Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

requiem for a dream

DeLi_CeVaT

Öne çıkan mesajlar

daha önce moral bozucu göz yaşartıcı filmler izlemiştim ama bilmiyorum bu kadar kötüsünü izlemiş miydim..
yeni bi film değil, türkiyeye gelmemişti zamanında,daha sonra festivallerde gösterilmişti.
divx'i duruodu elimde ama altyazıları bozuktu netten çektim filmi koydum netten çektiim altyazıyı izledim.izlemez olaydım diyecem nerdeyse..

jared leto'nun (harry) annesini canlandıran kadın (ellen bursty) harika bi iş çıkarmış. jared leto ve jennifer connely (ayrıca çok güzel) de çok iyi.. scary movielerin değişmez yavşağı marlon wayans yine yavşak başlıyo ama ağlayarak bitiriyo.

bu filmi izleyip uyuşturucu kullanmaya devam edenin kafasına s*çayım ne diyim..

not: jared leto aynı zamanda '' 30 seconds to mars'' ın vokalisti.
not2 : theme'i çekip dinlemeniz tavsiyedir..[hline]get bored..
Sosyal ağlarda paylaş

Evet o son sahnedeki müzik çok güzel film le birleşince insanın tüyleri diken diken oluyor
Clint Mansell - Lux Aeterna bunu çekemsinizi önerirm dahja güzel bide two towers trailer ı şarkıs hem normalde Summer Overture olarak geçiyordu sanırm[hline]Freeware.WeB.Tr
IpAdresimNe.Com
Matrix Code System
Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti
Sosyal ağlarda paylaş

herkesin izleyip ii hafta etksiinden cikaadigi film
Pi filmi nedeniyle taptigim iki buyuk ustanin gene beraber yaptiklari bir saheser (Darren Aronofsky ve Clint Mansell, Mansell o harika muzikten sorumlu, filmde her yerde kullaniliyor, ama gene de baymiyor ve sizi bunalima sokuyor)

En sonundaki kamera kullanimi ve karakterlerin her birinin gosterilmesi beni en cok etkileyen yerdi. Ve cocugun annesinin evde en son oldugu bolum.[hline]And the moon sometimes looks like a C
But you cannot eat that
C IS FOR COOKIE AND THATS GOOD ENOUGH FOR ME!
YEAH!
C IS FOR COOKIE AND THATS GOOD ENOUGH FOR ME!
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
her ayrıntı insanın tüylerini farklı yöne diken diken ediyo. sinirlerime hakim bi adamım ben NŞA da ama rahatsız oldum bazı sahnelerde. hatta Buzdolabı sahnelerinde irkildim bile diyebilirm.

gerçekten de
said:
DeLi_CeVaT, 18 June 2003 21:44 tarihinde demiş ki:
bu filmi izleyip uyuşturucu kullanmaya devam edenin kafasına s*çayım ne diyim..
[hline]Pain is weakness leaving your body...
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
ha bu arada jenniffer connely nin iskelede durduğu sahnenin nerdeyse aynısı dark city de vardı
dark city cdim şu an arkadaşımda
elinde olan varsa bi baksın bu kadar olmaz bilerek yapmışlar herhalde..[hline]So let it be written so let it be done
I'm sent here by the chosen one
So let it be written so let it be done
To kill the first born pharoah son
I'm creeping death
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
herkese göre bir film olmadığı kesin.. bu kadar sert bir film yapmak veya bu filmde oynamak da cesaret ister.. jared leto da sanırım bir müzik grubunun vokalisti ama adı neydi o grubun? filmin en sinir bozucu kısmı sonlara doğru sahnelerin çok hızlı deiştiği kısım olsa gerek. veya bana göre öyle. bütün film boyunca bir huzursuzluk kaplıyor insanı..
çok başarılı
müzikten hiç bahsetmicem bile
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...