DeLi_CeVaT Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 daha önce moral bozucu göz yaşartıcı filmler izlemiştim ama bilmiyorum bu kadar kötüsünü izlemiş miydim.. yeni bi film değil, türkiyeye gelmemişti zamanında,daha sonra festivallerde gösterilmişti. divx'i duruodu elimde ama altyazıları bozuktu netten çektim filmi koydum netten çektiim altyazıyı izledim.izlemez olaydım diyecem nerdeyse.. jared leto'nun (harry) annesini canlandıran kadın (ellen bursty) harika bi iş çıkarmış. jared leto ve jennifer connely (ayrıca çok güzel) de çok iyi.. scary movielerin değişmez yavşağı marlon wayans yine yavşak başlıyo ama ağlayarak bitiriyo. bu filmi izleyip uyuşturucu kullanmaya devam edenin kafasına s*çayım ne diyim.. not: jared leto aynı zamanda '' 30 seconds to mars'' ın vokalisti. not2 : theme'i çekip dinlemeniz tavsiyedir..[hline]get bored.. icq: 67083813 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Evet o son sahnedeki müzik çok güzel film le birleşince insanın tüyleri diken diken oluyor Clint Mansell - Lux Aeterna bunu çekemsinizi önerirm dahja güzel bide two towers trailer ı şarkıs hem normalde Summer Overture olarak geçiyordu sanırm[hline]Freeware.WeB.Tr IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 herkesin izleyip ii hafta etksiinden cikaadigi film Pi filmi nedeniyle taptigim iki buyuk ustanin gene beraber yaptiklari bir saheser (Darren Aronofsky ve Clint Mansell, Mansell o harika muzikten sorumlu, filmde her yerde kullaniliyor, ama gene de baymiyor ve sizi bunalima sokuyor) En sonundaki kamera kullanimi ve karakterlerin her birinin gosterilmesi beni en cok etkileyen yerdi. Ve cocugun annesinin evde en son oldugu bolum.[hline]And the moon sometimes looks like a C But you cannot eat that C IS FOR COOKIE AND THATS GOOD ENOUGH FOR ME! YEAH! C IS FOR COOKIE AND THATS GOOD ENOUGH FOR ME! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 o sondaki soundtrack mevcut bende. shuffle vasıtası ile her rast gelilşinde içim tir tir titrer. çok etkilemişti film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 O soundtrack i bulamnin yollari kazaa da, keyword leri: Requiem for a dream soundtrack Clint Mansell Lux Aeterna[hline]And the moon sometimes looks like a C But you cannot eat that C IS FOR COOKIE AND THATS GOOD ENOUGH FOR ME! YEAH! C IS FOR COOKIE AND THATS GOOD ENOUGH FOR ME! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 lux aeterna olarak bulursun rahatça[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 bu arada film de tam damardır[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 asmis bir film olmakla birlikte lux aeterna gibi ustun bir parcayida soundtrackinde bulundurmasi yetiyor atiyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 her ayrıntı insanın tüylerini farklı yöne diken diken ediyo. sinirlerime hakim bi adamım ben NŞA da ama rahatsız oldum bazı sahnelerde. hatta Buzdolabı sahnelerinde irkildim bile diyebilirm. gerçekten de said: DeLi_CeVaT, 18 June 2003 21:44 tarihinde demiş ki: bu filmi izleyip uyuşturucu kullanmaya devam edenin kafasına s*çayım ne diyim.. [hline]Pain is weakness leaving your body... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 DUnyadaki en etkileyici 3 filmden biri Cube Requiem for a Dream Donnie Darko (etki sirasina gore tersten yazdim :P)[hline]28:06:42:12 That, is when the world will end Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 memento'yu unutmuşun volfi[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 emmento yu izleyemedim izleseydim eminim o sirada olurdu cube n yerine[hline]28:06:42:12 That, is when the world will end Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 acaip bunalım bi film güzel bi film müzik te iyi[hline]So let it be written so let it be done I'm sent here by the chosen one So let it be written so let it be done To kill the first born pharoah son I'm creeping death Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 ha bu arada jenniffer connely nin iskelede durduğu sahnenin nerdeyse aynısı dark city de vardı dark city cdim şu an arkadaşımda elinde olan varsa bi baksın bu kadar olmaz bilerek yapmışlar herhalde..[hline]So let it be written so let it be done I'm sent here by the chosen one So let it be written so let it be done To kill the first born pharoah son I'm creeping death Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 süper güzel filmdi. en son her karakterin tek tek gösterilmesi ve kızın o adamla yattıktan sonra asansörle aşağı inerken müziğin girmesi çok etkliyeciydi.[hline]And I find it kinda funny, I find it kinda sad The dreams in which I'm dying are the best I've ever had Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seraxis Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 evet arcane o iskele sahnesi dark city'e gönderme, making of kısmında anlatıyo zaten darren aronofsky Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 15dk. önce izledim, 15dk. boyunca da bilgisayarın karşısında hareketsiz durdum galba. Herkes izlemeli bence ya pek bişey yazamıyorum şu an acaip etkilendim yatıp uyumak istiyorum sadece.[hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 okullarda ders olarak gösteriliyodur umarım[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Dipnot: Filmin soundtracki Matrix 2 nin trailerlarinda biraz degistirilerek gösterilmis olup oldukca canimi sIkan bir durum ortaya cikarmistir. Günden güne dipnotcu olmaya basladim........:([hline]Confucius say, "Man who walk through airport door sideways, surely going to Bangkok." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Sanirim Summer Overturedü......[hline]Confucius say, "Man who walk through airport door sideways, surely going to Bangkok." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 kazaa da lux aeterna olarak geçen beni kendimden geçiren nadir keman solosudur[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Şu an dinliyorum da fondaki piyanonun da etkisi büyük.[hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
estragon Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 herkese göre bir film olmadığı kesin.. bu kadar sert bir film yapmak veya bu filmde oynamak da cesaret ister.. jared leto da sanırım bir müzik grubunun vokalisti ama adı neydi o grubun? filmin en sinir bozucu kısmı sonlara doğru sahnelerin çok hızlı deiştiği kısım olsa gerek. veya bana göre öyle. bütün film boyunca bir huzursuzluk kaplıyor insanı.. çok başarılı müzikten hiç bahsetmicem bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 connelly nin performansı da unutulmamalı tabe[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Dual dildo vb. sahneler olmasa okullarda bile gösterilirdi ama bu kadar etki bırakır mıydı izleyenler üzerinde bilinmez.[hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar