Mantar Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Arkadaşlar hepimiz (ya da bazılarımız) sınavlara çalışırken bir şekilde tekrar etmek için konuların genel hatlarını yazarak çalışırız. Mesela boş bir kağıda yazarak çalışmaktansa, yapacağımız bir tekrarı wordde yazarak ana hatlarıyla, paticikte paylaşsak ve elimizde 'ücretli ödev sitelerindekilere' benzemeyen, daha öz, daha kullanışlı bilgiler olsa. Ne dersiniz?[signature][hline]mantar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 guzel olur derim, ben severim yazmayı bişeleri, ama matematik fizik için biraz kastırabilir bu. tum konuları bi başlik altında mı toplicaz?[signature][hline]"Buraya çöp döken Sayın eşek, görüntü hoşunuza gidiyor mu? Konteynır iki metre ileride!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 benim düşünceme göre mesela Ekonomi-Makroekonomi-Devletlerin Piyasalara Müdahale Şekilleri gibi başlıklarla yeni konular açılabilir. Tabi salladım şimdi. Ayrıca sayısal dersler için zor olur tabi, ben sözel derslerden bahsetmiştim.[signature][hline]mantar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 hm anladım, cok guzel fikir olur aslinda, yapmaya başlayalim, sipariş ustune olmasın ama :D[signature][hline]"Buraya çöp döken Sayın eşek, görüntü hoşunuza gidiyor mu? Konteynır iki metre ileride!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 ekonomi de nasıl olcak, grafik var bi ton. gereken kısımlar da onlar oluyor zaten genelde.[signature][hline]ben BombaciMulayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 haklısın liquid. o sallama oldu zaten dedim ya. ama 'paylaşmak istiyorum' diye yanan biri varsa scanler grafiği koyar o ayrı gönüllülük esastır. yabancı dilde de paylaşımlar olsun, biz de faydalanalım :)[signature][hline]mantar [Bu mesaj Mantar tarafından 22 Kasım 2005 22:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 ya ama ben simdi analitik notlarımı yazam millet "bu ne lan" demez mi? liseli'm notları sonucta:D[signature][hline]"Buraya çöp döken Sayın eşek, görüntü hoşunuza gidiyor mu? Konteynır iki metre ileride!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 çok liseli var patide bildiğim kadarıyla. tek sorun acaba gerçekten 'gereksiz' bir öneri mi benim getirdiğim...yani insanlar gidip google moogle dururken patiden ararlar mı bilgileri?[signature][hline]mantar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 ben gugıldan once patiye bakarım her zaman, el alişkanliği gibi bişe. bence onerin cok guzel, yapalim derim [signature][hline]"Buraya çöp döken Sayın eşek, görüntü hoşunuza gidiyor mu? Konteynır iki metre ileride!"[Bu mesaj dory tarafından 22 Kasım 2005 22:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 bencede çok güsel ama ders notu çıkarmakla bilge yazmak aynı şey değil =) yani bana göre aynı etkiyi vermez çünkü bizim sunum notlarını netten veriolar diye normal not çıkarıorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nostredamus Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 kulağa hoş geliyor 0 almıcam yani :)[signature][hline]Imposible Is Nothing... Palantis Mod Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 diğer bir hususta, çeşitli derslerdeki içeriklerin, bölümler aynı olsa bile üniversiteden üniversiteye değişmesi. misal ben bölümümdeki derse çalışırken(not çıkaran bir insan değilim çalışırken, okur geçerim. piskopatın allahı, ortalamanın hasıyım.) çıkaracağım notun, başka birisinin işine yaraması, bölümüm aynı olsa bile çok düşük bir ihtimal.[signature][hline]ben BombaciMulayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 valla olabilecek hedeler, tamamen benim bölümüm ve türevleriyle olabilir: uluslararası ilişkiler, siyaset bilimi, sosyoloji, psikoloji, felsefe, vsvs.. bu tarz bölümlerde okuyan insan sayısı da pati bazında 10-20 kişidir heralde. bunların ünilerinin ders içeriklerinin eşleşmesi vs ihtimallerini de hesaba katarsak, güzel ama biraz fuzuli bir hadise gibi geliyor. ancak diğer bir yandan, bu tutulan notları aktarma değil de, daha çok bir anlatım temalı çalışma olsa. çalışılan dersin içeriğinin aktarılması, bireysel eklemlendirilmeler yapılması vs, konuyu aktaran kişiye de katkı sağlayabilir. zira bir konuyu birilerine anlatırken, onu kafaya kazırsın genelde, yararlı bir aktivitedir.[signature][hline]ben BombaciMulayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 güzel bi paylaşım olur elimdeki mühendislik datalarını editleyip paylaşabilirim bende.[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Süper olur hatta marmara üniversitesi iktsat I. sınıfta olan varsa sosyoloji notlarını paylaşırsalar çok sevinirim (Bknz hocamız : Fuat ERcan) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 said: LiquiD, 23 Kasım 2005 00:47 tarihinde demiş ki: valla olabilecek hedeler, tamamen benim bölümüm ve türevleriyle olabilir: uluslararası ilişkiler, siyaset bilimi, sosyoloji, psikoloji, felsefe, vsvs.. bu tarz bölümlerde okuyan insan sayısı da pati bazında 10-20 kişidir heralde. bunların ünilerinin ders içeriklerinin eşleşmesi vs ihtimallerini de hesaba katarsak, güzel ama biraz fuzuli bir hadise gibi geliyor. ancak diğer bir yandan, bu tutulan notları aktarma değil de, daha çok bir anlatım temalı çalışma olsa. çalışılan dersin içeriğinin aktarılması, bireysel eklemlendirilmeler yapılması vs, konuyu aktaran kişiye de katkı sağlayabilir. zira bir konuyu birilerine anlatırken, onu kafaya kazırsın genelde, yararlı bir aktivitedir. son bölüme kesinlikle katılıyorum. anlatım, ders notundan çok daha etkili olacaktır. yani konuşuyormuş gibi sade bir dille öz bilgiler verebilirsek birbirimize faydasını görürüz. iletişim-sosyoloji-felsefe-tarih-inkilap tarihi bu tarz derslerin konularının anlatımları hoş olur.[signature][hline]naylon bir kovanın içinde, yüzerim istavrit gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 ya ben bizim okul icin soyle br sistem yazmistim sonra ugrasmayip biraktim uyarsa paticik ahalisi icin hazir hale getireyim hersey otomatiktir http://www.uniodev.com [Bu mesaj matama tarafından 24 Kasım 2005 01:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 olabilir aslında![signature][hline]DIDO! No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 ben iktisat-1 deyim marmara göztepede inekler gibi de çalışıyorum : ) başka iktisattan arkadaşlar not koyarlarsa süper olur çünkü deli gibi hepsini yazıyorum kısaltabilme kabiliyetim olmadığı için humanities sınavına bir hafta çalıştım =p[signature][hline].i.grew.up.wishing.on.a.star. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
B0nzi Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Pati'de Sanat Tarihi okuyan benden başka biri yok :hrr: (Varsa da ben bilmiyorum). Ne benim notlarım başkasına ne de başkasının notları benim işime yarar. Ama olsa güzel olur tabi. Neme lazım belki ilgimi çeken bi konuya rasttlayabilirim :D[signature][hline]%100 Amerikalı, %99 geri zekalıdır... [Bu mesaj B0nzi tarafından 26 Kasım 2005 21:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tipitip Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 bilg. kodlarını paylaşsak süper olur walla :)[signature][hline]Düşmanını yenmen için, onu detaylıca tanımak en büyük silahındırrrrrr... severken kararlı sevilirken yeterli ol her ikisini de kaybettiginde sabırlı ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar