kıza bence cık bıkac gun en azından gonlu olsun yada benle tanıstır.. Imposible Is Nothing... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 said: Nostredamus, 26 Kasım 2005 05:21 tarihinde demiş ki: :) walla hiç takmıyorum değişen ne oldu derseniz. Takıldığım mekanlara takılmaya başladı dedektif oldu resmen ya kız sana mesaj attığında güzel bi dille olmayacağını anlat, bir daha beni rahatsız etme lütfen yaz. olmadı mesaj atmaya devam ederse yanına git biraz konuşabilir miyiz de. anlat tekrar olmaz üzgünüm ben sende hoşlanmıyorum de...[signature][hline]bu ülkede yaşanmaz diyenler, bu ülkeyi yaşanmaz hale getirenlerdir. bu ülkede yaşanmaz diyenlerin suratına tüküresim geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CagRi Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Bak bu hassas bi konu sana söliim kacıncı sınıftasin bilmiorum ama eger son sınıf falansa bekle idare et umit verme tabiki ama seviyeli ol onu kırmamaya calıs empati yap insallah işe yarar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 said: CagRi, 26 Kasım 2005 21:10 tarihinde demiş ki: empati yap hmm bu kavram için türkçe bi karşılık var mı acaba ? biraz garip durdu "empati yapmak"[signature][hline]bu ülkede yaşanmaz diyenler, bu ülkeyi yaşanmaz hale getirenlerdir. bu ülkede yaşanmaz diyenlerin suratına tüküresim geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar